REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Protest USR în fața Prefecturii Constanța. Video

Protest USR în fața Prefecturii Constanța. Video

V.S., A.F. 1 septembrie 2023 | 18:07 1850

USR Constanța a organizat vineri, 1 septembrie a.c., la ora 18.00, pe platoul din fața Prefecturii Constanța, un protest pentru a-și exprima indignarea față de ultimele evenimente care au zguduit România și anume explozia de la Crevedia, moartea a doi tineri spulberați de un șofer drogat la 2 Mai și decesul unei tinere însărcinate, ignorate de medici, la spitalul din Botoșani.

Protest USR in fata Prefecturii Constanta. Video

Participanții la protest alături de USR Constanța discută împreună despre soluții, despre ce trebuie făcut, despre cum și în ce fel pot ajuta acolo unde este nevoie.

Protest USR in fata Prefecturii Constanta. Video

Protestatarii au venit în fața Prefecturii cu pancarte pe care era scris „În fiecare noapte corupția naște beizadele drogate“, „Corupția a ucis din nou“, „Crevedia poate fi oriunde în România“, „Ne-au ars la buzunare, ne-au ars pe trotuare, ne-au ars în spitale“, „Nu am aer!“.

Protest USR in fata Prefecturii Constanta. Video

„Ne-am adunat în seara acesta aici de revoltă, într-o zi de vineri, după o săptămâna de muncă, spre deosebire de alții care se plimbă prin Deltă relaxați, ca președintele Iohannis, în timp ce țara arde. Dacă ești om, dacă ai o fărâmă de empatie, te pui o secundă în locul oamenilor acelora care au murit degeaba la Crevedia, au murit cu zile la 2 Mai, la Botoșani. Este inimaginabil că în România anului 2023 se mai întâmplă astfel de atrocități, după ce am trecut prin cazul Colectiv. După Colectiv am crezut că ne-am trezit cu toții ca societate de la președinte, până la simplu cetățean. Constănțenii au protestat după cazul Colectiv și au tras un semnal de alarmă, spunând că nu mai merge așa și iată că după niște ani buni se întâmplă același lucru. Corupția ucide din nou.“ a declarat deputatul USR, Stelian Ion, prezent la protest.

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lozinca aia"coruptzia uncide"este adevarata dar sa io amintitzi si lui Stelian Ion mai USRistilor,mackedonul ala care a fost avocatul lui Radu Mazare PSDistul care el mogulul PSDist a scapat de un dosar penal la scurt timp dupa ce S.Ion a ajuns ministrul Justitziei,sa nu spui mai S.Ion ca asta a fost o intamplare ca nu te cred nici curcile alea cu creerul cat nuca.
4
1
Ce aduntaura de! Numai Tomberoanele voteaza cu USR!
2
2
SA SPUNA STELICA GARSONIERA CAND INCASA DIN TREI LOCURI BANI PARLAMEMT MINISTRU MEMBRU CSM ERA BINE NU MAI ARE CERTIFICATUL DE HANDICAP ASTA ESTE TALHAR MARE AUZI SA PROTESTEZE
5
4
Stelian…pare ca este viu…
4
3
CACACIOSII DE REDACTIE BAGA LIKE-URI DIN REDACTIE!, MAI COCOSEILOR VOI NICI NU AVETI ATATIA CITITORI CATE LIKEURI DE MANIPULARE DATI!!!!
1
9
Au fost la guvernare si acum iar stau pe margine , vor si USR isti astia la ciolan. Huaaa ciolanosilor
12
39
e vina statului in toate cazurile care nu face nimic ptr a reduce sau lupta cu problemele grave din tara foarte numeroase din cauza guvernarilor si parlamentelor dezastruoase din ultimii 33 de ani; e adevarat ca nici ei nu s-au omorat cu reformele dar erau intr-o coalitie in care erau minoritari ; nu au avut guvern propriu asa ca criticile psdnl nu tin
4
6
Ce sa faca berbecule in 8 luni si cu decizia la peneleul lui iohanis???Succes la votat in continuare psd si pnl.Din cauza celor ca tine regresam de 30 de ani incoace, ca votati ca boii.Mai informeaza-te si cu Armand, ca are dreptate mereu si castiga toate procesele abuzive...
38
12
Penibilii astia nu vad ca nu mai merge cu vrajeli de genul asta? Lumea s-a lamurit cand au fost la guvernare. Acum nu mai e valabil fara penali? Clotilde este o penala conform "principiilor" useriste. Niste nimeni in drum.
12
42

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016