REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
20.9° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Protest pe gardul Alianței Franceze din Constanța din cauza Jocurilor Olimpice

Protest pe gardul Alianței Franceze din Constanța din cauza Jocurilor Olimpice

Andreea VLAICU 31 iulie 2024 | 13:41 597

Două afișe au fost prinse de gardul Alianței Franceze din Constanța, situată pe strada Nicolae Iorga, iar autorul mesajelor de protest ar fi Straja Tomisului, care a și postat actul pe rețelele de socializare.

Protest pe gardul Aliantei Franceze din Constanta din cauza Jocurilor Olimpice

Actul de nemulțumire este datorat ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 din Paris. În debutul ceremoniei, mai mulți reprezentanți ai grupului LGBTQ ar fi reconstituit tabloul Cinei cea de Taină, lansând începutul unui mare scandal în rândul creștinilor de pretutindeni.

„Trăim în momente de o importanță istorică maximă. Prin influența marilor puteri globale ne este băgată pe gât o agendă pe către mulți nu o agreăm. Acești oameni nu pot păstra nici măcar o tradiție veche de secole fără a o împroșca cu obsesiile pervers ale stângiștilor. Sunt momente în care se atentează la drepturile fundamentale ale oamenilor, în același timp sporind degradarea rasei albe și în special a bărbaților care ar putea lupta împotriva acestor abuzuri pentru a-și apăra familia, credința, neamul”, este mesajul Strajei Tomisului.

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris au transmis scuze creştinilor în urma reacţiilor critice stârnite de imaginea parodiei LGBT a picturii Cina cea de Taină prezentată la ceremonia de deschidere, susţinând că aceasta a urmărit să ilustreze „toleranţa“ şi „diversitatea“.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dc faceau asa ceva cu o scena din Coran, bubuia tot parisul!
2
0
satanei spagoveanu ! Shoshoiu pe capatzana lui !
1
2
au transmis scuze au spus ca le pare rau ca au fost intelesi gresit unul chiar a spus ca nu are de ce sa-si ceara scuze
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516