REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Protest al angajaților din primăriile de comună săptămâna viitoare

Protest al angajaților din primăriile de comună săptămâna viitoare

Virgil STOIAN 20 ianuarie 2024 | 16:33 947

După protestul fermierilor și al transportatorilor, săptămâna viitoare am putea asista la un nou protest de anvergură, de această dată în administrația locală.

Protest al angajatilor din primariile de comuna saptamana viitoareproteste

După protestele medicilor de familie de săptămâna aceasta, după protestul fermierilor și transportatorilor care continuă de zece zile iar duminică se va muta în Capitală, săptămâna viitoare am putea asista la un nou protest. Este vorba de angajații primăriilor de comune, care vor salarii mai mari.
Un nou protest în România

Săptămâna viitoare am putea asista la un nou protest, de această dată în administrația locală. Este vorba de angajații primăriilor din mediul rural, nemulțumiți de salariile mici. Potrivit publicației G4media, care citează un mesaj intern care circulă între salariații primăriilor din comune, ar fi vorba de cel puțin 11.000 de angajați din 800 de comune.

Potrivit sursei citate, săptămâna viitoare reprezentanții salariaților din primării ar urma să ajungă la București pentru pregătirea acțiunii de protest, urmând ca în 25 ianuarie să depună la Guvern dosarul cu notificarea grevei generale. În acest calendar, prima zi de protest ar fi în 5 februarie, adică peste două săptămâni.

Printre revendicările acestora se numără eliminarea discriminării salarizării care există în primării între primar, viceprimar și restul aparatului bugetar, dar și „adoptarea noii legi a salarizării și preluarea integrală la bugetul de stat a celor 62.000 de asistenți personali”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa vedeti cate angajate are primaria independenta cta ,care nu au o pregatire dar au pile ,acum vor salari mari !? dar nu stiu macar sa vorbeasca frumos ,doamne vrem regionalizarea urgent ......
2
0
Si eu sper sincer dupa comasarea localitatilor sa fie concediate aceste nulitati care stau degeaba pe taxele noastre.
10
0
DUPA COMASARE SA II CONCEDIATI ..!..
8
0
Vorbesc în cunoștință de cauză. Majoritatea angajaților primăriilor habarn nu au de ce au fost plantați. Înțeleg, amantă, iubit, etc dar trebuie sa ai un minim de cunoștințe. M am lovit des de astfel de nulități și a trebuit sa explic ce ma interesează și cum se poate rezolva favorabil. Primarii,fara excepție, sunt analfabeți și parcursul atâtor MB a date s au școlit, au ajuns pana într acolo încât sa dețină titlu de doctor. Mulțumi ți i d-nei Andronescu, care, cu buna știința, a distrus învățământul romanesc. Și și permite sa apară la diverse emisiuni TV sa și des cu paretes
8
0
Sa vina in Tuzla sa vada cate putori incaseaza salariul degeaba la primarie.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510