REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.3° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
32.3° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Priscilla a afirmat că Elvis Presley a fost dragostea vieţii ei. la Festivalul de Film de la Veneţia

Priscilla a afirmat că Elvis Presley a fost dragostea vieţii ei. la Festivalul de Film de la Veneţia

A.F. 6 septembrie 2023 | 00:00 255

Priscilla, fosta soţie a lui Elvis Presley, a declarat la Festivalul de Film de la Veneţia că legenda muzicii rock and roll a fost dragostea vieţii ei, în pofida faptului că în cele din urmă l-a părăsit, relatează Reuters.

Priscilla a afirmat ca Elvis Presley a fost dragostea vietii ei. la Festivalul de Film de la VenetiaPriscilla Presley

Filmul "Priscilla", regizat de Sofia Coppola, se bazează pe autobiografia ei "Elvis and Me" din 1985, şi prezintă viaţa tumultoasă alături de una dintre cele mai cunoscute figuri ale secolului al XX-lea.

"Nu este vorba că nu l-am iubit. El a fost dragostea vieţii mele, însă stilul de viaţă a fost atât de dificil pentru mine", le-a declarat Priscilla jurnaliştilor la Veneţia înaintea premierei mondiale a filmului, care îi are în distribuţie pe Cailee Spaeny şi Jacob Elordi.

Priscilla Beaulieu l-a cunoscut pe Elvis Presley în 1959, pe când ea avea doar 14 ani, iar lui îi era extrem de dor casă, fiind staţionat cu armata SUA în Germania de Vest.

"Elvis mi-a spus tot ce avea pe suflet în Germania, temerile şi speranţele lui, despre pierderea mamei lui, peste care nu a trecut niciodată", a mai spus Priscilla.

"Oamenii cred că a fost vorba despre sex. Nicidecum. Nu am făcut sex cu el. Era foarte amabil, foarte iubitor, însă el a respectat faptul că aveam doar 14 ani", a mai spus ea.

Elvis s-a întors în Statele Unite la scurt timp după aceea, însă cei doi au păstrat legătura şi, în 1963, el a invitat-o să vină şi să locuiască cu el în Memphis, unde ea a terminat şcoala. S-au căsătorit în 1967, au avut o fetiţă, Lisa Marie, care s-a născut în 1968, şi apoi au divorţat în 1973, cu patru ani înainte ca Elvis să moară de insuficienţă cardiacă, la doar 42 de ani.

"Am rămas foarte, foarte apropiaţi", a mai spus Priscilla.

Filmul oferă, probabil, cea mai întunecată portretizare de până acum a lui Elvis, arătându-l cum o manipulează fără încetare pe Priscilla, o abuzează verbal şi uneori o ameninţă înainte de a încerca să îndrepte lucrurile.

"Este foarte greu să stai şi să te uiţi la un film despre tine, despre viaţa ta şi despre dragostea ta", a spus Priscilla, în vârstă de 78 de ani, făcând o pauză în timp ce încerca să-şi depăşească emoţiile.

Pelicula "Priscilla" este unul dintre cele 23 de filme aflate în competiţie pentru Leul de Aur la Festivalul de la Veneţia, care se încheie pe 9 septembrie, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768