REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
26.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

PROTEST de PROPORȚII fără APROBARE de la PRIMĂRIE, LA CONSTANȚA

PROTEST de PROPORȚII fără APROBARE de la PRIMĂRIE, LA CONSTANȚA

Replica API 28 martie 2021 | 18:09 9643

În această perioadă, din cauza restricțiilor impuse autorități în contextul pandemiei de coronavirus, sunt la modă protestele. Astfel, potrivit unei postări de pe o rețea de socializare, duminică, 28 martie, la ora 17 este anunțat un protest în fața Prefecturii, împotriva abuzurilor autorităților.

Cu toate că evenimentul este anunță unul de amploare, cei care l-au inițiat nu au obținut aprobările necesare pentru acesta, astfel că jandarmii i-ar putea amenda pe eventualii participanți acest protest. ”Noi nu știm nimic de acest protest. Trebuia anunțată Primăria, obținută aprobarea cu cel puțin 2 zile înaintea protestului, iar apoi aceasta ne anunța pe noi. Acum depinde si cum vor dori să facă acest protest. ” a declarat pentru ziarul Replica, reprezentantul IJJ Constanța.

UPDATE:

Peste 100 de persoane au ieşit, duminică, 28 martie a.c., la protestul din fața Prefecturii, împotriva abuzurilor autorităților ca urmare a restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand termina guvernantii de vandut tara atunci vor ridica restrictiile.
1
0
Imi place mustaciosul din poza. Si-a pus costumul de ginerica si a iesit la plimbare. Citeste pe ecran ce sa zica
0
0
Has PalazZoo
0
1
O reteta de drop de miel, stiti careva?!
1
1
NUMAI CIORI!!
2
1
Toti tiganii necalificati, platiti de catre cineva.
3
1
Unde e adunatura de viermi? Viermii protestanti au ramas in cur le e frica sa iasa. Mergeti la biserica, acolo va bate doar cu vorba!
1
1
pentru jegurile pesediste din organizatia de bosorogi comunisti .priertenul vostru nea florea putrezeste de pe data de 14.01.2021 .pentru ala care s-a intors de la locul cu verdeata :Stai linistit ca o sa faceti organizatie pesede de imputiti si pe lumea cealalta grobienilor .Cu felul in care vorbiti si va comportati vreti sa va voteze lumea ? nu meritati atentie scirnaviilor inutile care sunteti .Ma mir ca mai puteti sa futeti impotentilor sau doar gura e de voi jegurilor. muie sa va dati nevestelor si fiicelor voastre inutile.
4
5
Daca ar stii poporul ce putere are ...
4
1
@gione....Scarnavie hastagista m-am intors din locul cu verdeata sa ii dau muie lui ma-ta deoarece org. SecuUSR Cta nu face fata si m-au solicitat sa o satur....Tulai Doamne dar nesatula de muie mai e panarama de ma-ta.....
3
4
Bai dobitocule biata mata ca a fatat un hibrid intre bou si magar sa te fu..a in gura toti pensionari comunistoizi sau nu!
5
3
numai jeguri pesediste posteaza pe aici .desi nea florea s-a dus la loc cu verdeata au ramas pensionarii lui comunistoizi care au descoperit internetul .
7
5
Va asteptam, acum ne lustruim pulanele!!
3
1
Prostia si lipsa de ducatie este mare.
6
0
USR-ist imputit ... sa ne sugi pula !!!
15
4
Muie Arafat
9
9
Daca cetatenii vor iesi in numar mare, nu au ce sa faca nici politia nici jandarmeria, daca nu ....stati acasa ...poate ca e mai bine asa. Sa vedem de unde va veti mai plati facturile intr-o luna-doua...
15
6
Iesiti - si cand o fi sa crapati de COVID, sa stati acasa sa luati Ivermectina ca sa nu ocupe animalele locurile unor oameni la spital
12
20
Cum sa protestezi cu toti pensatii? Ahahahaha
12
1
Sa sa schinbe ora ca si io la ora aia ma uit la las fierbinti Sti ce zic?
6
2
