REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Procurorul șef TELICEANU: Sunt 7 DECEDAȚI!

Procurorul șef TELICEANU: Sunt 7 DECEDAȚI!

Replica API 2 octombrie 2021 | 00:10 3540

Viorel Teliceanu, prim procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a ajuns la locul tragediei și a făcut declarații. Precizăm că Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a preluat ancheta în cazul de față.

”La acest moment vă pot informa că s-a constituit o cauză la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă. Am desemnat un coleg procuror criminalist, care să efectueze cercetări în această cauză, împreună cu colegii de la Poliție. În acest moment au venit și colegii de la Institutul Național de Criminalistică, urmează să se efectueze o cercetare la fața locului, amplă, să identificăm tot ce se poate identifica. Până la acest moment, din informațiile pe care le avem și pe care am putut să le culeg personal, avem 7 decedați. Urmează să se facă identificarea acestora, și să sperăm că nu va crește număr decedaților. Cu privire la faptul că au fost 9 decedați, cred că a fost o informație eronată. Cert este că sunt 7 decedați, cu certitudine, la acest moment. Vom vedea exact cine va face o viitoare expertiză. Din câte știu eu, nu toți decedații au fost găsiți pe paturi, în Secție. Pentru că, din ce am văzut eu, nu toți decedații erau arși. Cred că unii dintre ei au fost intoxicați cu fum. Am vorbit cu domnul director de la Spitalul Județean. La momentul acela era vorba de o singură persoană decedată la Spitalul Județean. Repet, este vorba, momentan, de 7 decedați, dintre care 5 aici, la Spitalul de Boli Infecțioase, și una la Spitalul Militar”, a declarat Viorel Teliceanu, prim procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Citește și: ATENȚIE! IMAGINI ȘOCANTE cu SECȚIA ARSĂ, de la Spitalul de BOLI INFECȚIOASE

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alibi peste alibi, primarul Chitac si dr.Halichidis perfect cu proba videoconferinta, dr.Cambrea responsabil.Prietenii stiu de ce !
2
1
Un control al averii tuturor "deminitarilor",ca nu e nimic demn e doar o titulatura falsa,pe cand facem?Un audit pe intrari-iesiri?Tot din 89 si pana azi.Cine nu justifica se confisca?Abia atunci e "o tara ca afara"
6
0
Pe amiralul d karton cand il agatati cu cosurile de gunoi
6
2
Demisia!!!!!
10
1
Sa spuna "amiralul" chitac, pe ce motive a refuzat modernizarea si obtinerea autorizatiei isu? jigodii lesinate dupa averi, la ce pensie are...ruusine.
15
0
So dea afara pe city managerita aia incapabila. Puneti oameni tineri, pregatiti sa acceseze fd pt spitale. Mai lasati panselutele si bordurile, oamenii mor cu zile.
25
4
Vinovat,pariu
12
4
DEMISIA PRIMARUL WC
20
5
Demisia! Demisia!!! Demisia!!!!!
24
4

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436