REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Probleme pe podul de la Brăila: Asfaltul e în valuri din cauza căldurii și a camioanelor de mare tonaj

Probleme pe podul de la Brăila: Asfaltul e în valuri din cauza căldurii și a camioanelor de mare tonaj

A.F. 2 iulie 2024 | 17:08 573

Problemele podului peste Dunăre de la Brăila par că nu se mai termină. Constructorul a închis din nou prima bandă de circulație, pentru că asfaltul e în valuri din cauza căldurii și a camioanelor de mare tonaj. Doar că, surpriză. S-a stricat și pe banda 2, cea pe care a fost deviat tot traficul. Acum, constructorul trebuie să-l decoperteze pe tot.

Probleme pe podul de la Braila: Asfaltul e in valuri din cauza caldurii si a camioanelor de mare tonaj

Șoferii care tranzitează podul s-au obișnuit deja cu circulația pe o singură bandă. Șofer: Suntem în România. Tonajul, greutatea, calitatea asfaltului lasă de dorit. Pretenții sunt, dar calitate foarte slabă.

Șofer: Greutatea mașinilor mari. Ele trebuie cântărite aici, dincolo așteptate cu sancțiune. În rest, altceva n-ai ce să-i faci, pentru că dacă nu pui restricții de tonaj cât este prevăzut în greutatea podului, așa o să se întâmple tot timpul.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că nu face recepția până nu se termină reparațiile.

Alin Șerbănescu, CNAIR: Este o nouă sesiune de reparații punctuale. Aceasta nu este soluția definitivă, pe care antreprenorul italian încă nu ne-a prezentat-o. Acel pod este făcut și pentru trafic greu. Tocmai de aceea are prevăzut din construcție proiectul are două benzi dedicate traficului greu. Ca atare, acest pretext al traficului greu care strică asfaltul pe pod este unul fals.

Construcția a mai avut și alte probleme. O dată la câteva luni se strică ceva: asfaltul se vălurește, sar șuruburi din parapet sau apar infiltrații de apă la piloni. Podul peste Dunăre de la Brăila a costat jumătate de miliard de euro, bani europeni, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prin proiect ce reteta de asfalt se cerea, ce sa turnat efectiv? daca ii ancheteaza terente, or sa spuna!
1
0
Nu mai"specialishtilor"problemele sunt din cauza asfaltului de s***a calitate pentru ca mai sunt si alte poduri in lume in locuri unde este cald si pe care circula camioane grele,acolo dece nu sunt denivelari ?.
2
0
Băi cat poți să fii de idiot să spui de tonaj ? Dar cei di Golful Persic ce fac ?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016