REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° ConstanÈ›a Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° ConstanÈ›a Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

PROFESOARA de la Carol, care a TÄ‚IAT unghiile elevelor FORÅ¢AT, a FOST DEMISÄ‚!

PROFESOARA de la Carol, care a TÄ‚IAT unghiile elevelor FORÅ¢AT, a FOST DEMISÄ‚!

Replica API 15 decembrie 2021 | 13:52 3855

Noutăţi în privinţa cazului profesoarei de la Colegiul Comercial Carol I din Constanţa care, aflată în practică cu câteva eleve de clasa a X-a, din cauză că acestea aveau unghiile de la mâini prea mari, le-a făcut o manichiură "gratuită" cu o foarfecă uriaşă.

Fetele erau în practică într-un magazin alimentar, dar pentru că aveau unghiile prea lungi, profesoara a decis să le taie chiar ea cu o foarfecă mare. Așa le-a rănit la degete. Potrivit reprezentanţilor colegiului, profesoara a fost demisă încă de luni, 13 decembrie. "Profesoara care a tăiat unghiile elevelor nu a mai fost primită la ore încă de luni, 13 decembrie, iar Consiliul de Administraţie al colegiului s-a întrunit în şedinţă, miercuri 15 decembrie, pentru a stabili ce măsuri se vor lua în continuare."

Părinţii susţin că nu e pentru prima dată când profesoara folosește metode brutale de educaţie.

Citește și: UMILITOR! O PROFESOARĂ din Constanța le-a tăiat UNGHIILE ELEVELOR cu FOARFECA

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PROFA AIA VREA SA T INVETE CUM TE RESPECTI DOAR T DUCI IN PRACTICA IN MAGAZIN ALIMENTAR AI CREDEA K URK P KRU ALERI A MAZARE.DU SI DAI DECLARATIE CA TU IAI ZIS SA ITI FACA DAK AI BUNU SIMT SI RESPECT PENTRU O DOAMNA CARE CHIAR VREA SA T INVETE
4
1
pe udrea care cara sacose cu bani furati n.o vedeti,v.a stat in git asta care mai taia din unghiile producatoarelor.v.ati intrebat vreodatade unde are bani de chirie 350 euro pe luna o eleva din parinti boschetari?
3
1
Scoala a devenit parada de moda ,parinntii se plang ca salariile sunt miici dar le dr le dau pt o manichiura 60-70 lei un vppsit 200 lei la scoala trebuue tinuta decenta
10
3
Suntem o natie de maimute si bananieri crescuti si educati de maimutele astea comuniste . Ciobani au fost toata viata , ciobani suntem si noi la randul nostru
6
2
trebuia tunsa batauta si bagata la parnaie baboiul bolsevic impreuna cu toti comunistii care ii canta in struna
9
11
De ce le lasa in scoala cu unghii mari, fardate, coafate si imbracaminte indecenta??Ca le vedem pe strada....
26
10
Sau toporul ....
8
7
bine ca nu a luat drujba
11
6
Nu inteleg ce va agitati .Daca gasiti o unghie in painea de la magazin faceti scandal .Lasati fetele sa fie borfeturi in Italia sau Dubai .oricum nu voiseaza ele sa faca paine sau covrigi .
34
10
Maine poimaine vor plange parintti lor xa au plecat la Dubai si nu stiu nimic de ele !
30
8
au crezut ca au venit sa faca un live,ceva... lasati fetelor in italia nu va trebuie scoala..
30
9
Dar cum au stat si fetele alea sa le taie unghiile cu forfecoiul ala? Si cine scrie ca bine le a facut e o sau un comunist retardat
22
24
Am ajuns o tara de analfabeti si de incompetenti. De aia nu mai functioneaza nimic conform standardelor, de aia te uiti in stanga si-n dreapta si nimic nu merge. Pacat de tara asta!
37
9
Plin de primitivi care nu pot exista fara sa taie, sa bata sau sa tunda dusmanii... Primitivii sa fuga pe pustii ca la oras nu le e locul!
14
40
profesoara prinsa batuta dezbracata tunsa si plimbata prin oras
21
55
patzachinelor!
53
20

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303