REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
19.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Prinși în timp ce tranzacționau 300 de grame de canabis

Prinși în timp ce tranzacționau 300 de grame de canabis

Replica API 4 iunie 2022 | 00:15 1852

Adrian Moroianu a fost condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, iar Costin Bratu a primit 2 ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu. Sentința a fost dată de Tribunalul Constanța pe 2 iunie 2022 și nu este definitivă. Cei doi au fost surprinși, în flagrant delict, în județul Călărași, în timp ce Costin Bratu i-ar fi livrat lui Adrian Moroianu 311,69 grame de cannabis, a căror contravaloare ar fi fost achitată anterior întâlnirii.

Conform probatoriului, Costin Bratu a deţinut şi transportat în vederea vânzării, cu autoturismul marca VW, cantitatea de 311,69 grame cannabis, cantitate de droguri pe care a vândut-o lui Adrian Moroianu, ambii inculpaţi fiind prinşi în flagrant în momentul efectuării tranzacţiei de către organele de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa. Cu ocazia flagrantului, asupra lui Costin Bratu s-a descoperit o punguţă din material plastic transparent care conţinea 9,87 grame amfetamina cu cafeina, drog de mare risc ce era deţinut în vederea consumului propriu. Adrian Moroianu intrase în atenția BCCO Constanța, împreună cu alte persoane, pentru că vindeau pe raza județului Constanța cannabis, cu suma de 60 de lei/gram, precum și comprimate de ecstasy, cu suma de 40 lei comprimatul.

La stabilirea pedepselor instanța a avut în vedere că Adrian Moroianu are vârsta de 42 de ani, este absolvent a 12 clase, a absolvit cursurile de lăcătuş mecanic şi este implicat activ în desfăşurarea activităţilor cu caracter recreativ. Acesta nu are loc de muncă și nu este cunoscut cu antecedente penale. Costin Bratu are vârsta de 31 de ani, este căsătorit, are în întreţinere 2 copii minori, este angajat cu contract de muncă, în funcţia de mecanic auto şi este bine integrat în societate, conform înscrisurilor depuse la dosarul cauzei. Din fişa de cazier judiciar reiese că acesta a mai fost condamnat în Germania pentru înşelăciune, în anul 2013, pentru care a fost absolvit de pedeapsă. Instanța a decis condamnarea lui Adrian Moroianu la la 3 ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, iar Costin Bratu a primit 2 ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu. Sentința nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-ai loc de baietii aia din Navodari iesi din anonimat si scoatei la tabla....tu.....nu?
0
0
Sa-ti se intample tie......
0
0
Da pe Aia di nav Octavian etc pe nicu l ati luat dar pe ceilalti cand
0
0
Fostul Militian 2, pe yt... despre cum se leaga un i*******r
1
0
ase e catani cred ca astia de fapt le faceau concurenta!
0
0
Mama mama ce speta. Ce fapte. Groase grele. Banuiesc a costat si vreo 10 20 mii de euro ancheta. Balravo t***. Hai sa mai prindem si niste mafioti adevarati daca tot sunteti voi diicotu parchetul antimafie a romaniei. Prindeti si niste mafioti in plm nu numai gainari.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768