REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Proxeneții Matyas se pregătesc să mai stea o lună în arest! Video

Proxeneții Matyas se pregătesc să mai stea o lună în arest! Video

Mirela PASCAL 18 septembrie 2023 | 00:00 4768

Gabriel Matyas, ”pistolarul de la Filicori” și fratele lui, Ion Matyas, sunt cunoscuți la malul mării pentru infracțiunile comise de-a lungul timpului. În timp ce Gabriel Matyas și-a câștigat emblema de ”pistolarul de la Filicori”, iată că fratele său, Ion, sau Ionuț - cum îi spun cunoscuții, arată pe Tik Tok cât de bne o duce, cum se distrează cu șampanie fină, cum aruncă cu bani la lăutari. Însă, de menționat este că amândoi sunt trimiși în judecată, alături de mai multe persoane (cunoscute și ele) într-un mega dosar de proxenetism. Mai nou, au mai bifat unul. Frații minune se află îna rest preventiv, după ce au obligat o mamă și pe fiica ei minoră să se prostitueze. Procurorii au cerut prelungirea arestului preventiv, urmând ca magistrații să decidă dacă prelungesc măsura pe 19 septembrie,

Proxenetii Matyas se pregatesc sa mai stea o luna in arest! Video

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat, la data de 23 august a.c., 13 percheziții domiciliare, în județul Constanța, într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism, deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc, lipsire de libertate în mod ilegal și spălare de bani.

 

Proxenetii Matyas se pregatesc sa mai stea o luna in arest! VideoIon Matyas

Perchezițiile au fost efectuate la locuințele a 8 persoane, din județul Constanța. Doi dintre suspecți sunt frații Matyas, Ion și Gabriel, cunoscuți pe plaiurile constănțene pentru infracțiunile comise. Alături de ei mai sunt vizați Stamat Viorica, Vârdol Beatrice-Elena, Hristu Daniel-Marius, Zarea Ana-Maria, care se află în arest preventiv.

De ce sunt acuzați!

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna noiembrie 2022, acestea ar fi constituit un grup infracțional organizat, în scopul comiterii, în România, respectiv în municipiul Constanța, dar și în Grecia și Germania, a infracțiunilor de trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism.

Proxenetii Matyas se pregatesc sa mai stea o luna in arest! Video

Cele 8 persoane ar fi obligat la exploatarea prostituției o femeie, de 41 de ani și o minoră, de 16 ani, transportând persoanele vătămate în afara țării și obținând, astfel, sume de bani din practicarea prostituției de către acestea. De asemenea, ar fi disimulat adevărata proveniență a sumei de aproximativ 40.000 de lei, bani proveniți din săvârșirea infracțiunii de proxenetism, pe care i-ar fi depus în contul unei societăți comerciale la care una dintre cele 8 persoane ar fi fost administrator. 

Proxenetii Matyas se pregatesc sa mai stea o luna in arest! Video

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 13 telefoane mobile, un laptop, un computer, 32.000 de lei, 100 de euro, un pistol airsoft, de calibrul 6 mm, muniție, arme albe, diferite cantități de droguri și înscrisuri cu valoare probatorie. 

Proxenetii Matyas se pregatesc sa mai stea o luna in arest! Video

Cu toții au ajuns în arest preventiv pe 24 august a.c., iar pe 15 septembrie, procurorii au cerut prelungirea arestului preventiv, urmând ca magistrații să decidă dacă prelungesc măsura pe 19 septembrie.

Frații Matyas, patroni de club

De precizat faptul că frații Matyas de loc sunt din Conacu, dar locuiesc în municipiul Constanța, undeva prin Tomis Nord.Frecventează cluburile și discotecile, cu precădere Privilege Glam Club Chirnogeni. Un nume… de nume. Dar de ce?

Proxenetii Matyas se pregatesc sa mai stea o luna in arest! Video

Pentru că, potrivit informațiilor noastre, chiar ei sunt patroni. Iar prețurile sunt pe măsură: 30 de lei intrarea. Și, din câte se pare, printre clienții discotecii se află și Perversul de pe Târgu Ocna.

Pistolarul de la Filicori

Amintim că, în noiembrie 2020, în zona cafenelei Filicori, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, a avuzt loc o altercaţie în stradă. Totul s-a petrecut în fața localului, acolo unde Gabriel Matyaș, care locuiește într-un bloc din zonă, s-a întâlnit cu mai mulți indivizi, cu care avea un conflict mai vechi. Au avut loc schimburi de replici, iar acei bărbați l-ar fi lovit.Acesta din urmă a scos un pistol cu bile și a tras. Se pare că ar fi fost și șicanări în trafic. Gabriel Matyaș are un BMW negru.

Video:

A fost reținut și apoi propus spre arestare, fiind arestat la domiciliu.Matyas Gabriel a fost, însă, condamnat la 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de uz de armă fără drept.

Frații Matyas, scandal și mașini avariate în Tomis Nord

În octombrie 2019, două mașini au fost vandalizate, în urma unei răfuieli dintre mai mulți bărbați. Totul s-a petrecut în parcarea din zona Cambridge School din municipiul Constanța, de pe Aleea Capidava. Proprietarii autovehiculelor avariate sunt frați, iar persoanele din zonă susțin că la fața locului au venit alte autoturisme, din care au coborât mai mulți bărbați.

