REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Probleme în coaliţie. ALDE cere modificări în Legea Off-shore

Probleme în coaliţie. ALDE cere modificări în Legea Off-shore

Replica API 17 iulie 2018 | 00:16 546

Deputatul ALDE, Varujan Vosganian, și-a exprimat, luni, nemulțumirea în privința adoptării legii Off-shore, afirmând că nu a existat dialog între membrii coaliției de guvernare, parlamentarii formațiunii fiind puși ”într-o situaţie delicată”, și a cerut Guvernului să modifice de urgență actul normativ.

"Având în vedere faptul că faţă de ceea ce noi am dorit să apară în lege în text nu reflectă în totalitate voinţa legiuitorului, se impune o intervenţie de urgenţă pe actul normativ. Pot să vă spun, ca legiuitor, că sentimentul meu este că voinţa noastră de a îmbina un anumit tip de impozitare mai redus decât onshore, dar în orice caz suficient de ridicat trebuie să se combine şi cu recuperarea costurilor de operare, care sunt foarte mari în zona offshore şi în acest sens se impune o modificare de urgenţă a actului normativ. Toate deciziile se iau prin consens în coaliţie, dialog există în coaliţie, însă nu a existat pe acest act nromativ", a afrimat Varujan Vosganian după şedinţa grupului ALDE, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vozganian & comp plang de mila firmelor straine ? ! De ce vor modificare in favoarea fimelor straine? Are legatura cu cei care au semnat contractele de concesiune? A fost ceva comisioane? E de genul, noi v-am dat,voi ce dracul faceti acum? Actionati ca e groasa?
0
0
lasati mai magarilor toate vrajelile si luatil o data pe bratu si Comanescu sa dea banii la oameni salariile restante de 2 ani de zile magari opsor sa cu neam cu tot aloo DNA cu asta trebuie sa va ocupati voi
0
0
vipera asta sia luat comisionul de legiuitor,doar in romanica legile sunt facute de hoti in folosul talharilor iar acuma trebuie sa returneze o parte indarat,daca l-ar omora careva mare pomana si-ar face cu omenirea
4
0
ia mergi tu nitel in vizita la rusi. Ca-ti permiti, ca este "legiuitor". Si intreaba de conditiile de forare off-shore de acolo. Cele trecute saptamana trecuta prin parlament ti se vor parea pansament de usurare pe buzunarul investitorului strain. Dar ce crezi? Cu toate conditiile draconice de la rusi, nimeni nu pleca. Pentru ca, ce crezi, nu prea au unde sa se duca cu platformele lor. Nu exista gaze sau petrol peste tot oceanul. Asa ca unde exista sau te supui conditiilor, sau te joci de-a foratul pe plaja cu lopatica si galetusa! Mars, javra!
10
1
Bai nenorocitule, adica dupa ce ca le dam dreptul de exploatare a resurselor tarii pe te miri ce, mai vrei si scaderea taxelor? Infectie umana ce esti Vosganiane, nici macar nume de roman nu ai. Dejectii umane ce sunteti, vindeti tot strainilor nenorocitilor de politicieni. Cea mai nenorocita si infecta clasa politica avem. Pacat de bogatiile tarii.
9
0
Se vrea schimbarea de alde a legii impotriva tarii
12
0
Tariceanu a luat spaga de la COMANESCU GSP, in numele firmelor straine, de asta vor sa faca legea mai usoara pentru straini. Astea sunt lucruri de investigat pentru DNA nu cacaturile lui Dragnea. E VORBA DE ZECI DE MILIOANE DE EURO SPAGA prin GSP de la Firmele mari prin intermediari EX.... OM..... Black sea si altele
13
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016