REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.3° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Prințul Harry a scos la iveală un complot împotriva lui Meghan Markle

Prințul Harry a scos la iveală un complot împotriva lui Meghan Markle

Valentina CAMARA 27 martie 2023 | 00:00 1170

Ducele de Sussex și-a avertizat fratele că un „actual membru al personalului” „primește bani pentru a transmite informații către presă ” despre el și Meghan Markle.

Printul Harry a scos la iveala un complot impotriva lui Meghan Markle

Prințul Harry a scos la iveală o conversație pe care a avut-o cu fratele său, Prințul de Wales, în care a fost avertizat despre un  „complot” împotriva ducesei de Sussex, Meghan Markle.

 Legătura strânsă între cei doi

Această conversație a avut loc în momentul în care Harry și Meghan se pregăteau să se mute în Statele Unite ale Americii. Harry și-a avertizat fratele că un fost membru al personalului regal o „sabotează” pe Meghan, oferind informații către presă.

În memoriile sale, Harry a spus că a fost surprins pentru că „pentru prima dată, după mult timp, fratele meu m-a ascultat. I-am fost recunoscător. I-am povestit despre un fost membru al personalului care a sabotat-o pe Meghan. A fost un complot împotriva ei. De asemenea, i-am spus despre un actual membru al personalului, al cărui prieten apropiat a primit bani pentru că a transmis presei informații despre Meghan și mine.”

Cartea incendiară scrisă de Harry conține informații explozive și despre fratele său, William

Cartea lui Harry conținea și informații șocante despre fratele său, acesta susținând că, în 2019, William l-a împins pe podea în timpul unei dispute cu Meghan. Relația dintre Harry și William a rămas extrem de tensionată și încă există îndoieli cu privire la faptul că ducele și ducesa de Sussex vor participa la încoronarea regelui Charles.

S-a spus că Familia Regală i-a invitat pe Harry și Meghan la încoronare, însă au existat câteva cerințe în legătura cu prezența lor în acea zi. De asemenea, se spune că cei doi copii ai ducelui și ducesei de Sussex, Prințul Archie Harrison și Prințesa Lilibet Diana, nu au fost încă invitați, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303