REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Profesorii protestează și la Constanța. Video

Profesorii protestează și la Constanța. Video

Virgil STOIAN 31 mai 2023 | 11:14 2586

Profesorii constănțeni au organizat în cursul zilei de miercuri, 31 mai a.c., un protest în fața Prefecturii Constanța. Mitingul are loc între orele 11:00 - 13:00. Greva în educație a debutat luni, 22 mai, iar profesorii nu par deloc încântați de discuțiile pe care le au cu guvernanții. Toate ofertele pe care oamenii de la putere le-au făcut către profesori au fost respinse de către aceștia.

Profesorii protesteaza si la Constanta. Video
Vă reamintim și faptul că peste 20.000 de cadre didactice au ieșit în stradă în cursul zilei de marți, mulți dintre ei venind cu autocarele din alte județe. După ce au protestat în fața Guvernului, profesorii au plecat în marș până la Palatul Cotroceni: „Nu cedăm, ghinion!”. Liderii sindicali au avut noi discuții cu premierul Nicolae Ciucă, la capătul cărora au anunțat că vor continua greva, pentru că Executivul refuză să le majoreze salariile.

Profesorii protesteaza si la Constanta. Video

După ce manifestanții au ajuns la Cotroceni, președintele Klaus Iohannis i-a primit la discuții pe liderii sindicali, la solicitarea acestora. La finalul discuțiilor, sindicatele au anunțat că Iohannis s-a oferit să gireze un acord cu guvernul privind revendicările lor.

