REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
30.4° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Proteste pro-Palestina au loc în întreaga lume

Proteste pro-Palestina au loc în întreaga lume

Virgil STOIAN 31 octombrie 2023 | 00:00 866

Manifestanții pro-palestinieni au ieșit astăzi pe străzile din întreaga lume. În capitala Spaniei, Madrid, mii de oameni au ieșit în stradă fluturând steagul Palestinei, în timp ce manifestanții au protestat, de asemenea, în fața ambasadei israeliene din Atena, potrivit Sky News.

Proteste pro-Palestina au loc in intreaga lume Proteste in Islamabad

Mii de susținători ai principalului partid politico-religios din Pakistan s-au adunat în capitala Islamabad.

Protestul, organizat de partidul de dreapta Jamaat-e-Islami, a scandat sloganuri antiamericane și a acuzat SUA că „sprijină agresorul”.

În Marea Britanie, au avut loc atât proteste pro-israeliene, cât și pro-palestiniene.

La Londra, în fața ambasadei Qatarului, care a fost un mediator în negocierile privind ostaticii dintre Israel și Hamas, protestatarii au arborat steaguri israeliene și afișe cu numele celor dispăruți.

De asemenea, duminică a avut loc un marș pro-palestinian la Bristol, după ce sâmbătă zeci de mii de manifestanți au ieșit în stradă la Londra pentru a cere încetarea focului, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uniunea European i-a primit pe refugiazi musulmani pentru ca si ei sunt oameni si trebuie ajutazi si ei tocmai in tarile europene care iau primit dau foc se arunca in aer omorand prin gestul asta nebun altzi oameni nevinovazi sau ucid pur si simplu,musulmani p****i si fanatici fiind incurajati de lideri lor ,cel mai bun exemplu este descreeratul ala de Erdogan care amenintza U.E.ca el are doua milioane de refugiatzi musulmani in Turcia si ii trimite in Europa tocmai pentru ca uni oameni speculeaza bunatatea altora,nu s-a intrebat nimeni dece daca tot militeaza pentru frazi lui musulmani Erdogan nu ii tzine in Turcia sau dece nu ii trimite la prietenul lui Putin ?,Erdogan prostul se crede tare cu Turcia lui uitand ca grosul valutei din Turcia vine din tarile membre U.E. si U.S.A.mai joacate turcule mult cu focul pentru ca si Venezuela care era cea mai dezvoltata tzara din America de Sud si cu mari bogatzii naturale a ajuns cea mai saraca dupa ce s-a pus H.Chavez contra U.S.A.
3
0
Domnuke v****l s****n, continutul articolului e echilibrat, reflectand in buna masura situatia de pe plan mondial. Titlul insa e in mod evident partinitor, reflectand doar opinia musulmanilor. Deontologia profesionala nu pare a va fi ceva inteles si respectat.
2
0
fuck Hamas
6
2
Hai sictir! Puțintică mwe nu vor protestatarii pro hamas, alte borâturi....etc
4
4
majoritatea este tacuta, l e p r e l e islamiste sunt cu gura mare prin Europa. in Palestina o swg la greu de la Israel.
7
4
Sictir
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712