Adica tu protestezi impotriva statului iar el trebuie sa iti dea aprobare pentru asta ..hahaha. Totusi exista si alte forme de protest, nu doar demonstratii in masa, dupa va intrebati de ce o sa sarim de 7.5 incidenta. Ia incercati un boicot sau o greva..e mai sanatos.
17
6
moarte usr! moarte politiei statale! moarte politiei locale! moarte jandarmeriei! moarte sri! moarte sie! revolutie! moarte tuturor nationalitatilor conlocuitoare din romania si nu numai!
27
21
ORGANIZARE PROASTA. La ora 17 se da la televizor Las Fierbinti si noi ce-i care santem fani serealului nu v-om putea venii la miting ori cum santem alaturea de doamna sosaca in demersu ei de a a nu se m-ai purta masca pe strada
20
5
arafat sa te vedem mort
19
23
sa ne iei motanul la smotacit
19
6
Cine participa la astfel de manifestatii are pb cu capul. Si ar trebui luate masuri pr ca din cauza lor se raspandeste virusul asta. Inchideti-i fratilor!
29
50
Bai astia de la guvernare...inafara de faptul ca v-ati imprumutat , ca ati manipulat , ca ati dezbinat . va ati furat, acrasta tara, ca v-ati folosit de buna credinta a oamenilor...CE ATI FACUT?? nimic...veti plati in fata romanilor si a lui Dumnezeu!!
37
9
Venim sa ii distrugem pe acesti BORFASI care conduc Romania.Cu toate ca sunt primar pnl ist dar cu acesti derbedei nu se mai poate trai in Romania.
32
12
Alilluia sugeo
7
11
Oricul constanta a ajuns orasul interlopilor asa ca nu e nevoie de aprobari
33
5
Sper ca nu o sa lipseasca eminenta cenusie SHOSHOACA Etalonul.........
14
30
Deabea astept sa va amendez , la ora 17:00 voi fi acolo .
25
15
Fratilor suntem in rahat pana la gat. Suntem doar niste cifre pentru ei. Si PSD si PNL si USR se pisa pe noi. Uitati ce este in Europa. Ne vor inchide in casa in scurt timp. Doar bugetarii o vor duce bine , muncesc nu muncesc primesc banii. Noi restul murim de foame. Haideti la protest. Sa vada ca nu suntem prosti.
49
23
Se anunta o muie colectiva si o sosoaca inplagoala! Puneti Mana pe o carte handicapatilor! Ati vazut vreodata o culegere de matematica? Va dati voi cu parerea despre viata putorilor! Muie prostilor!
29
41
Protest de proportii....hai ca sunteti amuzanti......
33
15
si muie pesedistii cu mult cacat moale !!! Ii cunosti ca put !!!
13
40
hahahahahahahah
11
7
pe yt EXISTA INFRACTORI LA PRIMARIE.
26
1
Nu mai acceptati sa fiti umiliti si torturati! R in joc viitorul copiilor vostri, ei asta bor sa vada, cat putrm infura noi ,ca apoi cu copii nostri sa fie floare la ureche, ss i faca sclavi
34
26
Oricum nu are cum sa aiba aprobare vreun miting in perioada asta. Pai asta e una din esentele covidului, sa nu mai protesteze nimeni pentru nimic orice ar face guvernele. Simplu
50
17
De multa vreme numele de ,,autoritati'' nu corespunde realitatii. Aceia sunt niste salbatici,niste barbari periculosi ,ciocanele si cizmele regimului autocratic impotriva romanilor.Romanii chiar nu au sprijin,ei sunt chinuiti de infractorii de drept comun,de asa zisele autoritati,de statul antiromanesc. Democratia o exista dar nu la noi. Poti vorbi,degeaba,deocamdata. Maine poate ca si asta va fi condamnabil ,probabil ca reapare institutii ca in Germania nazista,care atentie,erau impotriva ciumei rosii,ca nazistii le spuneau asa sovieticilor. Istoria se repeta sub alte denumiri ale organizarii
32
12
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
59
25
fanii Sosoaca si Gosan, manelistii, absolventi a max 4 clase astia s protestatarii.
49
73
Nu o sa iasa nimeni , pe internet toata lumea este viteaza, in schimb cand e vorba sa iasa in strada nu o face nimeni .
61
13
Constantin Nu ies ca sunt lasi
43
21

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016