REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Propunere de arestare preventivă în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii milionarului Adrian Kreiner

Propunere de arestare preventivă în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii milionarului Adrian Kreiner

A.F. 17 noiembrie 2023 | 21:20 1086

Procurorii din Sibiu au fomulat propunere de arestare preventivă în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner.

Propunere de arestare preventiva in lipsa a celor trei suspecti in cazul uciderii milionarului Adrian KreinerAdrian Kreiner

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au formulat, vineri seară, propunere de arestare preventivă în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, anunță news.ro.

”S-a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă cu privire la cei trei bărbaţi acuzaţi de omor calificat şi tâlhărie calificată”, au transmis, vineri seară, oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Aceştia au precizat că dosarul nu se va judeca vineri seară, fiind necesară îndeplinirea procedurii de citare a acestora.

În ceea ce priveşte femeia implicată în dosar, procurorii sibieni transmit că ”din probele administrate până în acest moment, nu rezultă cu exactitate contribuţia ei la comiterea infracţiunilor”.

”Ca atare, procurorul va decide măsurile faţă de aceasta după completarea probatoriului”, au mai transmis oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

În dosar sunt vizate cinci persoane – patru bărbaţi şi o femeie. Un bărbat a fost deja arestat preventiv, pentru favorizarea faptuitorului, un bărbat se presupune că se ascunde în ţară, iar femeia şi doi bărbaţi se ştie cu certitudine că au părăsit ţara.

Dacă judecătorii vor emite mandate de arestare preventivă în lipsă pentru cei trei bărbaţi suspectaţi că au participat efectiv la comiterea faptelor, aceştia vor fi daţi în urmărire internaţională, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lau arestat pe unul vai mama lui muncitor cu ziua în construcții ,lau bătut cu pumni și picioare în cap și acum iau dat drumul ca nu este el Va imaginati ce jeguri de g****i civili incompetenti lucrează la cazul asta Interlopul e mult mai deștept decit o secție de milițieni la un loc gramada
0
0
Care sunt cei trei ? Ei habar nu au cine sunt dacă știau făceau public anunțul identității lor ei au ridicat un nevinovat de pe strada asta spune tot
2
0
Pai de ce nu ne spuneti cum se numesc din moment ce vor fi urmariti? Doar nu sunt secrete numele unor criminali care trebuie prinsi. Cu cat sunt cunoscuti de mai multa lume cu atat vor avea viata mai grea prin Belgia si Germania. Puneti poze cu fetele si numele lor si vor aparea imediat informatii despre ei. Si sa stie si lumea sa se fereasca. Nu inteleg de de procedeaza asa secret politistii romani. In loc sa si atraga populatia si presa de partea lor in lupta cu infractorii ei tin la secret numele criminalilor. Uite de asta crede lumea ca politistii sunt corupti. Mai invatati si voi de la politia britanica. Nu zic sa dati amanunte sensibile dar numele suspectilor trebuie spus. Si poze. Din doua motive. Sa primiti informatii. Sa stie populatia de cine sa se fereasca. Si poate sunt suspecti niste nevinovati care se vor prezenta si vor lamuri lucrurile. Ce dracu, sunt doar avantaje daca se cunosc suspectii de catre populatie. Ca e omor in locuinta nu coruptie asa ca, TRANSPARENTA AJUTA.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510