REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.3° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

PROTEST la Constanța privind VÂNZĂREA PORTULUI

PROTEST la Constanța privind VÂNZĂREA PORTULUI

Replica API 14 februarie 2021 | 00:15 3194

În fața Prefecturii Constanța a avut loc sâmbătă un protest organizat de asociația Patriot. La protest au participat aproximativ 30 de persoane.

Organizația neguvernamentală acuză că Guvernul Cîțu vrea să vândă companiile de stat ale României, printre acestea aflându-se și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța.

Este vorba despre proiectul de lege aflat în dezbatere publică, abrogă legea ce interzicea vânzarea activelor companiilor de stat din România, respectiv nr. 173 din 13 august 2020,

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primiti ce ati votat
0
0
FOSTUL DIRECTOR LA UITAT PE FISU ANGAJAT LA APC CARE SE CEARTA CU CEI DE LA PERSONAL CA NU VINE DELOC LA MUNCA.SE SCUZA CA ARE MINI HOTEL SI NU ARE TIMP.UARE PARTICIPA SI LA PROTEST?
2
0
ha ha ha si aia care protesteaza sunt toti angajati la APC? Iar prostii care posteaza nu mai pot de grija imbuibatilor de la stat, de rasu plansu.
2
4
dar vreau ca IPS TheoShpagoPopo sa suga pula ! Eu Tanasescu garantez ca Vrednic este la supt !!!
0
2
Asociatia Patriot probabil a fost inventata special pentru acest moment cultural artistic penibil. Cine dracu mai sunt si astia? ca n-am auzit de ei pana acum in Constanta.
5
1
Deja noi ne plimbam pe banii praduiti din vanzarea portului Constanta ..Muia de rigoare ati luat de cand ne ati votat...somn usor !
3
3
Olandezi vor sa distruga portul pai cum sa cumpere apoi sa distruga propietate privata ce a facut ceausescu astia nu osa faca nicodata
5
9
"La munca, ortodocsilor!"
8
2
luati mwee de la pnl!!!! hahahaah
3
8
Noi nu vindem tara. Sa fie clar. De unde mai furam noi? Iesiti la mitingeala, fratii mei sindicalisti, daca vreti sa mai aveti si voi de unde fura, daca vreti posturi de consilieri, masini, casute, vilisoare. Nu ii lasati pe aia din ue sa va ia painea furata cu atata truda. Si inca ceva, a zis domn Rafila sa va vaccinati cu vaccinul rusesc, e plin de anticorpi comunisti, nu ca a lui Billy Gates, americanesc. Haideti, praduiti ce a mai ramas pe acolo, dragii mosului.
13
1
Romania e colonie ,totul s-a praduit si ne-a ramas sa fim sclavi in propria tara.Problema e ca praduitorii au creat o noua casta BUGETARUL DE LUX,asa ca ei ,familiile lor si curvele lor s-au asigurat pe viata.
21
4
la olandezii pedofili.huooo.mai bine il vindea la chinezii cu covid
8
9
CREMENALILOR
5
3
Daca facea psd asta erau 1000 de oameni in strada. Nu inseamna neaparat ca vanzarea este un lucru rau. Dar in contextul crizei de sanatate si economice ar fi putut astepta. Pnl a promis altceva. Prioritatile sunt austeriate si vanzarea portului. Nu stiau alegatorii.
13
10
Abia astept sa desfiintez SIJ. Va pup jos
6
5
Asa e cand esti mai prost ca noaptea. Te mana altii sa protestezi. Pun pariu ca idiotii aia habar nu au ce spune textul de lege. Ca multi altii care mananca cacat zilnic prin comentarii.
12
9
Stalin si poporu rus toti romanache sa-i pupe-n dos
6
5
Bravo constantenilor care au votat PNL si USR. Asta ati vrut asta aveti. Veti deveni slugi care veti suge pula la straini. Multa muie sa luati fraierilor
17
18
O ducem direct la gunoi!
7
5
Daca portul va fi privatizat o gramada de atarnatori isi vad"afacerile"distruse,mai PSDistilor unde ati fost cand Adrian Nastase sustinut de voi a vandu bogatia pe care o avea Romania de la Dumnezeu austriecilor de la O.M.V.acum ati inceput din nou cu lozinca lui nea Nelu aia cu"nu ne vindem tara"o stiti voi.
22
6
constanta a votat usr si pnl ! E clar , trebuie sa isi asume , se stia ce vor face ! SAU AU VOTAT CU CAPU N SAC ?
16
10
toata zona portului e controlata de securisti!pe acolo se. vind si se aduc arme,droguri,etc
26
1
Dar portul produce ceva pentru Constanta? Voi asa visati?
28
2
stati ma linistiti, nici olandezii nu l mai vor. il vrea famiglia dusu, sponsorul lui stelian ion!
19
3
se vinde si se inchide,dupa traditia fesenista,acuma daca si cateaua penelista face la fel
13
7
@klm, cea mai mare capusa a portului e bugetul de stat.
18
2
Ba prostilor banii trebuie sa ramana in tara nu sa plece prin lagune financiare ca o sa fim si mai saraci decat suntem
20
5
Da mai, celor ce capuseaza portul le este frica sa nu-l ia olandezii in spinare si sa plece acasa cu el cum a facut Mazare si Dragnea cu banii de pe terenuri.
37
11

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620