REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Profesorul de la liceul din Dobromir, acuzat de corupere sexuală a minorilor, se ascunde în spatele proceselor

Profesorul de la liceul din Dobromir, acuzat de corupere sexuală a minorilor, se ascunde în spatele proceselor

Virgil STOIAN 3 octombrie 2023 | 00:00 3643

Laurențiu Ciorogaru a fost trimis în judecată, în luna aprilie a anului 2022, pentru săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, în formă continuată. Între timp, acesta s-a ales și cu sechestru pe bunuri. În ultimul timp, în acesta se pare că s-a trezit procesomanul, el acționând în judecată pe toată lumea. Astfel, bărbatul i-a dat în judecată pe cei pe care i-ar fi agresat dar și Liceul Tehnologic Radu Priscu din Dobromir, IPJ Constanța, Ministerul Educației, DGASPC Constanța și Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia. Mai mult decât atât, Laurențiu Ciorogaru a cerut strămutarea procesului, recuzarea procurorului și a judecătorului dar și o schimbare a încadrării juridice. Următorul termen în procesul în care este judecat profesorul este chiar miercuri, 4 octombrie. Bărbatul chiar a fost amendat pentru mulțimea de acțiuni în instanță pe care le-a întreprins.

Profesorul de la liceul din Dobromir, acuzat de corupere sexuala a minorilor, se ascunde in spatele proceselor
Laurențiu Ciorogaru a fost trimis în judecată, în luna aprilie a anului 2022, pentru săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, în formă continuată. În urma probatoriului administrat, în sarcina inculpatului s-a reținut că, în calitate de profesor în cadrul Liceului Tehnologic “Radu Prişcu” din com. Dobromir, profitând de autoritatea pe care o avea în faţa elevilor, dar şi de încrederea pe care acesta a dobândit-o de-a lungul timpului, prin natura profesiei, în timpul orelor de curs, a întreprins mai multe activități ilicite.

Profesorul de la liceul din Dobromir, acuzat de corupere sexuala a minorilor, se ascunde in spatele proceselor
Totul a început în septembrie 2018, când Laurențiu Ciorogaru a corupt sexual un minor, în vârstă de 13 ani, atingându-l pe fese, picioare și în zona inghinală, în perioada septembrie 2018 – februarie 2022.

La fel a procedat și cu alți 4 minori, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, în perioada septembrie 2020 – februarie 2022. Iar altui minor, în vârstă de 16 ani, Laurențiu Ciorogaru i-a trimis mai multe poze cu conținut explicit, în care profesorul era principalul protagonist.

Ca daune morale, Laurențiu Ciorogaru, având în vedere că persoanele vătămate sunt minori, trebuie să achite 50.000 de euro pentru fiecare victimă. Așa că i s-a pus sechestru pe avere.

Profesorul a cerut ridicarea sechestrului, însă măsura a fost menținută de magistrați în integralitate, până la concurența probabilă a pagubei, respectiv 129.146 lei și 12.465 de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
P.S. mai sunt si alti bolnavi pedofilii si altii de ii acopera....vine si timpul lor
0
0
3287/256/2022 Data inregistrarii 29.04.2022 Data ultimei modificari: 16.11.2023 Sectie: Secţia penală Materie: Penal Obiect: agresiunea sexuală (art.219 NCP) alin. 1, alin 2 lit. a) ?i c) ?i alin. 21 C. pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C. pen., toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 C. pen. Daca se intampla in SUA era aproape pe viata...pentru zglobii amenintatori s-a notat ...sa fiti dragutilor cetateni model va urez...
0
0
Edicament nu crezi că ești și așa pedepsit de soartă. Potolestete
0
0
Mai medicament ești plătit de cineva sa comentezi ? Vezi sa nu ajungi mai rău? Cred ca tu ești bolnav de la atâtea medicamente .
