REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Joi, 17 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6885
8.3° Constanța Joi, 17 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6885
 

Protecția Consumatorilor a închis Piața Griviței! Video

Protecția Consumatorilor a închis Piața Griviței! Video

Mirela PASCAL 17 octombrie 2024 | 16:32 3515

Joi, 16 octombrie, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța a desfășurat o acțiune de control, în Piața Agroalimentară Griviței, din municipiul Constanța, unde a fost verificat modul în care respectă legislația în domeniu 28 operatori economici - societăți comerciale și producători particulari – care comercializează diferite categorii de produse alimentare. Inspectorii s-au îngrozit de ce au găsit aici, iar problemele sunt atât de grave încât au dispus închiderea temporară a pieței.

Protectia Consumatorilor a inchis Piata Grivitei! Video
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 24 sancțiuni cu amendă contravențională în cuantum total de 36.500 lei, precum și 9 avertismente. Totodată, au fost oprite temporar de la comercializare produse în valoare de circa 4.300 lei și oprite definitiv de la comercializare produse alimentare neconforme în valoare de aproximativ 8.500 lei, care au avut în principal ca deficiențe lipsa documentelor de proveniență, abateri de informare privind nivelul de calitate și țara de proveniență a produselor, în special legume și fructe.

Protectia Consumatorilor a inchis Piata Grivitei! Video

Administratorul pieței, Confort Urban, amendat cu 20.000 de lei

De asemenea, compania care asigură administrarea pieței, S.C. Confort Urban SRL, a fost sancționată cu două amenzi contravenționale în cuantum de 10.000 lei și măsura opririi temporare a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor.
Neregulile constatate la spațiul comercial al pieței au fost cele care au arătat starea de igienă precară a locației:
-    prezența excesivă a insectelor, în special gândaci, în spațiile de depozitare a produselor/tarabe,
-    pavimentul neigienizat, cu urme de lichide provenite din fermentarea produselor vegetale,
-    acoperișul pe alocuri cu urme de mucegai și infiltrații de apă.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem coffe break în wknd pe strase iar în spatele gardului e jeg și țigănie. Asta e Constanta , interese meschine la toți carciumarii iar în rest Dzeu cu mila. p****i sunt aia care l au votat.
5
0
Bre nea T*o hira mai trântești casele și garsoniere pentru elena enache?
9
0
CARE PIATA CA ACOLO E GASCA DE TIGAANI CARE SI FAC MENDRELE NESTINGHERITI. ASTIA CICA SUNT PRODUCATORI.EI NU AU CASA DAR TEREN AGRICOL NICI ATAT. LUATI TOATE PIETELE DIN CONSTANTA LA CONTROL. ZBURATOARELE NE AU INVADAT. DE AIA SUNT PRODUSELE ASA SCUMPE,TARANNII NU AU ACCES PE ,PIETE DIN CAUZA CIOORILOR .
12
0
Hai H I R A, hai că poți mult mai mult de atât! Lasă șandramaua închisă, nu investi în piața Griviței și scoate terenul la vânzare. Fă treaba asta ca ultimul pont al vieții tale și pormă te retragi în glorie. Terenul de la Griviței e altceva decât amărâtele de case pe care ai vrut să le prăduiești de la RAEDPP. Asta șmecherie! Nu fii fraier. Tragi un tun odată și aia e! Și așa te-ai pus la adăpost cu proprietățile. Hai succes!
14
1
Trebuia demult inchisa cocina!
10
0
De ce nu e arestat hira si cu horia constantinescu.o sa va impuste cineva copiii in cap din spate si dupa o sa plangeti ca sclavii ce sunteti .
12
2
Nu te mai bati cu pumnul în piept ca aduci la norme europene? Ti-ai adus tu hotelurile la.norme europene și șpăgile pe care le ai la buzunar! Rușine sa va fie! Niște cocine sunt pietele
16
0
renovata radical sau facuta una noua dar primarii nostri au alte prioritati si interese de 34 de ani stam in mizerie dar avem borduri noi panselute si cele mai multe beculete de craciun din tara
23
0
Felicitări ! Chiar că își fac meseria după 35 de ani. Pe vremea lui Făgădău s-a bătut toba că vom avea o piață nouă modernă. Praf în ochi ca de obicei. Suntem p****iți în față și totuși ne ducem ca vittele să votăm. Ce păcat că pprosstia nu doare !!!
28
4

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445