REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.3° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
26.3° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Protest! Părinții de la Școala Gheorghe Țițeica îi iau apărarea profesoarei de matematică. Video

Protest! Părinții de la Școala Gheorghe Țițeica îi iau apărarea profesoarei de matematică. Video

C.B., V.C. 15 noiembrie 2022 | 00:00 8743

După ce Replica a adus în atenția opiniei publice noul scandal de la Școala Gimnazială Gheorghe Țițeica, vizată fiind profesoara de matematică, Diana Sîrbu, iată că părinții au decis să protesteze, în curtea școlii. Aceștia o susțin pe profesoara care n-a mai  făcut față scandalului, vezi AICI detalii, și și-a luat concediu, directorul fiind anunțat de acest aspect prin sms.

Părinții au anunțat că pregătesc, prin intermediul unui avocat, o petiție și un memoriu în favoarea profesoarei, pe care le va trimite la Ministerul Educației. Reamintim că Replica a semnalat, recent, faptul că profesoarei de matematică i se aduc unele acuzații grave, de către părintele unui elev de la clasa a V a. Concret, acesta a semnalat faptul că profesoara de matematică de la clasă, pe numele ei Diana Sîrbu, ar lucra numai cu copiii pe care îi are la meditații.

Video:

Florentina Țigmeanu, directorul unității, spune că nu au mai fost evenimente până acum, în relația cu profesoara de matematică. ”Ceea ce am susținut a fost adevărat și nu a fost cu intenție pentru a o denigra pe doamna profesor”,a  spus directorul unității.”Școala are nevoie de doamna profesor și consider că nu trebuia să se ajungă aici, de la un articol. Nu am făcut nimic care să-i lezeze imaginea”, a mai spus directorul. ”Se va încerca o discuție cu doamna pentru a  reveni asupra deciziei”, a mai spus Țigmeanu.