0
0
Asteptam cu interes cresterea pedepselor pentru abuzurile sexuale asupra minorilor...Au si reclama pe tv. ,da bolnavii PEDOFILI nu pricep... DECI CASTRAREA CHIMICA E SOLUȚIA
0
0
Concluzia azi mai bulangi pedofili 12 ani si 8 luni cu executare, daune 20 mii euro de copil abuzat...La puscarie si cu voi astia apararorii pedofililor....Marș
0
0
Am vazut ca ai o obsesi ca te face pe tine una directoare noua ...nu bobita ai comportament devoan si ilegal nu numai la la Dobromir....tu ca om bolnav cu o problema te duci te marturiaesti si vezi cum iese executare mai mica...ca te stii ce esti si bu ai cautat vreodata ajutor specialiazat....De aici pana departe e cale lunga...ai si studi in domeniul abuzului...? Avocatul tau asta de se judeca si cu SRI cand ii vine ca la gaini stie ce studii ai pe psihologie ?
0
0
Ia mai zi un cantecel cu tot cu avocateel....de vorba...Mai mai. De un minorel...Pai nu cant eu cu voi...
0
0
Si pentru postaci pro pedofilie si pentru bulangiul in cauza Dobrobir / Concordia inv.privat.Pentru Dl.avocat de se judeca cu lumea toata( isj, trib Cta Min .just.Min edu. Inspectia judiciara si prostii ) etc.bobita ai castigat doar timp in plus de puscarie...Pe bune ? Asta e firma ta? Nu am nici un intres direct ca sunt observator , da nu credeti ca ajunge...? Va e frica de restul pedofililor din sistem? Ii stim deja ...Tu musiu avocat, succesuri multe
0
0
Da ca va era dor de mine .musiu inculpat sa duce frumos si se marturiseste ( si la parintii lui, ACUMA NOI NU STIM UNDE E ABUZUL INIȚIAL care a generat asta...suntem deschisi ca studiu de caz ...sa nu se mai repete in școală, unde ne trimite-mi toti copii cu incredere..
0
0
Medicamentul (Directore , Directore ) - cine te crede de prostiile pe care le debitezi .Adevarul va apare curand . TE INTREB AI CUMVA TEAMA ?
2
0
Mai medicament! Dacă tot te mănâncă și nu poți dormi, vino la tata sa te scarpine! Nu trebuie să îți dai tu cu părerea sau cu presupusul pentru faptele făcute sau nefăcute de profesor. Vezi_ti de treaba ta!
3
0
Am citit din întâmplare acest subiect. Am rămas surprinsa de comentarii. Indiferent ce a făcut acest profesor, justiția trebuie sa afle adevărul. Nu cei care comentați.Cred ca unii sunt sub influenta alcoolului sau a unor medicamente, ca tot nu are curajul sa-si dea numele și se denumește Medicament.Numai un om turmentat poate sa stea o noapte și sa scrie vrute și nevrute și presa sa-l lase.
2
0
Mergi și ia medicamente ca te-a lovit rău prostia.Si da și celor care te-au instruit.O sa câștigi bani frumoși pentru calomnie. Nu citește nici naiba prostiile pe care le debitezi.
2
2
Știu cine ești Medicamente. Vad ca te-ai informat p***t.Re-a pus directoarea?
2
2
Am încercat da explic pe inteles....linia rosie( copii viitorul tarii, droguri, etc pentru cazul de față e cu EXECUTARE ca poate eru copii nostrii la scoala din Dobromir....pentru nolnavul implicat cu circumstante agravante ( a si studiat poriblema dpv universitar...Aici traim toti...facem va strutul si bagam capul in nisip , sau luam atitudine ca viitori vizati de licruri pe care nu vrem sa le vedem???
