REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
24.1° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

PROCURORII au FINALIZAT ANCHETA în cazul POLIȚISTULUI care băga telefoane în PENITENCIARUL Poarta ALBĂ

PROCURORII au FINALIZAT ANCHETA în cazul POLIȚISTULUI care băga telefoane în PENITENCIARUL Poarta ALBĂ

Replica API 4 februarie 2021 | 23:23 3138

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au finalizat cercetările în cazul lui Andrei Sima Buruleanu, agent de poliţie penitenciară, care lua mită pentru a introduce anumite bunuri în penitenciar, precum telefoane mobile. Acesta a fost trimis în judecată pentru luare de mită și introducere de obiecte interzise în penitenciar.

Amintim că, din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 29 decembrie 2020, în urma pretinderii anterioare, inculpatul, agent de poliţie penitenciară la Penitenciarul Poarta Albă, ar fi primit de la o persoană suma de 1.100 de euro şi un parfum, în schimbul introducerii ilicite a unui telefon mobil şi a unui parfum în penitenciar şi remiterii acestor obiecte către un deţinut. În cursul zilei de marți, 12 ianuarie, au fost efectuate percheziţii atât la penitenciar cât şi la locuinţa inculpatului, ocazie cu care au fost găsite atât telefonul mobil introdus ilicit în penitenciar, cât şi cele două parfumuri şi suma de 5.500 de lei, bani obţinuţi de inculpat în urma schimbării valutei primite ca mită în lei.

Andrei Sima Buruleanu a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti cei care comentati aici aiurea si aruncati cu noroi sunteti cu totii colegi cu omul asta, dar nah, numai cand va ajuta pe sectie era bun, sunteti cu totii niste ipocriti!!
0
0
buruleanu andrei a fost recompensat de catre conducere de doua ori pentru merite deosebite in munca cu prime de cincizeci la suta va dati seama ce se intampla acolo agent angajat de trei ani premiat de doua ori prins cu telefoane alcool parfum si facea asta de cel putin un an cum ducea sticlele de whisky pe sectie nimeni nu intreaba
5
0
clanurile de la poarta alba conduse de banutza balosu purice te lasa sa bagi ce vrei pana cand e groasa pt ei si te da sa scape ei ....a cazut sageata restul a ramas bine mersi
4
0
Bancuta Fridis zis Tancu a fost cel care a facut manevra politistului. Sa scape cu mai putini ani de inchisoare din dosarul de tentativa de omor care-l are impreuna cu fratele lui zis Eminescu, a fost eliberat din arest pentru cateva zile, special pentru acest denunt si fragrant , dupa intorcandu-se in arest. Un nenorocit de om acest Tancu, merita omorat cand ajunge la puscarie sa-l otraveasca colegii politistului, care i-a facut manevra asta. Niste tigani borati care sau aciuiat aici in constanta cu ajutorul lui Jipa, fost sef ipj, si protejandu-i continuu.
4
0
Bagat sa fie cu colegutii lui la care le plasa telefoane ,punetil linga ei le duce doru.
1
0
Chestiile astea nu se fac de ieri sau azi de cand lumea....si se cara de...toate....
4
0
Astia-s GARDIENI, nu politisti de puscarie, se duce in derizoriu numele de POLITIST, mai sunt si fostii gardieni....
10
3

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620