REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
12.5° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Procurorii DIICOT sar la gâtul interlopilor din clanul Grigorenco

Procurorii DIICOT sar la gâtul interlopilor din clanul Grigorenco

Mirela PASCAL 15 iunie 2024 | 00:00 3343

Procurorii nu vor să-i lase pe frații Grigorenco în libertate! Aceștia, alături de Claudia Antonache, au fost trimiși în judecată pentru proxenetism, fiind acuzați că, între anii 2012 și 2015, au reușit să trimită peste hotare, la prostituție, mai multe femei din România, reușind să scoată de pe urma lor sute de mii de euro. Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis să înceteze procesul penal, ca urmare a intervenirii prescripției răspunderii penale, însă DIICOT a formulat apel.

Procurorii DIICOT sar la gatul interlopilor din clanul Grigorenco

Totul datează din 2015, atunci când Daniel Grigorenco, împreună cu Claudia Antonache, au determinat-o femeie să practice prostituția, înlesnind practicarea prostituției prin asigurarea transportului acesteia din România în străinătate, prin asigurarea cazării și a locului în care a practicat prostituția, prin racolarea clienților și au obținut foloase patrimoniale din practicarea prostituției de către aceasta, însușindu-și o parte din banii astfel obținuți.

Procurorii DIICOT sar la gatul interlopilor din clanul GrigorencoIulian Grigorenco

Iulian Grigorenco a reușit să racoleze o femeie din România și a pus-o să practice prostituția pe teritoriul Elveției, Austriei și Germaniei, însușindu-și o parte din banii astfel obținuți. De asemenea, în perioada septembrie - noiembrie 2015, acesta a obținut mai multe sume de bani de pe urma practicării prostituției de către o minoră, aceasta fiind trimisă în Germania la prostituat. De asemenea, și Vasile Grigorenco a reușit în cursul anilor 2012 și 2013 să convingă trei femei să practice prostituția, asigurându-le acestora transportul și cazarea, acestea practicând prostituția pe teritoriul Irlandei, Franței și Finlandei.

Procurorii DIICOT sar la gatul interlopilor din clanul GrigorencoVasile Grigorenco

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis să înceteze procesul penal cu privire la Daniel Grigorenco, Claudia Antonache, Iulian Grigorenco și Vasile Grigorenco, ca urmare a prescripției răspunderii penale, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. De asemenea, magistrații au decis confiscarea sumei de 168.375 de euro de la cele 4 persoane. Sentințele nu sunt definitive.

Numai că procurorii DIICOT au formulat apel, pe 12 iunie. Oricare va fi decizia Curții de Apel Constanța, aceasta va fi definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia au scos niste fufe la vanzare...clasa politica formata din lichele ciorditoare au scos tara la vanzare..sau ce a mai ramas din ea.
3
0
au astia 2!!! La arat, bah, tzaranilor!
4
0
ar trebui anchetati procurorii si judecatorii care au tergiversat pana s-a ajuns la prescriptie si pedepsiti exemplar dar ptr ca varfurile politicienilor iau spagi imense de la proxeneti nu se va face asta proxenetii sefi din tara asta sunt sefii marilor partide intotdeauna a fost asa de 30 de ani
9
0
p***e de oameni!
7
0
astia pe linga proxenetism, probabil erau informatori/colabori la secu. au tergiversat pina sa prescris.
12
0
Doua gunoaie,doua scursuri ale societății, nepricepuți la nimic..trăiește din mila oamenilor...locul lor este la poarta alba
13
0
sunt nemultumiti de donatiile grigorencilor.
15
0
Să le banii
10
2
la cusca cu voi lichelelor
18
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515