1
0
Ce zici mai musiu avocat de reprezinti pedofilul asta nu te judeci si cu mine? Ca civil vb.si vad ca iti si place ...nu inteleg renuntarile la judecata cu Min Ed si ISj Cta...in rest ...prosteala de popa de tara....stiu exagerezi ce poti si a enzile nu le platesti tu...sa ai banii la zi platiti musiu avocat ...restul e cu executare ca de ce? Ca e si nu numai la Dobromir...in rest bulangiii savse bulangeasca cu majorii dpv.legal ca act sexual liber consimtit
0
1
Ma si incadrez la linsaj mediatic..bai bulangiule ca m-ai enervat cin cu victimile tale abuzate( anterior cazului de fata) ...mai asta Ciorogaru...bolnavule , vine si plata...chiar daca astia au fost copii sarmani si pricajiti ii apara Dumnezeu de bolnavi si abuzati ...Am si MEDICAMENTE pentru toti
0
1
Te duci si te marturisesti si iti recunosti vina pe care o stii la termen mai asta profesor de romana, iti platesti avocatul ca a facut tot ce a gandit el ca te scapa si te gandesti sa nu mai afle sau sa cina si alti reclamanti ( abuzati fizic, sexual si emotional)din vasta ta cariera de profesor...( de romana? E cu limbi) Lasa-o pe Fratila ca a avut curaj sa te demaste mai pedofilulle vin peste tine faptele....musiu care incasezi vine ca bu e neamul tau...
0
0
Si daca erau copii nepotii vostrii cum era? Ca sunt aia din cuca macai e ok?
0
0
Asta e un caz clar si semnalat de mult in presa adevarata...voi Replica cereti parchetului cta rezolutia pentru Sorin Mihai iin cazul de fata si cu inspectorii acerentisj...pai ori suntem jurnalisti putere in stat ori nu suntem...ori suntem liberi ca au murit oameni in 89 ori nu?
0
0
Mai inculpatule don ptofesor...mai ai timp sa te duci la p******r si judecător sa te caieesti/ platesti cu executare si sa ceri pedeapsa mai mica...cam 5 ani c u executare..( dl.avocat care se judeca pe nimic ....gresit si pe banii tai..Concret vb.cu familia si iti ceri scuze sau iti cer ei...? Marturisesti si ca ai inteles abuzul si ce faci( vezi Saguna / perioada/ specializare si Concordia) si pentru voi astia pesofilii abuzati de mici si abuzatori mai departe.. Cereti ajutor ca avem de toate si medicamente si empatie si solutii...nu vreti si realizati promlema , o si studiati...La puscarie cred ca gasiti ce va trebuie...musiu de limba romana si gurist poponar...pardon ppopular
0
0
Pentru Replica...asa mai copii sa ne up gradam nitel...ca nou intelegem si cu cu cash si cu libertatea de exprimare, intelegem si cu puterea in stat care suntem ( scuze am pierdut numarlrul) ,TOTI SUNTEM DEONTOL9GI SI APARAM DEMOCRATIA...( pacat ca nu o cunoastem) Rolul Vostru ca Presa Libera conteaza si asa ingenuchiati si la comandă....PENTRU LIBERA EXPRIMARE A OAMENOR AU MURIT ALTII IN ASA ZISA REVOLUTIE
0
0
Sa înțelegem ceva...Ne place pe net? Ne asumam si peobam in caz de doamne fereste ...legea. Pt. Cazul Expus ...la puscarie cu executare si pentru tertii cu nedenuntarea ( penal] nimic nu e vesnic...nici macar N.U.P. ( stie el Sorinel ISJ & comp.de spagari)..Pentru ca sunt parinte, multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost ai mei implicati ...nu mai apuca musiu nici proces nici avocat de Buvuresti....Sunt oarecum tolerant dar nici macar aia de apara boala si deviatiile ...ACCEPT nu apara si reprezintă pedofilii
0
0
Cred ca incurci si subiectul si pesonajul ...nu era vorba de maritul avocat i discutie, nici de N**a...e cu fapre de abus sexual asupra minorilor.
