REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.9° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Profesorului acuzat de corupere sexuală a minorilor i s-a pus sechestru pe avere

Profesorului acuzat de corupere sexuală a minorilor i s-a pus sechestru pe avere

Victor ROTARU 16 decembrie 2022 | 00:00 2772

Alexandru – Laurențiu Ciorogaru, profesorul de limba română, din cadrul Liceului Tehnologic din Dobromir, acuzat că, în perioada anilor 2018-2022, a corupt sexual 6 minori, s-a ales cu sechestru pe bunuri. 

Laurențiu Ciorogaru

Laurențiu Ciorogaru a fost trimis în judecată, în luna aprilie a anului 2022, pentru săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, în formă continuată. În urma probatoriului administrat, în sarcina inculpatului s-a reținut că, în calitate de profesor în cadrul Liceului Tehnologic “Radu Prişcu” din com. Dobromir, profitând de autoritatea pe care o avea în faţa elevilor, dar şi de încrederea pe care acesta a dobândit-o de-a lungul timpului, prin natura profesiei, în timpul orelor de curs, a întreprins mai multe activități ilicite.

Liceul din Dobromir

Totul a început în septembrie 2018, când Laurențiu Ciorogaru a corupt sexual un minor, în vârstă de 13 ani, atingându-l pe fese, picioare și în zona inghinală, în perioada septembrie 2018 – februarie 2022. La fel a procedat și cu alți 4 minori, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, în perioada septembrie 2020 – februarie 2022. Iar altui minor, în vârstă de 16 ani, Laurențiu Ciorogaru i-a trimis mai multe poze cu conținut explicit, în care profesorul era principalul protagonist.

Minută judecătorească

Ca daune morale, Laurențiu Ciorogaru, având în vedere că persoanele vătămate sunt minori, trebuie să achite 50.000 de euro pentru fiecare victimă. Așa că i s-a pus sechestru pe avere. Profesorul a cerut ridicarea sechestrului, însă măsura a fost menținută de magistrați în integralitate, până la concurența probabilă a pagubei, respectiv 129.146 lei și 12.465 de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde aveți date din dosar? Astea nu se găsesc pe portal? Este cineva de la Judecătorie sau o doamna directoare care are tot interesul?
5
2
pomohaci PORNOHACI POPOSMEKERY
2
5
sunt ori poponari, ori cantareti de muzica poponara ori popi sau toate la un loc!
5
7
Oare de unde a învățat acest vierme infect ?! Știți unde a lucrat înainte ? Fundația Concord din Constanta ! Distruge viitorul copilelor ! Palavragiu de Costea Dumitru zis “președintele “ același lucru face , chiar mai grav ca și șantajează elevii !!! Câți bani oare da lunar la organele de cercetare ca sa îl lase in lumea lui care și-a creat-o ?! De ce nu ia nimeni măsuri și împotriva lui ? Au fost depuse plângeri de la persoanele care au avut curaj ! Multe nu au curaj căci palavragiu boșorog e tare in gura ca are putere ! Toate care ii trec pragul , minore sau nu , au fost hărțuite de acel escroc mizerabil ! El și pupazale lui care le alege cu grija la secretariat , nu mișca nimeni un deget fără Știrea lui ! Pe toate le are le mâna le ofera posturi și diplome false ca sa joace cum vrea el, le face cu vrăjeala , boșorog împuțit bețiv ! Grup organizat direct Allooo Politia , Ministerul ?! Nu-i zice nimeni cât de idiot e sau doar când e o ocazie specială ?! Sa s**i p**a in pușcărie nenorocitul naibii care ești , sa îți dea cu săpun sa vezi și tu cum e când te hărțuiește cineva ! Roata se întoarce când Strici destine și îți Bati joc de oameni ! Vânzător ambulant de femei ! Peste cu acte ! Puți a guvide !
8
6
Ministerul educatiei doarme cum si ziaristii din Constanta dorm linistiti. Sorin Mihai este autorul moral al acestor abuzuri si monstruozitati din educatie. Inspectorii schiloditi in accidente(fara anchete si repercursiuni), mii de euro spagi incasate la ISJ(totul ok), copiii abuzati sexual si abandonati, zeci de dosare penale pe numele celor care conduc educatia din inspectorat si din scolile constantene, unde spaga curge lin in buzunarele directorilor, asa cum a dovedit DNA, nu produce nimanui indignare? Fosta eleva a renumitului spagar batran Nicoara Vasile respectiv DECA LIGIA DOARME (duduia e ministru, dar nu cred ca a aflat inca). Fostul ministru Tampeanu este la gunoi dar a girat dezastrul prin sustinetea pe functia a acestui impostor MIHAI SORIN. Mihai Sorin un hot si un cunoscut slugoi de toti colegii din facultate, se lauda continuu cu averea stransa din spagile de mii de euro. Deh, acum este milionar si are iubita educatoare, starleta de videochat. Nu mai are PNL alte propuneri, sau asta e valoarea echipei COSA-BOURCEANU-LUPU-HUTUCA? Sau fosta sotie, medic, care a facut posibi acest accident istoric prin numirea impostorului Mihai S, este strans conectata la factorii de concucere din PNL? DEZASTRU ESTE IREPARABIL CUM SI VIITORUL MIILOR DE ELEVI DIN RURAL DISTRUS.
6
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365