Florentina Țigmeanu

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tigmeanu, nu te mai lauda pe pagina ta de socializare cu activitatile desfasurate la Scoala 30. Nu este meritul tau, ci al parintilor, elevilor si al cadrelor didactice titulare ale acestei scoli, care sunt dedicati si implicati nu numai in ceea ce inseamna actul educational, ci si in actiuni umanitare, cu mult inainte de a te "cocota" tu directoare.
5
0
Bercaru, nu mai scrie ca te faci de cacao!!!
10
1
Un protest impotriva pedofiliei adusa de profesori in clase prin "programa" (folosita pentru progamarea sclavilor/elevilor sa fie ce vrea sistemul) nu faceti?Dar un protest impotriva pedofiliei mascate prin miscarea L.G.B.T?Un protest impotriva Netflix?De fapt voi va sacrificati copiii lua-v-as egoul ala de parinti neimpliniti
3
8
Pesedista Bercaru impreuna cu parlamentarul psd Tutuianu fac toata aceasta mizetie in presa. Tutuianu vrea sa o puna pe Bercaru directoare la sc 30.
16
1
Interesant este ca de indata ce aceasta Bercaru a aterizat in aceasta scoala, au aparut si scandalurile… intrati in profunzimea lucrurilor si vedeti care este de fapt sursa acestor situatii care tot apar! Culmea, tot la 2 saptamani apar articole despre scoala 30, si nu de lauda! Si-a bagat dracul coada, si dezbina si inraieste un colectiv sudat si inchegat, terorizeaza oameni care sunt constiinciosi si au rezultate. De ce??? pt ca isi doreste scaunul de director… este sub demnitatea ei de psdista sa ramana un simplu profesor, in cazul ei o nulitate si un no name, unde mai pui ca nu mai are de unde sa mulga, si asta o doare cel mai tare…
23
1
Părinții și copilul să meargă la psioholog și copilul să treacă la clasa a IV-a că acolo îi este locul dacă nu în a IIIa.
11
3
La noi ce este bun, trebuie dărâmat.vezi umc, scoala30.acel copil trebuia dat cu un an în urma , dacă era venit din alta tara, deoarece parintii nu l-au învățat la.romana cit au fost cu el și în occident copiii nu fac intens matematica precum la noi.parintii trebuiau sa se gândească la aceasta situație, nu sa blocheze toți elevii din clasa , ca nu înțelege respectivul elev.
16
2
"Leave them kids alone!" sau la voi prinde aia cu "liviu chitzalau"?scoala prin repetitie si indoctrinare cu date inutile care te fac un sclav etern,daca se poate si votant,de orice fel pentru ca nu conteaza ce votezi cum nu conteaza nimic decat taxe si impozite, frica si programare TV,un sistem corupt pana in maduva iar "Darwinistii" (Luciferieni) ce sa faca?decat jocul sistemului,exista o cladire Konrad Von Hochstaden acolo sunt expusi si astia dar si AIA ,adica sistemul...interesante statui si mai interesant este ca in prezent se aplica ce vedem acolo
5
2
De pe timpul lui Sorinel Cernăianu zace o debandadă în școală. Acum o acuzați și o jigniți pe Țigmeanu care duce școala singură-n spate și mizeriile acestea sunt făcute pe la spate ei de fostul director Sorinel și dir adjunct Nedelcu Alina. O acuzată că nu respectă legea, dar oare fostul director a respectat-o? Și atunci școala se confrunta cu supraaglomerarea sălilor de clasă, creșterea continuă a numărului de elevi, care mulți dintr ei NU erau adăugați în SIIIR până la venirea lui Țigmeanu. Multele spăgi primite de pe urma transferurilor ilegale de elevi, mai ales la clasele pregătitoare unde elevii erau mutați ca pe nasturi pentru a ajunge în clasa doamnei învățătoare x sau y. Fostul director nu-și făcea orele, nu venea la școală pentru că toate problemele erau rezolvate de fosta dir. adjunctă. Profesorii în preajma anumitor evenimente sunt cadorisiți regește, coșuri cu flori, diamante și vouchere plutesc prin cancelarie și cu toate acestea sunt nemulțumiți. Unii dintre ei nu vin la ore sau intră cu întârziere de câte 10 chiar 20 de minute, jignesc elevii și ridică tonul. Pleacă în vacanțe în timpul anului școlar lăsând orele în grija profesorilor pensionari. Elevi de nota 10? Elevi care primesc nota 10... de ce? Pentru că sunt odrasle de cadre didactice sau care au părinți cu funcții înalte. Rezultatele examenelor din clasa a VIII-a pot arăta acest aspect; o școală cu renume să ai un singur elev cu nota 10 la Evaluarea Națională, e trist! În condițiile în care mulți dintre ei termină cu media 10. Dir. adjunctă Nedelcu își plimbă grăsimea de colo-colo, bârfește și fumează în școală deși instituția a primit amendă, scrie memoriu după memoriu și le trimite la inspectorat. De ce învățătoareo nu îți scrii personal un memoriu unde să le spui ce șpagi primești, ce învărți prin școală și de ce nu te implici în activități școlare, ai funcția de profesor învă. nu de judecător sau jurnalist. Uită-te în oglindă cum arăți. De ce lași noul scaun de la catedră în spatele clasei? Că nu-ți încape căcăstoarea în el, din cauza mânerelor. Ai fileu de volei, fă mișcare Nedelcu Alina să mai arzi din grăsime. Aveți afalt nou în curtea școlii, laborator de informatică, două modulare amplasate în curte școlii unde își desfășoară activitatea două clase de pregătitoare, o clasa de a V-a și orele de limbă engleză. Ce mai vreți? Sîrbu pleacă, Sîrbu face teatru cu toată gașca ei. Școală unde mizeriile sunt pe primul plan!
5
23
Aici se percep cadouri multe pentru doamnele învățătoare
8
8
De fondul școlii de ce nu se zice nimic? De ce încă se percepe aceasta taxa?
11
4
Erau părinți mulți pentru ca era între schimburi, părinții își luau copiii acasă, nu mai fabulați atât ca o susțin pe dna profesor!
5
10
