REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Prinși cu droguri în plină stradă, la Constanța

Prinși cu droguri în plină stradă, la Constanța

Ana Maria LIPAN 11 februarie 2023 | 10:43 5780

Acțiunile de patrulare derulate de polițiștii locali au dus, ieri, 10 februarie a.c., la depistarea și prinderea unor persoane care aveau asupra lor substanțe interzise.

Prinsi cu droguri in plina strada, la Constanta

În jurul orei 20:00, la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Mihai Viteazu, polițiștii locali au observat 4 persoane, 3 de sex masculin și una de sex feminin, care aveau un comportament suspect. Aceștia au devenit agitați, motiv pentru care politiștii locali au  executat legitimarea și controlul corporal asupra acestora.

Prinsi cu droguri in plina strada, la Constanta

În urma verificărilor, au fost găsite două bile ce conțineau materie vegetală uscată de culoare verde, susceptibilă a avea efect psihoactiv/psihotrop, un grinder pentru mărunțirea acestei materii vegetale, filtre și hârtie pentru fabricarea țigărilor.

Prinsi cu droguri in plina strada, la Constanta

Cele 4 persoane au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru întocmirea documentației ce va fi predată către BCCO Constanța în vederea continuării cercetărilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar engrossistul nu l-au prins!, ala da cota lunar !
1
2
Vinde si suleiman sevinci, sta in poarta 6,la bloc anl, ob5, nr 15,zefirului,ap,6,are cardasie cu t****i din zona cacanarie, mereu se da fictima ca are copil cu handicap, dar are scoale. Face numai necuratee. Teleman barbasu a scapat acm 3 luni d la puscarie tot pt droguri.
1
2
Rog insistent sa faceti "curatenie" in zona Dacia, la intersectia străzilor Granicerului cu Delfinului si Ion Tautu. In parcarea auto de pe mijlocul intersectiei, in special in noptile mai calde, se aduna toti , consuma si alcool si merg cu mașinile in viteza. La coltul strazii este un bordel unde a fost alimentara. Se aduna acolo si din cauza asta. De ce va faceti ca nu vedeti?
3
1
Am si eu ceva de zis ...
2
2
Pe Cristi ala cu bmw seria 4 cand il prindeti ? Cumpara marfa de la Navodari si o distribuie in Constanta
1
2
În Singapore ..Indonezia ptr. asa ceva esti executat imediat , în r*mânia primești si bani de la stat ajutor social ..alocatii ..mancare la cantina, locuinta in henri coanda bravo, popor roman stai si uitâte la televizor și munceste ptr. aceste hoituri umane auzi sunt discriminate in rromania !
12
3
Partida.si face de cap.
4
1
Cand dracului o sa inteleaga societatea ca cio-rile sunt toxice, zboara aiurea pe cer si se caca pe societate. Eliminati cio-rile!
23
3
Și la Mangalia când faceți o c*rățenie sau nu vreți să deranjați?
11
3
Fratii piron vind droguri sub atenta supraveghere a politiei care isi primeste dreptu
12
2
multa mwie militienilor constanteni spagari. Cu kkt !!!
14
9
Se vand droguri la greu chiar in spatele DNA. Seara de seara plin de masini de lux cu pusti care cumpara droguri
17
1
Locală Cernavodă - tuciuriul FERARU PAUL de 85 ani angajat ca codoș al primarului vinde ,, iarba ,, la elevii de la liceu sub protecția pol. locale .
12
3
In poza e Rafte, Petre( sa si aleaga ei doi care e fata din poza) si inca doi baieti!
3
2
Tineri sânt viitoru țări
8
7
S-au făcut cioriile astea mari traficanți...băgați la calea ferata, la ocna sa lucreze pana mor
27
3
Felicitări!
16
7

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677