REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
22° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

PROTESTELE au DEGENERAT în București! Jandarmii, ATACAȚI cu STICLE și PETARDE. VIDEO

PROTESTELE au DEGENERAT în București! Jandarmii, ATACAȚI cu STICLE și PETARDE. VIDEO

Replica API 30 martie 2021 | 00:01 3745

Situația a devenit explozivă în Piața Victoriei, aproape de miezul nopții de luni spre marți! Deși mai erau doar câteva sute de protestatari, cei mai mulți dintre ei făceau parte dintre ultrașii lui Dinamo. Aceștia au aruncat cu sticle pline cu lichide în jandarmi, dorind să-i provoace!

Protestatarii i-au provocat pe jandarmi, i-au înjurat și i-au atacat cu sticle pline cu lichide. Aceștia au incendiat și câteva zeci de măști medicale. Jandarmeria a decis să trimită detașamentul de intervenții, potrivit știripesurse.ro. Trupele de ordine au fost echipate cu căști de protecție și tot echipamentul necesar pentru eventualitatea în care situația degenera.

Și realitatea.net a precizat că, după mai multe ore de marș prin Capitală, protestatarii au revenit în Piața Universității și că jandarmii au fost, în continuare, grupați în cordon, în jurul Guvernului, dar nu au intervenit asupra protestatarilor. Mulți oamenii au început să plece din Piața Victoriei, care începuse să se golească. La ora 23.30 mai erau 400-500 de persoane.

Un grup a dat foc mai multor obiecte, măștilor de protecție, având un banner cu „Stop New Order”, un mesaj cunoscut printre conspiraționiști.

