REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.9° Constanța Mie., 21 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6828
31.9° Constanța Miercuri, 21 August 2024 Anul XX Nr. 6828
 

Profesorul din Dobromir, acuzat de corupere sexuală a minorilor, cere schimbarea încadrării juridice

Profesorul din Dobromir, acuzat de corupere sexuală a minorilor, cere schimbarea încadrării juridice

Virgil STOIAN 21 august 2024 | 00:00 1410

Laurențiu Ciorogaru a fost trimis în judecată, în luna aprilie a anului 2022, pentru săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, în formă continuată. Între timp, acesta s-a ales și cu sechestru pe bunuri. După ce Laurențiu Ciorogaru a încercat prin toate metodele posibile să tărăgăneze procesul, acționând în instanță pe oricine a putut, iată că magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis condamnarea fostului profesor la 12 ani și 8 luni de închisoare. De asemenea, acesta trebuie să plătească daune de 100.000 euro. Pe 14 august 2024, fostul profesor a reușit repunerea cauzei pe rol, în vederea schimbării încadrării juridice. Astfel, din cele trei infracțiuni de corupere sexuală a minorilor și două infracțiuni de corupere sexuală a minorilor în formă continuată, Ciorogaru vrea schimbarea într-o singură infracțiune de agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor, în formă continuată. Primul termen este miercuri, 21 august.

Profesorul din Dobromir, acuzat de corupere sexuala a minorilor, cere schimbarea incadrarii juridiceLaurențiu Ciorogaru

Laurențiu Ciorogaru a fost trimis în judecată, în luna aprilie a anului 2022, pentru săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, în formă continuată. În urma probatoriului administrat, în sarcina inculpatului s-a reținut că, în calitate de profesor în cadrul Liceului Tehnologic „Radu Prişcu” din com. Dobromir, profitând de autoritatea pe care o avea în faţa elevilor, dar şi de încrederea pe care acesta a dobândit-o de-a lungul timpului, prin natura profesiei, în timpul orelor de curs, a întreprins mai multe activități ilicite.

Profesorul din Dobromir, acuzat de corupere sexuala a minorilor, cere schimbarea incadrarii juridiceLiceul din Dobromir


Totul a început în septembrie 2018, când Laurențiu Ciorogaru a corupt sexual un minor, în vârstă de 13 ani, atingându-l pe fese, picioare și în zona inghinală, în perioada septembrie 2018 – februarie 2022. La fel a procedat și cu alți 4 minori, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, în perioada septembrie 2020 – februarie 2022. Iar altui minor, în vârstă de 16 ani, Laurențiu Ciorogaru i-a trimis mai multe poze cu conținut explicit, în care profesorul era protagonistul. Într-una dintre filmările de la dosar, obținute de pe camerele video din școală, se vede cum Ciorogaru dă ture, în mod repetat, printre bănci. Când se apropie de un elev, acesta tresare și se retrage, din reflex, înainte să fie atins. Profesorul îi prinde capul, îl lovește ușor peste față, apoi îi lipește capul de prohabul lui. Repetă același gest cu un alt elev apoi. Copiii se prefac că nu văd nimic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Al dracu schilod popo**r. O să îl usture kyrul în pârnaie. O să i-o tragă ăia acolo la greu. Așa pățesc pedofilii ...
2
0
Sorin Mihai șef la ISJ a susținut abuzurile împotriva minorilor. PNL și PSD l au numit pe. Sorin Mihai la ISJ. El este vinovat pentru abuzurile și dezastrul din școlile din județ.
2
2
bun de promovat la psd sau pnl.
2
0
Baga ti as sarma n c*r de idiot,luate ar toti dracii de cretin.Praful sa se aleaga de tine !
5
0
Se arde in bulan și suge stiuleti
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212