REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Procurorii DNA au spart o rețea cu mari ramificații din București

Procurorii DNA au spart o rețea cu mari ramificații din București

Virgil STOIAN 13 martie 2024 | 11:28 3758

Polițiștii și procurorii DNA fac miercuri 22 de percheziții în Capitală la domiciliile unor persoane și la sediile unor firme, într-un dosar în care există suspiciunea că mai multe imobile au fost însușite ilegal de la persoane decedate. Prejudiciul creat moștenitorilor depășește 1,3 milioane de lei.

Procurorii DNA au spart o retea cu mari ramificatii din Bucuresti

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și de fals, săvârșite în perioada 2018-2022, de către persoane specializate în identificarea și însușirea nelegală a unor bunuri imobile, ce au aparținut unor persoane decedate, cu prejudicierea moștenitorilor legali.

Procurorii DNA au spart o retea cu mari ramificatii din Bucuresti DNA București

Profitul obținut din tranzacționarea ulterioară a acelor imobile depășește suma de 1.365.223 lei.

Comunicatul DNA

„În cursul zilei de 13 martie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 locații reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale”, spun procurorii DNA.

Procurorii sunt sprijininți în anchetă de ofițeri de poliție din cadrul DGPMB – Serviciul Investigații Criminale, care au fost delegați să desfășoare mai multe activități procedurale, din partea lucrătorilor din cadrul DGPMB - Serviciul Acțiuni Speciale și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
habar nu aveti ce de jafuri de imobile sunt conduse de judecatori in folosul fostilor si actualilor secu.se simte efectul pensiilor speciale care trebuie acoperite cu fapte marete si cine crezi ca plateste ? tot ion saracul ca el nu a dat decat cateva foi pe cand parlamentarii impinsi de secu au dat camioane de pensii...
1
0
si de ce inffractor e cenzurat ? a devenit prea sensibil ? ptr cine ? cu siguranta nu ptr cei cinstiti
3
0
dintre infractiunile cele mai raspandite si profitabile de peste 30 de ani care ar fi trebuit anchetate serios cu foarte multi ani in urma cu o floare nu se va face primavara ptr ca asemanator cu traficul de droguri castigurile sunt mult prea mari si merita toate riscurile daca esti lipsit de scrupule si ai mentalitate de i*******r
2
0
imensa pentru iinfractorii care controleaza iinfractori. Sperante mari la spagi grassse pentru pprocuRori si mai ales judecatori mmmwisti !!!
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016