Aceasta așa zisa directoare ar trebui sa fie directoare la o ferma agricola nu la această școală, de ce nu recunoaște prietenia foarte mare cu Bercaru ?!!!! De ce nu o întreabă nimeni cum a ajuns directoare la această școală ?!!! Care au fost condițiile politice ale numirii ei ca directoare ?!!!! A adus aceasta școală doar în câteva luni într-o situație execrabilă , a renunțat la spatiile câștigate cu foarte mult efort in instanță motivând că școala nu are nevoie de aceste spații și după câteva luni a închiriat containare că să facă sali de curs pt elevi , sala de sport nu exista copiii stau degeaba in orele de sport sau tremura de frig in curtea scolii, priviti in interviul de mai sus mizeria din biroul ei , așa arată biroul unei directoare ?!!!!! La fel a ajuns și școală 30 , groaznic de mizerabilă precum ii este și conducătoarea . Întrebați aceasta "distinsa" directoare câtă șpagă trebuie sa de-a un parinte pentru primirea unui elev nou în școala 30, intrebati-o de ce are nevoie de containare închiriate când ea a renunțat la spatiile câștigate în instanță ? A creat acest conflict cu aceasta profesoara deoarece avea informații că aceasta profesoara ii va lua scaunul de director. Asta e motivul real al acestui conflict. Sigur și aceasta profesoara are partea ei de vina referitor la acuzațiile aduse de acel părinte , și acesta directoare a prins momentul propice sa o poată defăima pe presupusa candidata la postul de directoare .acesta așa zisa directoare are zeci de reclamații de când era la primărie că a încasat șpăgi sa de-a terenuri oamenilor din poarta albă . Daca nu se va scăpa urgent de aceasta impostoare școala 30 se va distruge foarte repede .
27
2
e numai buna de sacrificat in Ajun. Asa purcea mai rar vezi, nu i-o fi rusine sa iasa din casa ?
12
5
Ca intotdeauna adevarul este la mijloc. Copilul, din ce se scrie pe aici a venit din alta tara cu un sistem de invatamant mai relaxat si fara meditatii si a nimerit intr-o clasa in care singura nota buna este cea de 10 ,si in care elevii se mediteaza de la pregatitoare pentru singura nota existenta ...adică 10 .Ghinion . Spor la meditatii !
11
1
Nu este bine ca profa este acuzata pentru un copil de 9 ani la cls a cincea care nici nu intelege limba si sa fie concediata din aceasta cauza
15
5
Dupa ce ca acuzati oameni fara motiv nici nu aveti calitate sonora buna
11
3
Idiotilor v ati gandit ca toate comentariile voastre tampite in care afirmati ca acel copil este slab pregatit ii fac rau? Tot o ridicati in slavi pe profesoara, dar sa stiti ca este profesoara unei clase nu a unui grup de indivizi care isi permit sa faca meditatii. Nu neaga nimeni ca este o profesoara buna, dar a fi cadru didactic inseamna mai mult. Nu poti sa ignori un copil spunand ca e slab si nu tine pasul cu ceilalti. Aceasta megaprofesoara si diriginta au vorbit oare cu parintii copilului despre aceasta problema? Sunt convins ca nu. V ati gandit ca poate copilul este asa pentru ca toti dascalii ei au tratat la fel problema?
9
15
Tupeul cat Casa Scanteii!! Ati aterizat de la sedintele de partid, la sedinte de educatie pentru oamenii deosebiti din scoala "Gheorghe Titeica" Constanta. Toate jignirile, evenimentete de speta joasa ce le ati creat se vor rasfrange asupra dumneavoastra! Profesorii acestei scoli vor ramane asa cum sunt cunoscuti de ani de zile, pe cand dumneavoastra si cei ca dumneavoastra, veti avea caracterul intotdeauna pus sub ???
24
7
Parca la alte școli din oraș nu se învață carte....
12
8
Copilul trebuie mutat în clasa a V a unde sunt 15 elevi la Bercaru, acolo este timp să se ocupe personal doamna profesoara el este foarte slab pregătit pentru clasa a V a dacă parintele nu a ajuns la nici o înțelegere cu doamna profesoara, și o sa fie și mai greu de aici încolo că am înțeles că nu se exprima prea bine în limba română, oare cu a fost evaluata de Inspectorat, părinți fără minte suferă copilul, ce aveți pe umeri?
19
2
Copil este foarte slab. Asta ar trebui sa vada umflatica ajusa director dupa ce a fost viceprimar la Poarta Alba si dupa sustinerea pnl. Mai mult mare grija ca daca pleaca Sirbu si Ivanov poti sa pui lacatul la calsele 5 8 .
21
9
de cand a plecat dna director Dragnea si dl director, o dati in balarii. daca barfele ar durea, ati fi distrusi cu totii. profesorii ca dna Sarbu v-au ridicat aceasta scoala de a ajuns asa multe lume sa isi doreasca sa isi aduca copiii aici. iar daca vedeti bine in filmulet, la cati parinti sunt prezenti in curtea scolii...toti isi mediteaza copiii cu dna prodesoara ? asta e dovada de cat de buna este dna profesoara !!
28
7
Copilul în cauză adus din Anglia, 3 săptămâni în clasa a Ill a, apoi evaluat și trimis în clasa a IV a acum este în clasa aV a la 10 ani care el nici nu este pregătit decât pentru clasa a.IV a. Inspectoratul ar trebui să răspundă de greșeala făcută.
28
5
Mai ești nesimțit rău, copiii suferă și tu vorbești aiurea, sugatorule ce ești
7
16
Ii mediteaza pe toti astia care s-au prezentat in curtea scolii sa o sustina ?
28
5
Responsabil pentru tot haosul din educatia constanteana este doar Mihai Sorin. Dezastrul este generalizat si arhicunoscut de toti profesorii din judet, doar presa se face ca nu intelege, eee, sunt bune fursecurile la ISJ. In Constanta nu se fac orele la clasa, profesoarele si invatatoatele cer cadouri fara jena. Mihai Sorin ere spaga de la inspectori, stim toti asta, Loredana este permanent preocupata de spagile directorilor. Este nevoie de schimbare. Este nevoie de noi dascali cu dorinta de schimbare. Mihai Sorin patroneaza grupul de spagari din ISJ de prea mult timp. Dascalii vor schimbarea PNL! ISJ a tolerat ani de zile dezstrul de la sc 30, unde elevii provin din Palazu si tomis.minis. DNA a demostrat de mai multe ori cum circula spaga in ISJ. Deca doarme. Noapte buna Deca!
26
3
nu vorbiti in petitie si despre cazurile de spaga pt a avea copilul acolo sau despre banii de fondul clasei, de banii de cadouri, de banii pt meditatii?
33
3
Valar morgulis ....Totusi e prea mare tam tam pentru o scoala de bisisici si carlani de palazu..Mai trimetzi oitzele la scolile de care apartin si o sa fie liniste..
34
9

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436