REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

PSD Constanța anunță că a terminat, încă de săptămâna trecută, campania de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare

PSD Constanța anunță că a terminat, încă de săptămâna trecută, campania de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare

Replica API 21 martie 2019 | 00:52 576

La sediul PSD Constanța a fost organizată, miercuri, prima conferință din acest an, în prezența ministrului Culturii, Daniel Breaz. Întâlnirea cu jurnaliștii a debutat cu o declarație a președintelui CJC Horia Țuțuianu, care a salutat vizita de azi a 3 miniștri în județul Constanța.

"PSD este un partid puternic, cu un program bine structurat, pragmatic". La rândul său, secretarul general al PSD Constanța, Lucian Lungoci, a anunțat că încă de săptămâna trecută partidul a terminat campania de strângere de semnături pentru lista de candidați la Parlamentul European.

Amintim că alegerile europarlamentare au loc pe data de 26 mai.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
3
0
Ce atata muie psd? Adevarata muie o s-o ia la alegeri!!!!
4
0
muie cu cacatul meu moale pentru toti postacii pesedei !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
4
0
PRO Romania
2
0
nefututule , din 2012 suntem la putere si ne pisam pe tine , cred ca ai mucegait ! tu postezi , nevasta ta suge pula pe unde poate , dar iti plac banii , asta este . Mai dai si tu cate o limba , asa de foame ? oricum decat sa vii la sediu sa ne pupi in pula pe toti , mai bine o pupi direct pe ea !
1
6
Programul de guvernare este bine pus la punct si mai mult decat atat este extrem de bine implementat raportat la necesitatile societatii. Vizita celor 3 ministri in judetul nostru demonstreaza implicarea autoritatilor centrale in sprijinirea dezvoltarii comunitatii locale.
2
4
muie cu cacatul meu moale pentru toti postacii pesedei !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
6
1
PSD-ul a micsorat TVA-ul, PDL-ul a marit TVA-ul
3
5
PSD-ul este partidul care a bagat Romania in NATO si a terminat negocierile de aderare la UE
4
5
PSD e partidul care a marit pensiile si salariile si care
5
5
Trebuie sa fii extrem de prost sa spui ca psd-ul a mai facut ceva sau ca a mrit pensiile si salariile!!! Doar niste retarzi care nu vad ce se intampla in jurul lor pot debita asemenea enormitati!!! MUIE PSD!!!
5
1
Spune ca alocatiile copiilor nu pot fi platite pentru ca presedintele a atacat la CCR legea asta mizerabila de buget prin care psd-ul mananca milioane de euro cu lopata. Daca ar fi vrut sa le mareasca copiilor alocatiile ar fi facut-o asa cum si-au marit ei salariile. BUGETUL tarii nu a fost aprobat pe 2019 dar...ai nostrii parlamentari si-au si votat si primesc incepand cu luna IANUARIE 2019 salarii cu 10 la suta mai mari! Inclusiv PENSIILE SPECIALE.
5
0
Dejectii :p
7
1
Muie la toti votanti PSDului!
10
3
mu3 psd mu3 psd mu3 psd
11
4
Sunt singurii care au facut ceva
3
15
Singurul partid din Romania care a avut curaj sa se bata cu multinationalele si bancile care capuseaza banii romanilor. Si toate celelalte masuri care au adus plus valoare economiei romanesti. PSD la mai MARE!!!
3
13
Tutuianu merita sa ajunga presedinte in Psd constanta sa scapam o data de gandirea comunista a motanului Felix ....
3
11
Ceausescu nu a murit. Si ceausescu nu ar fi existat fara Gigi,Mihai, Stefan si alti pupincuristi, primii la compensate si mocaciuni.Constanta a ramas in urma cu 20 de ani fata de vestul tarii.
14
3
Vad ca are schimbata conducerea, foarte bine, o schimbare este de bun augur
2
9
PSD-ul e singurul partid de patrioti!
5
18
PSD singurul partid romanesc care lupta pt romani!!
5
19
Cine a marit salariile la medici si la bugetari? Doar nu Base care a taiat salariile in 2010
6
17
PSD-ul e singurul partid care conteaza la Constanta
9
18
Altii nu au marit nimic, din contra, au taiat! Eu votez Psd de acum inainte. Bravo
6
13
PSD - cei care au marit pensiile si salariile!
9
16
Uitati va cine isi bate joc de acest oras doi sfertodocti care-l tin la cap pe preacondamnatul .... mai e putin pana pe 26 mai in doua luni lichekele astea vor fi la ghena istoriei ... uitati va ce fete de tampiti au...
17
2
Cu cate semnaturi au trebuit sa vina cei de la RAJA de persoana pentru a avea loc de munca in continuare?
18
3
vegheaza deasupra lor mai ceva ca cel al tovarasului.
18
2
Nu mai scapa tara asta de hoti..vai de noi. Pleaca ma-sa vine ta-su si tot asa.
22
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016