REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Profesorii nu și-au dat seama și au dat subiecte greșite la simularea pentru Evaluarea Națională

Profesorii nu și-au dat seama și au dat subiecte greșite la simularea pentru Evaluarea Națională

Mariana MURAT 6 februarie 2024 | 16:08 28382

Un incident neașteptat a avut loc la o școală din Bacău! Elevii au primit subiecte greșite la simularea pentru Evaluarea Națională 2024. Profesorii nu și-au dat seama imediat, ci abia când evaluarea națională a ajuns la final.

Profesorii nu si-au dat seama si au dat subiecte gresite la simularea pentru Evaluarea Nationala

La o instituție de învățământ din Bacău, subiectele au fost amestecate în timpul simulării pentru Evaluarea Națională 2024. Cadrele didactice și-au dat seama de acest lucru abia la final, când elevii au predat lucrările. În cadrul Școlii nr. 18 „Spiru Haret” din Bacău a avut loc o eroare în timpul simulării pentru disciplina Limba și literatura română, în cazul elevilor de clasa a VIII-a. Aceștia au primit subiecte destinate celor care studiază în limba maternă.

În urma acestei situații, 74 de elevi au rezolvat alte subiecte decât cele corespunzătoare, iar incidentul a fost confirmat de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Bacău. „La Școala Gimnazială „Spiru Haret” Bacău au constatat, la finalizarea probei (când scanau lucrările), că au listat și multiplicat subiectul de limba și literatura română pentru elevii care au învățat în limba maternă. Este vorba de 74 de elevi prezenți la simulare. S-a cerut directorului (care este și președintele comisiei) o informare scrisă în care să explice cum s-a întâmplat. ISJ Bacău a anunțat deja Comisia Națională de organizare a simulării Evaluării Naționale. Ministerul Educației a indicat să se încarce lucrările pe platformă pentru a fi evaluate”, a declarat prof. Anca Egarmin, inspector școlar general, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
1) este un subiect de discuție ,care rămâne să fie rezolvat la nivelul școlii ,nu pe fb!!! 2)a greși e omenește,deci I se putea întâmpla oricui,atunci e lipsi de sens sa aruncam cu piatra in cel care a greșit ,atâta vreme cât toți greșim !!! 3) atâta vreme cât vrem sa rezolvăm probleme de viață ,de școala pe fb sau alte platforme ,vom întâlni oameni ,care acționează tendențios,dar mai bine ar fi sa nu le oferim subiecte !!!
1
0
Suntem oameni greșim. Se mai întâmplă. Repede dați în profesori, de asta a ajuns aceasta generație analfabeta ca dați în profesori....sa va fie rușine!!!
3
3
Halal profesori!Astfel de specimene se ocupă de viitorul copiilor noștri. Și mai vor și salarii mari.
7
6
Ei, și? E tot un subiect! Și asa elevii din ziua de azi nu mai învață! După unii, ar trebui dați afară sau sancționați disciplinar cei care au încurcat subiectele. Dar de ce sa nu ii pedepsim mai rău pe profesori? Ca și așa au ajuns preșuri.... Toți îi batjocoresc! Halal ,națiune!
10
5
sa-si dea demisia sau dati afara disciplinar
17
14

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016