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce vorbesc numai de salarii ? Au sporuri nemeritate si performante zero.Jos palaria pentru un procent mic , care tine stacheta sus , restul este lest, umplutura. Sa le permita si privatii angajatilor lor sa aiba sindicate si sa faca greva . Angajatii din privat pot trai in orice conditii,cu orice salarii , numai bugetarii nu pot.Si ei pot fi inlocuiti, treaba e sa vrem.
2
0
Ce mai urmeaza? Sa scoata iar si minerii? Va mai amintiti cand vuvuzeaua Moscovei d***a IOVANOVICI SOSoaca s-a dus si a incercat intr-un mod PENlBlL sa instige minerii la proteste violente si o noua mineriada? Fix asta se incearca si cu sindicatele PlZDll!!! E totul legat de rotativa, e disperarea AURistilor/AURolacilor putinsiti care vor cu orice pret alegeri anticipate, vor proteste masive, vor lovitura de stat, sa vina ei la conducere printr-o alianta tradatoare de tara si de neam PSD+AUR (adica refacerea FSN - Frontul Salvarii Nationale al lui Iliescu pe care ni l-a impus MOSCOVA cand URSS a capturat revolutia din 1989 si ne-a pus "conducere marioneta" FSN, respectiv pe Iliescu, urmat apoi de LlVlU DRAGNEA si PSD. LlVlU Dragnea fiind nepotul SINGURULUI GENERAL ROMAN medaliat de PUTIN pentru "prietenie fata de Rusia si URSS". Nu va spune asta chiar nimic? Documentati-va!). Acesti nemernici din AUR si o parte din partea putinista din PSD vor o alianta PSD+AUR si ROEXIT in afara NATO.
17
1
NU EXISTA ABSOLUT NICIO DIFERENTA INTRE idiotii utili cu studii inferioare sau lipsa, alienatii fara discernament si fara drept de vot pe care ii foloseste PARTlDUL SOR al Moscovei in MOLDOVA, pentru destabilizare(in schimbul catorva ruble), absolut nicio diferenta intre acei idioti utili din MOLDOVA si mascaricii de profesori grevisti. DA, sunt de acord sa primeasca salarii mai mari, DAR NU ASA! Nu facand greva fix acum la 20 de grade C, iesiti toti la bronzat, fix acum cand multi dintre elevi au examene in perioada urmatoare. Acesti mascarici de profesori (nu-i putem numi altfel), isi incalca principala menire a unui profesor, de a educa si integra in societate elevii romani. Aveti idee cati elevi vor pica examenul de BACALAUREAT din cauza ca mascaricii astia de profesori nu se prezinta la ore sau la meditatii, ocupati fiind cu circul pentrumai multi verzisori? Profesorii scosi in strada de sindicate sunt fix precum aplaudacii de PARTlD adusi cu autocarele. Sindicatele sunt AURiste!
19
1
Dar de ce nu spun cati bani scot din meditatii si nu declara mai nimic.Unii sunt fabrica de facut bani.Aud,tovarasi profesori?V-as mari leafa in functie de rezultatele elevilor la capacitate sau BAC.Si in vacantele scolare nu v-as da salariu ca 4 luni pe an frecati berbunca.Cine din RO mai are 4 luni de concediu?
12
6
Ia uitati-va cu ce masini vin la serviciu profesorii ! Astia sunt oameni la care nu le ajung salariile ?
12
4
Da,fara ceva deranjant pentru clica conducatoare,e degeaba. Cine este impotriva profesorilor,este dobitoc. Clar,fara dudiu. Orice act agresiv impotriva celor ce stiu carte SI ADUC SATIINTA IN RANDUL PROSTIMII,ESTE CA SI CUM TI-AI DA FOC LA VALIZA..Vrem romani idioti,sau destepti?
7
12
Actiuni de strada , profesori , sistem medical ,CFR isti etc toate sunt provocate de PSD !!! Dulapul de la Cotroceni s a prins si intoarce securea , cCiolacul nu va mai fi premier !!!!! PNL din nascare a fost c***a !!! de ceilalti nu se merita sa ii numesc , cel putin nu acum ! Raspuns la toate , ALEGERI ANTICIPATE SI STINGEM LUMINA , amin !
9
5
La muncă nu la întins mâna și așa în vacanțe frecați menta deși puteți munci pe litoral.
18
8
mars la munca zdrrentelor.
15
15
Mai cadrelor din invatamantul preuniversitar,voi nu intzelegeti ca guvernele succedate ale Romaniei au avut la dispozitie o cantitate de bani publici pe care i-au impartit deja la amante,rude si prieteni din AGA,consiliul de administratie si alte sinecuri dupa care urmeaza: militia,armata,securitatea,justitia,pentru ei alesi neamului parlamentari si primari si bani astia sau terminat,ba chiar si-au impartit mai multzi bani decat aveau in sacul cu bani bugetari motiv pentru care sau si imprumutat an de an,acum daca va mai da si voua o sa ajunga si Romania in incapacitate de plata cum a fost Grecia,asha ca pe langa salarii multumitiva cu ce mai luatzi din meditatii caci cu toate ca aia sunt bani obtzinutzi la n***u nu o sa va controleze nimeni,oricum avetzi decat majoritatea romanilor care lucreaza la patron.
5
3
Cei care se leaga de meditatii neaga realitatea: 1 - cei care fac meditatii sunt putini ptr ca materiile cu cerere sunt putine; 2 - cei care fac bani buni din meditatii foarte probabil nici nu sunt in greva; cca 20% din profesori nu sunt in greva, poate si mai multi, ceea ce inseamna 1 din 5 - destul de multi
6
11
De ce să nu protesteze pentru salarii decente,ce numai parlamentarii au dreptul să-și voteze singuri mărirea indemnizației cu 7500 de lei plus pensii speciale, pensii de care țin cu dinții adică Ciuca care are 18000 de lei specială e mai cu moț, jigodia pe contributivitate nu putea să aipe mai mult de 8000 de lei,de ce pentru fiecare mandat de parlamentar li se dă 1600 de lei la pensie sau Johannis dacă tot spune că este criză își închiriază numai avioane de lux pentru escapadele lui,ei asta vor să fim dezbinați, să fim unii împotriva altora,în loc să fim uniți noi oamenii de rând aruncăm cu noroi unii în alții, singura soluție ieșirea în stradă pentru un trai decent
8
3
cat de jos este inteligenta in tara noastra, daca nu constietizam, ca educatia este baza evolutiei! scoli dotate, profesori bine platiti pt a creste calitatea, asta avem nevoie ca tara! in schimb, politicul a facut troc cu justitia , sa ii spele pe eila schimb cu salariipensii inimaginabile pt nivelul tarii noastre. Grefiere, pardon, dactilografe platite cat doi ingineri in privat, asistente medicale semianalfabete cu salarii si spagi imense, evident neimpozabile,dar ce e mai grav, spagi primite de dictori,asistente,infirmiere pt munca ce trebuie facuta in timpul programului! NU in timpul liber. Iar acum sunt in strada sanitarii...
9
5
Deja sunteti p******i cu greva voastra. Ar trebui sa va someze si daca de marti nu sunteti la catedra sa vi se desfaca contractul de munca!
19
11
Oricine considera ca nu este suficient de bine platit din orice domeniu si companie are dreptul sa protesteze si sa faca greva; cei care conduc tara sau / si compania sunt de vina ptr nivelul scazut al salariilor si diferentele uriase dintre salarii - cele mai mari din ue; solutia recomandata de unii postaci de la replica de a nu te face profesor sau schimba meseria este o lasitate; sa-si schimbe meseria cei care conduc tara atat de rau si o tin in halul asta de mizerie si subdezvoltare de 30 de ani
12
4
klaun iohannis n-are bani pentru invatamant dar are bani pentru submarine, tancuri si avioane in valoare de miliarde de euro.
13
7
De ce crezi ca nu-si mai dau interesul profesorii ca sa ia examenele de definitivat? Ah da, pentru ca a devenit o meserie vocationala si neatractiva financiar. Toti sunteti profesori in comentarii, doctori docenti..
12
7
Sincer , sunteți terminați, poate sa va dea și 60% tot tăntălăi sunteți
15
9
Ăștia când s au făcut profesori, unii sunt trante rău, nu știau ce bani vor câștiga? Sincer , fa te frate ceva de nu vei plânge după bani, dar asta e,nu te ține,așa că mai taci in pllm
8
10
Adrian, din limbajul tau denota o persoana frustrata si incapabila sa inteleaga cum functioneaza o societate sanatoasa. Cand lumea nu va mai avea parte de educatie deloc, sa ne fereasca Dzeu de cati Adriani vor fi. Pacat ca nu ai inteles nimic, si probabil ma vei injura, atata poti si te inteleg.
8
6
Sa va iau protestele în pl de milogi, mari profesori are tara asta, de asta suntem unde suntem cu așa profesori, iau 3. 4 5 in examene de definitivat,și vor bani, luați mumu
12
13
alexa, ai nevoie de colaga la tine la chiosc?
4
3
Nu va anunț banii mergeți la alte joburi, voi care abia luați un 7 la examene de definitivat, voi care va corectează elevii în clasa că habar nu aveți ,ce tupeu nesimțit,bine va face guvernul că va da pla
12
13
Spurcaților faceți cate 5,7mii din meditații,că la ore nu vă dați interesul și vreți salarii mărite,aveți 4 vacante ,aveți cate 20ore maxim pe săptămână și vreți bani ,sa va dau la moiieee
16
13
Foarte bine! Tara are nevoie de profesori bine platiti, instruiti care sa ofere calitate in ceea ce predau. 6% PIB este putin...si nici macar atat nu primesc. Sustin profesorii pana la capat. E inadmisibil la ce s-a ajuns..au nevoie de un trai decent, demn..iar momentan nu se mai poate.
13
13

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510