0
0
Tanti Niță, recurgi la medicamente? Ai făcut facultatea la Baneasa?
0
0
Pe bune la Saguna ?Conex cu infractiunea in discutie....erai tu mai destept...greseala victima / subiectul e diferit...sunt mai multi , inmulteste reacti, trairii, traume, cu nr.de abuzati...ai invatat bine?
0
0
Oare o di tarziu mai baiete( profesor) sa iti asumi/ recunosti prolema si sa iti duci crucea? Observ ca ai si studii chiar in domeniul in discutie ....Trebuia sa cauti MEDICAMENTE...
0
0
In viata trebuie sa iti si asumi / raspunzi pentru actiunile, postarile , articolele si faptele tale. .
0
0
Ce interesanta speta si pe langa comentariile tintite scurt clar sila obiect, am uitat sa ma semnez .Avem pastile si pentru pedofili ( pentru aia intr-o pozitie / functie platita de Statul Roman avem doza dubla.Nu se mai poarta bromura si ceaiul de tei..
0
0
Nu ai vrea tu sa fie copilul/ nepotul/ un copil apropiat tie in situatia lor? Si sa se disteze dupa scoala cu asta?...Doinel cu gura umeda si c*r de fier?
0
0
Da bobita este si exista legal monitorizarea presei..vrei sa mai zici ceva? E si pentru situatii de astea ( o fi inventat degeaba registrul agresorilor sexual a minorilor si nu numai...Fara nici un control ? ) Ati dat click ok hop si noi :)) Ps.Avocatul doar incearca sa isi faca treaba...mai castiga timp , mai una mai alta... .
0
0
Nu sunt din clica Concordia multumit/ a ? Valabil si pebtru ,, colega'" etapa acordului de recunoastere a cam trecut ca noi pedofilii suntem smecheri si multi...Urmeaza PUSCARIE CU EXECUTARE...P.S. nu va bateti voi joc de copii altora ca sunteti bolnavi ...Mars
0
0
Am impresia ca exista un comentator de serviciu. Omul presei.
0
0
Copiii nu au nimic, au dat declarații ca asa au fost învățați.Sunt ditamai cai către se distrează prin sat.Nu pot sa spun mai multe.
1
0
De unde știi ca este bulangiuEsti din clica Frățilă cumva?
1
0
Ziarul scrie numai minciuni. Bine in general presa exagerează. Am fost colega cu domnul profesor. Acesta este un om serios onest și nu își face decât datoria. Din păcate colegii nu au curajul să spună adevărul. Este un cadru didactic care își cunoaște menirea la catedra. Nu mai defăimați un om onest. Adevărul trebuie să iasă la iveală. Întrebați mai bine pe cei care au pornit acest proces ,, ce interes urmăresc,,. Există un Dumnezeu care mai devreme sau mai târziu le va plăti mincinoșilor.
1
0
Cred ca miroase mai mult a prostie si a strategie juridica p*****a, da ce sa astepti de la un bulangiu pedofil ?Sa se dea victima....Nu e nici un complot...e simplu Portal Just se cheama/ Ciorogaru si cu parere de rau observ pentru sist.nostru juridic ca odata sunt victimile minore anonimizate....odata nu...Pedofilii la puscarie si in registru special ...Ba chiar vb si de circumstante agravante datorita pozitiei ( profesor?) In societate...LA PUSCARIE CU EXECUTARE
0
1
Au! Ce articol interesant! Se știu date din dosar și se dau în presă? De unde? Aici miroase a complot! Justiție, presă!
0
0
Au! Ce articol interesant! Se știu date din dosar și se dau în presă? De unde? Aici miroase a complot! Justiție, presă!
0
0
Nu pot sa va spun decât un lucru.Nu știu ce rol aveți dar cred ca sunteți cam ambiguu în exprimare.
