REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
27.4° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Probe noi în cazul crimei de la Brăila, care ar putea schimba cursul anchetei

Probe noi în cazul crimei de la Brăila, care ar putea schimba cursul anchetei

Deria ISLEAM 30 iulie 2024 | 16:33 1370

Se complică ancheta crimei de la Brăila. Noi probe ADN au fost descoperite de anchetatori. Acestea ar aparține altui bărbat, însă nu se cunoaște, încă, despre cine ar fi vorba.

Probe noi in cazul crimei de la Braila, care ar putea schimba cursul anchetei


Noi probe în dosar

Autoritățile caută, în continuare, probe pentru a descoperi cine a comis oribila crimă din Brăila. O răsturnare de situație a avut loc în cazul acestei anchete. Au fost descoperite noi probe ADN care aparțin altui bărbat. Momentan nu se cunoaște identitatea celui de-al doilea presupus criminal.

Avocatul principalului suspect susține faptul că noile probe ADN nu aparțin clientului său, ci a altui bărbat, de aceea ar dori ca acesta să fie anchetat în libertate.

Între timp, principalul suspect a mai primit încă 30 de zile de arest, au decis, astăzi, magistrații Curții de Apel Galați. Deși ADN-ul acestuia a fost găsit sub unghiile victimei, iar camerele de supraveghere l-au surprins în timp ce încerca să scape de hainele în care ar fi săvârșit crima, acesta susține în continuare că este nevinovat.

Presupusul suspect al crimei a ajuns în arest în urma deciziei Tribunalului Brăila, din data de 21 iulie. Acesta speră să fie cercetat în libertate, cu arest la domiciliu sau sub control judiciar.

În continuare telefonul dentistei este de negăsit, iar arma crimei nu se cunoaște cu exactitate. Un singur cuțit suspect a fost găsit în casa mamei presupusului criminal, Maricel Mihai.

“El nu neagă absolut deloc că a avut un control medical în acea zi. (…) Din punctul meu de vedere, există un dubiu că ADN-ul ar putea proveni și de la controlul medical.

El spune că în primă fază, doctoria l-a verificat fără mănuși. Este foarte simplu de verificat. Organele de judiciare vor verifica.

Avem un un loc anume unde medicii aruncă mănușile după ce le folosesc, vom verifica ADN-ul de pe mănuși”, a declarat avocatul lui Maricel Mihai.

Avocatul susține că nu clientul său este cel care apare pe înregistrările camerelor de supraveghere luate de anchetatori. Maricel Mihai ar fi fost în alt loc și nu cel al crimei la momentul respectiv, conform fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516