REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Priscilla Presley și Kim Basinger, mutilate de bisturiu. Cele mai nereușite operații estetice de la Hollywood

Priscilla Presley și Kim Basinger, mutilate de bisturiu. Cele mai nereușite operații estetice de la Hollywood

Replica API 26 octombrie 2019 | 00:00 1356

Priscilla Presley, azi

Foto:GettyImages

Dependenţele de orice fel nu sunt un lucru bun, iar pasiunea excesivă pentru intervenţiile chirurgicale de ordin estetic este una periculoasă, care poate lăsa semne adânci. Medicii esteticieni pot corecta anumite defecte sau aduce un plus de farmec trăsăturilor, însă vizitele prea dese în cabinetul lor riscă să transforme şi cel mai frumos chip într-unul similar celor prezente în cadrul expoziţiei figurinelor de ceară. Cândva admirate şi invidate pentru frumuseţea lor răpitoare şi pentru farmecul debordant, Kim Basinger, Lara Flynn Boyle, Priscilla Presley sau Renee Zelleweger sunt doar câteva dintre vedetele de peste Ocean care s-au lăsat pradă intervenţiilor estetice şi au ajuns doar o umbră a ceea ce au fost.

Priscilla Presley, în tinerețe

Numeroase vedete de la Hollywood şi nu numai sunt dependente de operaţiile estetice şi sunt dispuse să irosească sume colosale de bani pentru a ajunge mai aproape de aspectul dorit. Din păcate, de cele mai multe ori, dorinţa de a atinge perfecţiunea, din punct de vedere fizic, şi de a ascunde semnele trecerii timpului este atât de mare încât o parte dintre ele ajung de nerecunoscut. Posesoare ale unor buze extrem de voluminoase, unor chipuri ca de ceară şi a unor muşchi faciali incapabili să se mişte, frumuseţile de altă dată sunt dovada clară că ce este prea mult strică. Iată cum s-au desfigurat o parte dintre dive de dragul unui chip mai tânăr.

La Toya Jackson, 63 de ani

foto: Profimedia

Renée Zellweger, azi

foto: Profimedia

Kim Basinger, în tinereţe

Kim Basinger, azi

foto: Profimedia

Kim Basinger, ajunsă la 65 de ani, refuză să îşi accepte vârsta. Frumoasa blondă, cu un trup voluptuos, care fura inimi şi smulgea suspine în urmă cu mai bine de 30 de ani are în prezent un chip lipsit de expresie. Lara Flynn Boyle, de 49 de ani şi Renee Zelleweger sunt victimele injecţiilor cu acid hialuronic şi posesoarele unor buze diforme, deloc sexy. Una dintre cele mai înfocate fane ale operaţiilor estetice rămâne totuşi fosta soţie a lui Elvis Presley.

Lara Flyn Boyle în tinereţe

Foto:GettyImages

Lara Flyn Boyle, azi

După zeci de operaţii estetice, unele mai reuşite, altele nu, Priscilla este doar o amintire a persoanei care a fost cândva. Mai mult decât atât, publicaţia “National Enquirer” susţine însă că văduva lui Elvis Presley s-a desfigurat complet de la ultimele intervenţii chirurgicale la care s-a supus. Priscilla a devenit deja dependentă de operaţii estetice. Ea este obsedată, ca întotdeauna, să se înfrumuseţeze. Vedeta s-a operat recent din nou la buze şi la obraji, dar, în loc să arate mai bine, arată din ce în ce mai rău. Actriţa şi-a mai făcut şi injecţii cu seruri antirid. Din păcate, doctorul ar fi folosit substanţe de proaste calitate, care au făcut ca “faţa să i se prăbuşească”, relatează “National Enquirer”.

Nici sora lui Michael Jackson nu acceptă uşor faptul că trecerea timpului lasă semen pe chip. Nimic din fizionomia din prezent nu mai aminteşte de La Toya de acum 20 de ani, iar rinoplastia prin care a trecut pentru a-şi modifica forma nasului nu a fost una dintre cele mai reuşite. Nu de puţine ori modificările estetice ale lui La Toya au fost analizate de către specialişti, mai ales că în familia sa există un precedent în acest sens. În prezent artista pare să exagereze cu ajustările care riscă să îi strice aspectul, nu să-i aducă îmbunătăţiri în vreun fel.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand omul e prost, medicii profita de prostia lor. Ei se imbogatesc. Daca n-ar fi atatea cretine, ar fi nevoiti sa traiasca si ei prost, ca toata lumea. Dar asta ii deosebeste. Le transforma in caricaturi dar le iau un mormane de bani. Bravo
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510