REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
21.4° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Profesorul Ștefan Adam le-a trimis poze cu el dezbrăcat studentelor de la facultate. „Sunt distincte de activitatea publică ”

Profesorul Ștefan Adam le-a trimis poze cu el dezbrăcat studentelor de la facultate. „Sunt distincte de activitatea publică ”

Mariana MURAT 1 august 2024 | 10:47 2599

După cazul profesorului Alfred Bulai de la SNSPA, un nou scandal de hărțuire sexuală zguduie din temelii mediul universitar din România. De această dată, în centrul acuzațiilor se află Ștefan Adam, un cunoscut arhitect bucureștean, care și predă la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, din Capitală. Profesorul le-ar fi trimis studentelor mesaje și poze cu el dezbrăcat pe rețelele de socializare. Conducerea universității a anunțat suspendarea acestuia din funcție. 
 

Profesorul stefan Adam le-a trimis poze cu el dezbracat studentelor de la facultate. „Sunt distincte de activitatea publica ”Ștefan Adam

Potrivit presei, atunci când nu era la facultate, Ștefan Adam urmărea tinerele studente pe rețelele de socializare și le aborda prin conversații insistente. Le trimite mesaje, iar în scurt timp le trimitea deja poze indecente. Una dintre conversații a ajuns în presă, după ce una dintre studente a vrut să îl denunțe pe profesorul hărțuitor.

Conferențiarul Ștefan Adam nu a negat faptul că a trimis fotografiile și mesajele, însă a insistat că acestea fac parte din viața sa privată. El a declarat pentru presă că ele „sunt distincte de activitatea publică și nu implică în niciun fel Universitatea de Arhitectură”. „În cazul în care au lezat cu ceva, îmi cer scuze”, a transmis profesorul.

Rectorul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” a convocat Consiliul de Administrație și a votat de urgență componența unei noi Comisii de Etică, fiindcă universitățile sunt în vacanță.

Conducerea instituției a anunțat suspendarea din funcție a profesorului acuzat de hărțuire sexuală, conform realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-ar putea sa le vedeti la upu, la chirurgie generala rezidente, mai erau si la dermatologie.. Ce sa spun.. Interesati va înainte sa picati pe mana unor tampite
0
0
Domisoarele studente, au fost luate la rand aproape de toti doctorii, sa aiba sanse sa promoveze examenele.. Bine.. Ma refer la fetele fara minte.. Nu s-a trezit niciuna sa recunoasca.. Doamne fereste sa nu piarda anul de studiu Aveti grija pe mana cui ajungeti,
4
0
Și le a pus o și la fete in poza să vadă cât de dotat este el.Dar are și o limbă aspră de au înnebunit studentele din cauza limbii lui.
2
0
Ăsta măcar e frumos față de moșii ăia...
7
3
de-a lungul timpurilor ,,,majoritatea profesorilor barbati au febletele lor de studente pe care le sprijina si le promoveaza ....iar ele s-au simt chiar importante si privilegiate .....
11
3
Horatiu Chereches abuzatorul sexual din facultatea de arte. Verificați.
9
1

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516