REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
30.1° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Promovabilitate mică și zero la Evaluarea Națională

Promovabilitate mică și zero la Evaluarea Națională

Replica API 24 iunie 2022 | 00:00 4115

În cursul zile de joi, 23 iunie s-au afișat rezultatele Evaluării Naționale. În județul Constanța au fost 6 medi de 10, dar unele școli generale au avut promovabilitatea zero.

Școlile gimnaziale din mediul rural au reușit să surprindă în acest an, reușind ca promovabilitatea să fie cât mai crescută, doar că unele școli nu se dezvață de obiceiul prost de a avea elevi nepregătiți pentru sesiunea de Evaluarea Națională. Liceul Tehonologic “Radu Pircu” din Dobromir și Școala Gimnazială nr. 1 din Făurei au reușit să impresioneze prin promovabilitatea zero la Evaluarea Națională. Nu știm a cui este vina, dar cert este că elevii sunt nepregătiți.

Elevii pica la examene pentru că nu învață. Înțeleg că e la modă să faci meditații ca să iei examene, dar în momentul în care nu se poate, pui mâna și înveți singur. Majoritatea profesorilor sunt bine pregătiți și nu consider că este vina lor. Au fost doi ani de pandemie în care s-a stat în case, era timp destul pentru aprofundarea materiei”, a declarat o mama din Constanța pentru ziarul Replica.

Școli cu promovabilitate mică

Cazuri din ce în ce mai hilare după afișarea rezultatelor, unele școli gimnaziale au reușit performanța de a avea câte un singur elev care a promovat, iar restul să fie absenți sau să aibă notele sub 5. Câteva dintre aceste școli sunt: Școala Gimnazială Dunăreni, Școala Gimnazială “Ion Corvin”, iar surpriza mare a fost că la Școala Gimnazială nr. 1 Văleni au fost absenți toți cei înscriși.

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scoli de cacao, elevi de cacao, pseudodascali si suplinitori, care se prostitueaza pentru un pumn de bani. Vai si amar de invatamantul romanesc si de generatiile de retardati, care vor trebui sa sustina economia tarii
0
0
Cine vreti sa invete la Faurei, rromulanii ?.... In alta viata .**.
1
0
Ce p****i sunt p aci.A fost cineva la dobromir
0
0
Asta se datoreaza scolii facute online si ce pretentii sa ai de la profesorii care iau titularizarea cu nota 5.Asta denota cat de pregatiti sunt profesorii si cat isi dau silinta la clasa!
0
0
Aici nu scoateti comentariile cum le-ati blocat la articolul cu scoala 37 ???? Sorynel si prietenii nu accepta adevarul??? Vor veni alegerile si veti culege ce ati semanat! V-ati batut joc de invatamantul constantean!
0
0
Cand parinti fac legea in scoli iar profesori nu pot face nimic la clasa, ca vine o loaza de parinte si-l ameninta ca i-a suparat odrasla sau ca nu i-a pus nota pe care o vroia si-i face reclamatie prof. pe la inspectorate acesta nu mai are autoritate in fata elevului il lasa in inplata lui! Acum educatia se face pe grupurile de mame online fiecare cu idei ma mir ca nu vin cu manuale concepute de ele
1
0
De ce ati blocat comentariile la articolul ce face referire la sc.37? DEranjeaza adevarul? Sunteti partasi la ascunderea mizeriei sub pres?!
0
0
Ca loazele nu mai invata nimic, sunt de vina profesorii. Atat pot gandi minti luminate precum ala de la 08:007 sau Dan. Ce sa le faci? De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere...
0
2
pot fi profesorii cat de buni, ma si mir ca merge cineva acolo ca sunt numai rromi. e firesc ca nu au luat examenul ca nu invata nimic
1
0
Asa se intampla cand se dau salarii la profesori fara sa se tina cont de performanta. Norocul lor e ca au gura mare si sunt multi. Neuroni, putini
0
0
mai dati bani la profesori, ca merita
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513