Video:

Au avut loc mai multe schimburi de replici între ei, după care totul s-a transformat într-o răfuială, care s-a încheiat cu vandalizarea a două mașini. La fața locului au ajuns și oamenii legii, care au efectuat cercetări la fața locului, însă victimele nu au dorit să depună plângere. Între cei implicați în scandal au fost și frații Matyas.

Video de la percheziții:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La MANGALIA,nu aveti drum? Horea Closca si Crisani nr,5A si Garii.
0
0
Pendula proxenetu din mangalia sau mosneni, se ftt in fund la puscarie, il batea mereu orlando din mangalia!!!
4
0
Pe visan zis luceafarul din v. Traian, care face talhari intra pst oameni in case fura, loveste in cap, fura tottt, cand il arestati. Are casa plina cu tot ce fura
6
0
Balteanu Viorel zis Pendul … Trafic de droguri si minori…Vinde droguri la 2Mai. Umbla drogat are minorele pe apartament si majorele afara. Proxenet la facut masa cu Nea v****l de la Tuzla. Masa o ardea Nea v****l . El un proxenet notoriu. Ascunde droguri la nepoti lui! Aia alti viitori pesti.
3
0
Felicitari anchetatorilor pt probare activitatii infractionale!
3
1
Iar fac totul de mantuiala! Chiar ne iau de fraieri? Drogurile intra in romania prin port, prin frmele de transport persoane si cu automobile… Chiar nu stiu asta sau nu se vrea destabilizarea pietei?
12
0
Vorbiti cumva de fratii piron si de lefterica daniel care au femei la produs si vind droguri.?
6
0
Cum pwla mea sa te știe lumea de mânuță covrigaruu și vira pizdulina :))))))))
10
0
Și mai e și pizdulicea de vira care vinde droguri la școala 37 și Viking gym ,saracu a făcut supra doza de fiole cu testosteron dar tot nu i s-a îngrășat vocea ,tot pițigăiată o are ,și mai sunt și acoliții lui blonzi ca el care și-au bătut gagicile sa producă bani ca pe alti Pești nu erau in stare
13
0
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază, care latră...contra cost!!!
3
4
mânuță covrigarul care mai nou se lauda ca si-a luat iqos si fumeaza la colț la chioșc după ce baxeaza niște covrigi cu iaurt
10
1
Trebuie schimbata si actualizata cu pedepse mult mai mari ptr ca aceste scyrsuri ale societatii sa se rareasca.
8
1
MA cum plm aia din 5 vand droguri au femei o gramada le bat le sparg le schinguiesc la fel si cacatu ala din cet de boca si nu ii mai ia nimeni la cate droguri cara si se vand si pe la shark gim .E clar manevra
18
0
Ca fost lucrător in politie pot sa spun cu mana pe inima ca constanta a ajuns un judet corupt cu multi politisti care iau spaga si arunca cu noroi in meseria de politist. Ma uit cum se vand droguri peste tot si nimeni nu face nimic.
17
0
Ar trebui lege; orice persoana care accepta sa intre la politie ca angajat si primeste spaga, sa primeasca, inchisoarepe viata si orice copil masculin al sau kastrat imediat , altfel nu vom skapa de drogangii niciodata, ba mai mult , curand vom fi columbia din Europa !!
9
0
Opt pești și o prostituata pensionară, asta da captură! :))))))
15
0
Au cazut fraierii de servici , dar o perchezitie adevarata in zona KM 4-5 cand se face sau va este frica ca intra constanta in sevraj . Sau ne facem ca ploua si asteptam sa treaca focul cu drogatul de la 2 Mai . Sectia 5 sta la piata la samanta cu lumea buna se saluta ca vorba aia asa e frumos sa nu se supere baietii . Raul prima data pleaca de la cei ce vand aprovizioneaza aduc in tara consumatorul e ultimul din aceasta ecuatia , azi am scapat de un consumator dar din spate vin mii ca el deoarece cineva alimenteaza aceasta lume a consumatorilor . In Vama Veche sunt doua strazi daca tragi o basina pute tot satul si voi nu stiti cine vinde , la Ct la fel multi politisti bodygoarzi prin cluburi undrecover si in acele cluburi se vand droguri la greu este plin facebookul cu poze cu politisti si interlopi iar daca sunt intrebati ce fac acolo zic ca culeg informatii . Prima data cred ca trebuie inceputa curatenia din alta parte si lasati cei ce vor cu adevarat sa isi faca treaba.
16
0
Toate cluburile din Mamaia pline de dealeri, pesti si prostituate minore. Nici nu trebuie cautati, sunt pe camerele cluburilor. Prostituate minore puse sa bea tequila la baruri. Bodyguarzii si ospatarii ii stiu pe toti
15
0
Dar din pacate sunt transportate direct in Oradea pentru a se putea scuza ca vin din spre Europa/Olanda
6
2
Acvariul de proxeneți și bombardieri din Cernavodă sub protecție la nivel înalt nu putem interveni.
10
0
Drogurile gaborilor moldoveni
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510