1
0
Eu sunt bucuros ca am scapat , ca deabia se modificase legea si nedenuntarea era cu puscarie....Pedofilii ( chia si asa aparati cum se vede mai jos) merg la puscarie....au acolo parte de ce isi doresc fara sa perverteasca si nenoroceasca copii altora. CU EXECUTARE !!!!
0
1
Am citit toate mesajele și am ajuns la concluzia ca sunt persoane de doi lei care comentează pentru a încinge spiritele. Presa încearcă sa influențeze prin acest articol dar nu știe dacă este adevărat sau nu.Scie ca asa a primit ordin, dar comentatorii care habar nu au dacă este asa sau nu, ies în evidenta prin vocabularul de maidan.
1
0
Am citit articolul și constat ca îl acuzați ca a dat în judecata diverse instituții ale statului și chiar pe directoare.Nu are dreptul? Dacă erati voi de la presă 8n locul lui ce a-ti face? Dacă un proces de judecata nu este corect , cum majoritatea proceselor din tara asta nu sunt cum trebuie, nu este normal sa îi dai în judecata.? Eu cred ca oricine are dreptul sa dea în judecata pe cineva, dacă sunt nereguli în dosar.
2
0
Domnilor de la presă de ce dați comentarii cu înjurături și cuvinte urate.Ce sa înțeleg când nu va convine comentariile care poate spun un adevăr încep jignirile?
1
1
Nu sunt p***t , știu f.bine , dar nu exista asa ceva. Corupție sexuala , da asta este acuzația dar în realitate nu este .Și te rog sa nu mă jignesti, eu nu ti-am scris ție.Crezi ce vrei și eu pot sa scriu orice despre tine.
0
0
ba, tu esti tampit? el e acuzat de corupere sexuala, nu de coruptie! La ce p***t esti, mai bine taceai...
2
1
Poate nu a facut pentru ce este acuzat. Dar, poate a facut. De unde stii tu asa sigur ca nu a facut? O sa vedem dovezile pt faptele de care e acuzat si atunci zicem sigur ca a facut sau nu a facut!
1
0
Esti p***t ca un garide!
2
0
TARA ARDE SI BABA SE ARDE ...in bostam !!
1
1
Eu nu cred nimic.Il cunosc de 20 de ani, satul Dobromir, un sat cu copii proveniți din familii sărace și dezmembrate, știu ca sunt băieți care vin băuți la școală și deranjează orele.Faptul ca ii mai mustruluia și ii controla de telefoane prin buzunare nu înseamnă corupție.Asta este la comanda cuiva.
2
2
Am fost colegi. Nu este adevărat nimic.Acest proces este la comanda. Iar voi presa im loc sa aflați adevărul, sunteți mana-m mana cu cei care-l denigrează.
2
2
LINSAJ MEDIATIC .
2
2
Ce încercați ? Sa influențați judecătorul? Oricum scrieți totul la comanda. Cine are interes? Eu știu dar o sa va scriu altădată.
1
1
Cel care a comentat ca are fata de pedofil , sa va fie rușine.Nu a violat, nu a corupt pe nimeni. Asta este făcătură uneia din școală. Dar fata ta s7nt tare curioasa cum arată.Cum va permiteți sa vorbiți fără sa știți adevărul. Presa înțeleg este plătită sa scrie.
2
1
De unde știți totul din dosare? Sursele publice nu va dau toate amănuntele. Cine va plătește? Cei care i-au făcut rău? Eu știu din sursa și mai sigura ca nu este adevărat ca le-a făcut asa ceva copiilor, o directoare a vrut sa scape de el, i-a fost frica ca ii ia locul.
3
1
profesor cu ...stiinta petagogica avansata ,sa i mariti salariul!
1
2
Caz clasic pedofil amator vs părinți profitori , alea la țară se bulesc de la 12 ani și fac atata caz ca a pus ala mana pe o buca sau si a aratat ștrumeleagul pe mesaj .... țara arde și baba...
1
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016