REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Prințul William, dezvăluiri despre starea de sănătate a soției lui

Prințul William, dezvăluiri despre starea de sănătate a soției lui

Victor ROTARU 8 iunie 2024 | 00:00 878

Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer la începutului acestui an. Prințul William a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton, la aproape trei luni după ce prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer.

Printul William, dezvaluiri despre starea de sanatate a sotiei luiKate Middleton

La întâlnirea cu veteranii celui de-Al Doilea Război Mondial din Portsmouth, pentru a marca cea de a 10 aniversarea zilei Z, William a fost întrebat de unul dintre invitați dacă soția lui se simte bine. Prințul a răspuns afirmativ.

Invitat: Doream să vă întreb dacă soția dvs. se simte mai bine.

Prințul William: Da, se simte mai bine! I-ar fi plăcut să fie astăzi, aici. Tocmai le-ar reamintit tuturor cum bunica ei a servit în unitatea militară din Bletchley. Așa că are multe în comun cu multe dintre doamnele de aici, care au activat în Bletchley

Kate a anunțat într-un mesaj video, în luna martie, că a fost diagnosticată cu cancer după ce a suferit o operație abdominală, în luna ianuarie. Potrivit Palatului Kensington, prințesa a început deja chimioterapia la sfârșitul lunii februarie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Romanistan mor oamenii de cancer pentru ca nu au bani sa dea spaga la doctori sau sa-si plateasca tratamentul, si voi aveti tupeul sa ne-o dati pe tuta asta la stiri , ce vreti, sa-i plangem de mila? Dati o raita prin mizeriile de spitalele romanesti, despre asta sa scrieti, ce dezastru in ghetourile alea de lumea a treia, neispravitilor.
2
0
Ia mai lasati-ne cu parazita pwulii, si ce daca e bolnava? Atatia oameni mor in chinuri pe pamantul asta si nu intereseaza pe nimeni. Siktir!
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510