Jandarmii au avut oameni infiltrați printre manifestanți și ar fi primit informația că se pune la punct un atac. Aproape de miezul nopții, numărul jandarmilor depășea numărul protestatarilor din fața sediului Guvernului.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar statul sa-mi ramburseze tot ce am cotizat pana acum la sanatate minus ce am beneficiat, ca ASA E CORECT! Daca nu beneficiez nici nu mai platesc! Jandarmii sa zica mersi ca in sticle nu era si benzina iar la gura carpe in flacari!
1
5
Cei care protesteaza in cazul in care se imbolnavesc de covid trebuie sa si plateasca spitalizarea, asa i corect
9
1
Daca vrei neparat un razboi civil si te bazez in in totalitate pe curajul soldatului roman in lupta, HAI!
1
1
Bagati armata obligatorie minim 6 luni ,asa bombardierii nu ar mai ave timp de pacanele si proteste
9
0
Daca nu sar mai da la televizor Las Fierbinti ar esi mai multi oameni asa oameni sta in casa si ae
1
4
De acord cu protestele, dar cand cad ca sunt injurati medicii si sunt sparte vitrinele magazinelor si chiar s-au furat bunuri, sunt total dezamagit. de aceea nu voi participa la o astfel de MASCARADA.
4
4
DEJA,POSTACII PNL,USR TRADATORII DE TARA,IAU ATITUDINE LA MANIFESTARI SI MANIFESTANTI.CAND AI LOR ERAU IN STRADA,ERA DEMOCRATIC,EI ERAU FRUMOSI,CULTI,ERAU SPUMA SOCIETATII.APROPO,UNDE SUNT ANGI,CEAUSESCU,DE REGULA CONTRAMANIFESTANTII SECURISTILOR USR?NU MAI AU CURAJ SA IASA ?IN REST,SA AUZIM DE BINE,ASA CUM V-A PROMIS IOHANIS.
4
15
forta mascatii pe ei la inmuiat oase ca sa-i linistiti, scoateti armata in strada sa vedem daca mai guita
9
3
Oculta mondiala guvernu lumi fac asta ei grupul bildenberg ei care la u asasinat pe ceausescu ei au facut virus si nu numai
1
8
Ba si ei sunt de vina pt ca se uita la asemenea televiziuni toxice. Si eu ma mai uit din cand in cand, un timp limitat, pana simt ca imi vine sa vomit, apoi mut pe un canal TV normal. Dar daca esti sarac cu duhul si continui sa te uiti la sosoaca seara de seara atunci avem ceea ce vedem. Oricum, n-am crezut ca avem atat de multi oameni care nu stiu ce e cu ei. Oameni de nimic, rodul educatiei, ssu mai bine zis a lipsei acesteia
11
3
nu ei sunt de vina vina o au televiziunile mai ales romania tv care incita si manipuleaza si asta vedem seara de seara la ei cum se agita
10
2
A fost,o tentativa de lovitura de stat, condusa de Dragnea si pesedeeul.
8
3
Arestate toate jigodiile care nu respecta legile in frunte cu jegoasa Sosocacata si junecata conf .legislatiei din pandemie Sunt pline spitalele se moare pe capete si autoritatile se inpedica de o mana de descreerati
16
5
Prostimea iese in strada. AUR satelitul rusesc cu ramuri in moldova, face ravagii intre inculti si analfabeti, care cad prada manipularii KGBiste si Troliste si ajung ei sau ai lor victimele unui virus necrutator. Global oameni mor pr capete in spitale, aici nu mai e vb doar de romania, dar sunt prea orbi proshtii sa vada, ei merg in haite pe strazi ca oile, orbi de propria prostie si mantati de AUR care au gasit in ei oportunitatea de a pune mana pe putere, pacat de cei nevinovati
19
2
chestorul Adrian Gluga? Daca era corect si profesionist nu trebuia sa opriti comentariile, dar..... . Solicitam ca politistii sa inregistreze audio si sau audio-video toate audierile partilor, si a pagubitului si mai ales a faptuitorilor.Abia atunci veti fi credibili. Pana atunci vor aparea vile, masini de lux, dar nu de la pagubiti.
9
0
Toti oligofreni au iesit la aceasta mascarada pe strazi. Intrun reportaj la protv un individ, protestatar, declara ca el a iesit in strada ca sa protesteze impotriva covid, hahaha. Pai ma incultule, tu pentru virus esti doar o gazda si el are un sigur scop, sa se inmulteasca si sa ucida gazda. Cretinilor iesiti ca sa imultiti cazurile in spitale, ajugeti ori voi ori ai vostri din familie al ATI si dupa aia plangeti cu lacrimi sa va salveze medici. Cand voi sunteti cu toti o turma de vite oligofrene care puneti botu la manipularea Sosoancai si a pardidului AUR
22
7
Poate faceti una amicala Dinamo Farul si lasati jandarmii sa se mai antreneze. Una pe viata si pe moarte asa, acu ca s.au ieftinit trenurile mucuresti-costanta
9
1
08:09, stai sa vezi ce o sa sara baietii la gatul tau ..ca vor libertate si plm.
6
7
o intrebare, in oglinda te-ai uitat? daca nu, uita-te si trage cateva flegme zdravene!!!!
3
12
sunt prioritatea ...imunizarii de turma in democratia primitiva a unor omeni care profita si dau curs unui haus in diferite ocazii ce le asteapta cu nerabdare! sa si arate virusul golanesc,incultura, ura si mitocania
10
3
Din cauza asta tot suntem in carantina si in situatiile astea,trebuie sa facem un simplu lucru,sa porti masca si sa pastrezi distanta.Nici atata lucru nu suntem in stare,penibil.Stam si si ne cacam pe noi ca ne tot inchid iar 80% din oameni nu tin masca pe fata.
27
20
deci lucurile staucam asa .jandarmeria are strategie .DECI ai un protest sa zicem cu in nr. de personae mare cu protestatari pasnici. Vrei sa ii arestezi sau sa le dai lacap. Este simplu .Iti aduci oameni ii infiltrezi in populime si le dai ordin sa te atace cu diferite obiecte,dupa care ai motiv sa le incarci oamenilor ce isi cer drepturile spinarile cu bastoane.tot timpul apar la proteste ultrasi desi noi nu mai avem demult fotbal.Nue ciudat?
17
14
Pai cum Ochse, gazezi poporul?
8
7
Multi sunt suedezi si norvegieni. Se observa dupa treninguri si spart seminte.
24
10
De muisti si limbisti ca voi avem noi nevoie guvernul care vrem sa distrugem colonia romana.Limbile voastre aspre ne tin curati la organele intime non stop
15
11
vita draq ..bagaboanta draq..
15
5
Niciodata in istoria recenta un guvern nu a avut curajul sa prosteasca populatia pe fata cum se intampla astazi. Destul!
27
22
Romania lucrului bine facut ? RUSINE !
30
17
Beldis din Medgidia e partar
7
3
ca sunt pesedei de-ai lor manca-mi-ar cacatul de jigodii !!!
23
18
Zizi puroiul
19
22
Mai oameni buni, m-am linistit. Serios. Eu credeam ca alde terchea berchea si analfabeti sunt doar in Constanta. Dar uite ca sunt in toate orasele mari. Acum pe bune, voi astia mai saraci cu duhul care protestati, la ce TV va uitati? La Romania TV, la Etno si la Taraf? Ce-au mai scos Salam si Guta in ultimul timp?
35
41

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016