REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, prezent la conferința AUR Constanța

Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, prezent la conferința AUR Constanța

Ana Maria LIPAN, Victor ROTARU 27 octombrie 2023 | 00:00 1778

Partidul AUR, filiala Constanța, a organizat joi, 26 octombrie a.c., o conferință de presă în cadrul căreia s-au dezbătut probleme de interes local și național.

Printul serban Dimitrie Sturdza, prezent la conferinta AUR ConstantaPrințul Șerban Dimitrie Sturdza

Au fost prezenți senator AUR Evdochia Aelenei, Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare, avocatul Nicolae Vlahu, candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare și avocatul Dumitru Bădrăgan, purtător de cuvânt AUR Constanța

Printul serban Dimitrie Sturdza, prezent la conferinta AUR ConstantaEvdochia Aelenei, Nicolae Vlahu, Dumitru Bădrăgan, Prințul Șerban Dimitrie Sturdza

Dumitru Bădrăgan: „Subiectele pe care le vom ataca astăzi sunt legate de ziua Armatei României, dar și subiecte de actualitate privind lumea politică. Încă o dată am arătat că atunci când este vorba despre membrii noștri am acționat cu exigență.”

Printul serban Dimitrie Sturdza, prezent la conferinta AUR ConstantaDumitru Bădrăgan

Nicolae Vlahu: „Voi vorbi despre situația reducerii numărului de UAT-uri. Aceasta este o soluție dată de AUR, inclusă în programul de guvernare. Încă de la prezentarea ei noi am susținut că un UAT să nu mai aibă primărie, dacă nu are 5.000 de locuitori. Am propus păstrarea primăriilor ca puncte de lucru. O localitate din România, pentru a fi sustenabilă din punt de vedere financiar ar trebui să aibă peste 5.000 de locuitori. Ceea ce propunem noi este o soluție pentru criza generată de primăriile care nu se pot susține financiar. Am propus să se recunoască aceasta criză și să se accepte aceasta reorganizare administrativ teritorială. Aceasta măsură respinge categoric regionalizarea. Propunerea noastră este una clară- reducerea numărului de UAT-uri la 1.300. Partidul AUR, deși este etichetat ca unul extremist își asumă responsabilitatea reformării.”

Printul serban Dimitrie Sturdza, prezent la conferinta AUR ConstantaNicolae Vlahu

Evdochia Aelenei: „În timpul pandemiei au fost cheltuiți 1,24 de miliarde de pe lei pe achiziții de medicamente. Morții de COVID au murit din cauza faptului că nu au avut medicamente potrivite. Întrebarea este dacă miniștri USR sau domnul Arafat îți asuma acești morți. Conștientizează și îți asumă Guvernul de la acea vreme? Eu nu aș vrea să nu avem răspuns la aceste întrebări, așa cum s-a întâmplat cu Revoluția. Pe măsură ce anii trec, adevărul se denaturează. Eu am fost în mijlocul bolnavilor de COVID, lucram în spital. Am fost apoi în Parlament și am văzut greșelile care s-au făcut. S-au cumpărat câte 9 doze de vaccin pentru fiecare cetățean. Am dat bani grei să le cumpărăm și apoi am dat bani să le distrugem. Dacă politica statului ne-ar fi informat de această boală în timp util... Eu nu cred că Arafat nu știa de aceasta boală. Au urmat după ce s-a dat drumul la COVID achiziții peste achiziții și abia atunci am avut mănuși, echipamente și substanțe. Au fost bolnavi care au venit cu accident vascular dar nu s-a intervenit până nu s-a primit rezultatul testului COVID. Nu sunt extremistă, dar sunt revoltată de ce s-a întâmplat.

Printul serban Dimitrie Sturdza, prezent la conferinta AUR ConstantaEvdochia Aelenei

Prințul Șerban Dimitrie Sturdza: „Voi aborda subiectul România Educată. Un elev cu medie de 9,57 primește bursă. Vedem roadele programului România Educată. În aceste roade se numără și elevii care primesc bursă deși nu au niciun merit. Un elev de 1,57 primește bursă. Poate că românii s-au săturat de acest mod în care este premiată lipsa toată de performanță. România este pe primul loc la cel mai mare grad de copii aflați în risc de sărăcie. Aproape un copil roman din doi se află în stare critică. În aceste condiții, abandonul școlar este inevitabil. În acest context, partidul AUR, care nu s-a aflat niciodată la Guvernare, pe lângă caravana Medicală AUR, a oferit în luna septembrie și 20.000 de ghiozdane echipate copiilor. Tot partidul AUR a vrut să doneze autobuze școlare, însă puterea nu a permis acest lucru. Mă aflu alături de domnul președinte Simion și domnul Claudiu Târziu din 2019. Eu nu am intrat acum în AUR, eu am fost în AUR de la început. Actul de nașterea al acestui partid s-a semnat în prezența mea. Au fost lupte pentru recuperarea proprietăților bunicii mele. Până la succesul pe care l-am avut de intrare în Parlament, chiar daca în opoziție, nu la guvernare, cu siguranță nu au existat elemente care să sugereze ca au fost influențe ale serviciilor secrete.”

Printul serban Dimitrie Sturdza, prezent la conferinta AUR ConstantaPrințul Șerban Dimitrie Sturdza

 

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca stiu sa nu votez cu aur. De intelectuali ai satului din trecut care sunt cu ochii pe sinecuri e satula lumea. Sa caute un post sa munceasca. Daca tot ni se povesteste cati bani se scurg de la buget pt pensii speciale sa stim si cati bani se duc pe revendicari ale cui sunt si cati bani cheltuie statul pe fam regala daca cheltuie. Presa tace din gura.
1
3
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
5
0
Incet incet AUR primeste si oameni de buna calitate
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510