REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Profesorii, primele reacții la noua ofertă a Guvernului: Ne-am săturat de promisiuni

Profesorii, primele reacții la noua ofertă a Guvernului: Ne-am săturat de promisiuni

A.F. 10 iunie 2023 | 00:00 2062

Sindicaliștii au primit o nouă propunere din partea Guvernului, însă profesorii din stradă spun că nu au încredere în promisiuni și cer ca oferta să fie prevăzută într-un act normativ.

Profesorii, primele reactii la noua oferta a Guvernului: Ne-am saturat de promisiuni

În timpul negocierilor de vineri, Guvernul le-a propus liderilor de sindicat o nouă ofertă, anume carduri de 1.500 de lei net, în fiecare an, în luna octombrie, până în anul 2027, plus creșteri salariale din ianuarie 2024, scrie stiripesurse.ro.

Cu toate acestea, profesorii aflați în stradă spun că vor înceta greva abia când va exista un act normativ, pentru că nu mai au încredere în promisiuni.

"Deocamdată, această ofertă nu este oficială. Așteptăm să o vedem în Monitorul Oficial, pentru că de promisiuni ne-am săturat.

Așa cum și dumnealor promit, nici noi nu vrem să mai cedăm. Avem copii pe care nu putem să-i creștem și să-i trimitem la studii cu promisiuni. Așteptăm să vedem oferta oficială, nu promisiuni!“, au transmis protestatarii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ti-au rupt rozeta tati, ai tras un an de zile sa bagi in meditatii si acum se amana, bine, se amana, dar urmeaza actiuni in instanta, deci sansele sa iei un bis sunt mari de tot.
1
1
De acord cu tine! Dar ai uitat liberele de 1 iunie și Rusalii!
2
2
Nici macar nu e vorba de promisiuni. Vrajeli. Faptul ca romanimea obisnuita a muncit in virtutea inertiei ,a facut ca tara asta sa supravietuiasca. Altfel,daca era numai dupa ce si cum fac cei care stapanesc politicul si economicul,se ducea totul de rapa complet. Inca nu avem dovezi ca cineva de acolo ,,de sus'' ar fi dedicat binelui romanilor. Ar fi o munca grea si la sfarsitul unui mandat persoana ar fi asa de obosita incat nu ar mai candida,lasand pe altul tot dedicat sa continue. La noi e o mare labareala.
1
3
Rusine sa va fie santajistilor ! Ne vor creste noua taxele si impozitele sa va mareasca voua salariile ! Masinile cu care veniti la servici cu ce bani le-ati cumparat daca nu va ajung salariile ?...Vreti acum sa va cumparati si avioane ?....
8
2
De pomana s-au dus la Cotroceni, ghertoiul si coafeza sunt la mare, moaca, adica pe banii nostri.
3
7
Si noi de voi, paraziti infecti, aflati 6 luni din 12 in vacante de iarna, vara, primavara, scoli altfel, verzi, cacanii, ziua scolii, ziua dascalului! Mars la munca, nu la mana intinsa sau carati-va din sistem, NU va simte nimeni lipsa! S-a vazut in pandemie cat de isteti si pregaiti sunteti, analfabeti, inculti si total inadaptati, in afara de tik-tok si facebook, tehnologia informatica e SF pentru voi, gospodine esuate. Oricum veti spori numarul somerilor pentru ca altceva nu sunteti in stare sa faceti, nici macar casieri la supermarket.
12
3
sa le dea lucrare sa vedem cati merita
10
3
in toate ...meseriile exista ...meseriasi !intre meseriasi! profesori intre ...profesori, care scot ...elevi intre elevi!acolo unde invatatura si educatia e la ...pardoseala cine i de vina, salariul sau ...profesorul, elevul sau societatea! romania ...educata la ...sfantul asteapta !!!!
6
2
Mai luați și niște Mure că au vitamine Va mărit cu o mie de lei acum vreți salarii duble La ce mentă frecați aveți salarii prea mari Ați luat din bănci și ultimul leu împrumut și acum bani iok nu vă mai ajung Unde nu e cap e vai de picioare Vă bateți joc de o generație de copii care sânt aproape de examene Rușine dacă știti ce este în școlile unde mergeți Copiii și părinții lor nu sânt vinovați voi ii măcinați și stresați fiindcă trebuiau să fie pregătiți de examene Cu puțin bun simț măcar cei cu examen trebuiau să meargă la cursuri Dacă medicii intră in grevâ ce ar însemna să nu intre nici un medic la urgentă că e grevă
15
12
Nu mai e vorba de dotări, pericol si alte măsuri care sa imbunătățească procesul de învățământ, e vorba doar de bani, dati-le bani si restul doamne ajuta
11
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016