REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
28.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Protecția Copilului a intervenit în scandalul bărbatului bătut de oamenii fostei soții!

Protecția Copilului a intervenit în scandalul bărbatului bătut de oamenii fostei soții!

Replica API 5 aprilie 2022 | 22:34 2121

Între Valentin Stoinescu și Evgenyia Ostroverkhova a fost o relație ca într-o telenovelă. Astfel, Valentin Stoinescu a divorțat de Evgeniya, după ce femeia își găsise un amant. Instanța a decis, în privința copilului pe care îl au împreună, custodie comună, însă cu domiciliul la tată. Lucrul acesta a nemulțumit-o pe femeie, care și-a agresat fostul soț, chiar de față cu minora, Evgeniya încercând să ia copilul cu forța. Din această cauză, minora a suferit, astfel că DGASPC Constanța a solicitat în instanță consilierea psihologică a acesteia. Prin sentința din 4 aprilie 2022, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au admis cererea DGASPC Constanța, minora urmând să beneficieze de consiliere psihologică pentru o durată de 3 luni, cel puţin o şedinţă în fiecare săptămână, începând cu luna aprilie 2022. Decizia este executorie și fără cale de atac.

Valentin Stoinescu și minora

Prin ce a trecut minora

Potrivit anchetatorilor, Dinu Blănariu în ziua de 9.08.2019, în jurul orei 16.26, s-a deplasat împreună cu numiții Evgeniya Stoinescu, Kozlova Galina și Kozlov Neculay în parcarea imobilului de domiciliu al persoanei vătămate Stoinescu Valentin, situată în municipiu, unde a intervenit în conflictul declanșat între numita Valentin și Evgeniya, referitor la exercitarea custodiei copilului celor doi. În timp ce Valentin o ținea în brațe pe minoră, împreună cu numita Dinu și Evgeniya au lovit persoana vătămată cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului, după care Dinu a strâns persoana vătămată cu brațele de zona gâtului, provocând căderea acesteia la nivelul solului cu scopul de a înlesni acțiunea inculpatei Evgenyiei de a o lua cu forța pe minoră. Ulterior, femeia a declarat că s-a luat după o hotărâre judecătorească mai veche și de aceea a venit în acea seară să ia copilul, iar când s-a lovit de refuzul lui Valentin, a izbucnit conflictul. Însă, bărbatul susține că femeia ar fi vrut să scoată copilul din țară, să fugă cu el, și că apropiați ai ei ar avea legături cu serviciile secrete din Rusia.

Ordin de protecție împotriva fostului soț

Cu toate că inițial cel agresat fusese Valentin Stoinescu, situația s-a schimbat radical în ultimul timp. Astfel, după ce s-a dispus rejudecarea dosarului în care Dinu Blănariu și Evgheniya fuseseră condamnați inițial, Valentin Stoinescu a mai primit o lovitură. Fosta soție a obținut împotriva acestuia un ordin de protecție, pe o perioadă de 6 luni, în care acesta nu are voie să se apropie la o distanță mai mare de 200 față de domiciliul Evghenyiei sau de locul de muncă al acesteia. Această sentință a fost dată pe 24 decembrie 2021 și este definitivă.

Citește și CONTINUĂ SCANDALUL în CAZUL constănțeanului BĂTUT de `OAMENII` fostei SOȚII

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768