REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
18.6° Constanța Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

Prinși de polițiști la Rasova cu mașinile pline de butoaie cu motorină; una era condusă de un minor. Video

Prinși de polițiști la Rasova cu mașinile pline de butoaie cu motorină; una era condusă de un minor. Video

Victor ROTARU 25 martie 2024 | 11:30 3683

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în apropierea localității Rasova doi cetățeni români care transportau cu ajutorul a două autoutilitare cantitatea de 3000 de litri de motorină, fără documente justificative. Una dintre mașini era condusă de un minor, în vârstă de 16 ani.

Prinsi de politisti la Rasova cu masinile pline de butoaie cu motorina; una era condusa de un minor. Video

În ziua de 24.03.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa au observat două autoutilitare care se deplasau pe un drum neamenajat între localitățile Dunăreni și Rasova. În urma interceptării autovehiculelor, au constatat faptul că acestea erau conduse de către doi cetățeni români, unul în vârstă de 35 de ani, celălalt minor, în vârstă de 16 ani, iar în urma controlului efectuat au descoperit în interiorul acestora, douăzeci de butoaie de tablă, care conțineau cantitatea totală de 3000 de litri de motorină, pentru care nu existau documente justificative.

Prinsi de politisti la Rasova cu masinile pline de butoaie cu motorina; una era condusa de un minor. Video

Întreaga cantitate de motorină a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Știe Țiței Marius Gabriel ce stie...
2
2
in filmare sunt 12 butoaie si in articol spune ca sunt 20 de butoaie :) :)
4
1
Mai Kod aici unde traiesc eu daca tu sau altul este suspect de furt politzia poate sa intre si la tine in curte sa te controleze si daca te prinde cu corpul delict de valoare ca in cazul asta te aresteaza pe loc,dupa care la orice judecator te duci ala nu itzi ia in considerare plangerea ta ca ai fost prins pe un drum sau altul ci te intreaba:mai Kod eu vad aici ca ai fost prins cu motorina furata,pe mine asta ma intereseaza daca ai furat sau nu,nu unde ai fost prins,puteai sa fii si in curtea ta nu pe strada intrebarea ramane aceiasi,ai furat ma sau nu ?, acum eu nu shtiu cum este in Romania,poate ai dreptate.
8
2
Daca nu era un drum public, se claseaza dosarul.
2
6
sunt drogati multi la volan, de ce nu verificati?
7
2
FACETI CONTROALE LA SATE SI O SA VEDETI CATI TARTANI DIN ASTIA CIRCULA BETI SAU FARA ERMISE.DIN 10 SOFERI 6 NU AU ERMIS NICI DE MOBRA.MANELELE SI BAUTURA E DIN BELSUG.
18
2

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710