REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Protestul taximetriștilor: au aruncat cu ouă într-un taxi care avea clienți, pentru că șoferul nu participa la miting

Protestul taximetriștilor: au aruncat cu ouă într-un taxi care avea clienți, pentru că șoferul nu participa la miting

Replica API 18 aprilie 2019 | 00:30 512

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, mai multe persoane care au participat la protestul taximetriștilor, din Piața Victoriei, au fost sancționate, după ce au fost implicate în diferite incidente. Doi bărbați au aruncat cu ouă într-un taxi care avea clienți, nemulțumiți că nu participă la miting, iar un altul a înjurat un șofer, după ce acesta i-a arătat semne obscene.

"Doi bărbați, care participau la protestul organizat în Piața Victoriei de către COTAR, au aruncat cu ouă în direcția unui taxi, cu clienți, ce tranzita zona, în semn de nemulțumire că nu participă și el la protest.

Jandarmii, care asigurau măsurile de ordine publică la fața locului, i-au identificat pe cei doi și i-au condus la autospecială, în vederea luării măsurilor legale", anunta Jandarmeria Capitalei.

Cei doi au fost amendați cu câte 500 lei.

"Un bărbat, care tranzita Piața Victoriei, a oprit autovehiculul în dreptul protestatarilor care participau la adunarea publică organizată de către COTAR și a arătat semne obscene către aceștia.

Din rândul protestatarilor, un bărbat i-a adresat acestuia injurii, îndreptându-se în direcția autovehiculului.

Jandarmii, care asigurau măsurile de ordine publică la fața locului, au identificat persoana și au condus-o la autospecială, în vederea luării măsurilor legale", potrivit jandarmilor.

Protestatarul a fost sanctionat cu avertisment, iar soferul a fost amendat cu 500 lei.

Unui participant i s-a facut rău, fiind solicitată ambulanța, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt.prostul ala care spune ca mersul cu taxiu este un lux.Mai baiete o fi un lux acum dar in urma cu 50 de ani si masina personala era un lux,daca eu UBER sau altul vrem sa transformam luxul de care vorbesti in ceva accesibil pt.toata lumea crezi ca stam in loc dim cauza unuia care plange dapa COMUNISM.Si ceilalti care spun taximetria este un serviciu necesar da ma asa este tocmai de aceea nimeni nu are voie sa se opuna niciunui operator de taxi.
1
1
faceti ce vreti noi tot ilegal facem transport ca am dat spaga la nivel inalt o sa intram si pe medicina si pe autobuze in curand facem si notariat si judecatorie uber
0
2
Ati gasit si voi cu cine sa va puneti mintea,nu folositi serviciul si dau faliment,dar cand va ia colecistul,apendicul si nu vine salvarea sunt buni de mers repede la UPU si in fond sunt tot din tatii,fratii,fii vostri asa ca fara poezie viata e pustiu!
0
1
mai nimic pentru respectul omului care da banutu e inselat , e pacalit, e umilit, si au si pretentii!
3
1
ordine in taximetrie , nu ar mai fi asa . Ai umblat la aparat , suspendata licenta imediat si scoasa la licitatie . Refuzi cursa , maxim trei sanctiuni si suspendarea licentei si scoasa la licitatie . De asemenea , obligatoriu costum si igiena , controale pe traseu .....nu in chiloti ,slapi , si nespalati ...Respectati aceste conditii si nu vor mai fi probleme .
4
1
Domnilor.Si pentru serviciul de taxi ca si ptentru alta afacere este valabila regula cel mai bun rezista.Nu are nimeni nimic cu taximetristi corecti cei care accepta competitia caci competitia aduce progresul,ceilalti taximetristi care vor monopol sunt jigodii.
3
1
Vinovati sunt in primul rand clientii. Uitati-va in ce va suiti. Daca cere tarif pentru cursa nu acceptati. Daca cere prea mult pt. cursa exista posibilitatea sa- l reclamati la dispecerat si OPC. Nu mai pozati in victime voi ati creat aceasta categorie de "smecheri". Si prntru astia suntem toti categorisiti ca fiind jeguri.
3
0
Taximetristii adevarati si cu bun simt sunt pe cale de disparitie , acum majoritatea sunt extrem de dubiosi....birjarii de caleasca din st. Mamaia sunt cu 7 clase peste ei !
4
1
"Un taxi spicial bre " pentru domnu. Ti ai dreaq de specie de ciori hoti si koorve. Huo
5
1
Stai linistit retardule ca nu am nevoie nici de taxiuri nici de RATC! Te deranjeaza tare adevarul, nu-i asa? Hai mars la produs cu cotetul tau galben si nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala!
6
2
Cine drak ne obliga sa mergem cu taxiul? Facem in asa fel sa folosim celelalte linii. Ii tot injuram pe oameni dar daca nu ne place, exista alternative, chiar mai ieftine. Iar daca e jeg in taxi e jeg si la ratc si la maxi-taxi. Asta e Romania din pacate.
6
2
dar o lege sa-i oblige sa se spele nu vor?
15
2
Bai MAIMUTOIULE daca tactu sau fratitu faceau treaba asta sa puna o paine pe masa nu mai vorbeai asa. Nu te obliga nimeni sa iei taxiul asa ca mars la RATC ca rupti in cur ca tine sunt destui sa-si dea cu parerea
2
18
Stau si ma minunez la aceste comentarii in care taximetristii sunt considerati ca o noua specie de oameni,nicidecum ca simpli executanti ai unei profesii! Ca in orice loc de munca cu obiect de activitate munca cu omul intotdeauna vor exista pareri pro si contra fara a fi analizata si situatia de fapt care a dus la contardictii in ce priveste cost contra serviciu prestat! In momentul in care in ambele tabere,taximetristi vs.clienti,se va intelege faptul ca transportul cu taxiul este un transport de lux atunci vor exista si clienti si taximetristi civilizi!
6
11
Eu stau ca un milog cersetor in statia de taxi din centrul Cernavodei, am o tigaie veche plina de rugina,fac taxi pirat,afara m-am dat cu tirul, dar e cam grea munca, mai bine milog in tara!Sunt mai tuciuriu de fel!
11
2
Daca cersetori nu iti baga mana in buzunar astia nu au nici un scrupul sa te taxeze dublu si la coborare tu trebuie sa le multumesti ca te-au adus la destinatie nu ei sa iti multumeasca tie pentru ca le dai banu.Si acum ce vreti ma taximetristilor legea sa fie doar pt.voi nu se poate,chiar daca va suparati si va apucati de alta meserie sau plecati la munca in strainatate nu o sa planga nimeni dupa voi.
19
1
Taximetristii sunt persoane greu de catalogat ca buni cetateni. Spre exemplu am platit pentru un taxi 8 lei sa ajung de acasa la VIVO, iar alt taxi de la VIVO inapoi acasa mi-a cerut 20 de lei, pe care a trebuit sa-i platesc.
23
2
Cea mai jegoasa rasa de oameni!
28
3

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166