REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
24.6° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

PSD Constanța, conferință de presă privind recalcularea pensiilor! Video

PSD Constanța, conferință de presă privind recalcularea pensiilor! Video

Virgil STOIAN 1 septembrie 2024 | 10:05 900

Pentru a comunica eficient și a înlătura dezinformările apărute în urma recalculării pensiilor, Organizația Județeană PSD Constanța a organizat duminică, 1 septembrie 2024, începând cu ora 10.00, o conferință de presă. La conferință au participat Daniel Georgescu, prim-vicepreședinte al Organizației Județene PSD Constanța, Costin Răsăuțeanu, prim-vicepreședinte al Organizației Municipale PSD Constanța, Ștefan Mihu, secretar executiv PSD Constanța, Cristina Samoilă, director executiv CJP Constanța și Cristina Rizea.

PSD Constanta, conferinta de presa privind recalcularea pensiilor! Video
Costin Răsăuțeanu, Cristina Rizea, Ștefan Mihu, Daniel Georgescu, Cristina Samoilă

Ținem această conferință de presă care are un subiect mult dezbătut în ultimul timp, și anume recalcularea pensiilor. La această conferință, care se organizează la sediul Organizației Județene a PSD Constanța participă Georgescu Daniel, prim vicepreședinte al Organizației Județene de partid, Răsăuțeanu Costin, prim vicepreședinte al Organizației Municipale de partid, Rizea Cristina deputat PSD și, cel mai important în acest domeniu, avem invitat pe Cristina Samoilă, directorul uneia dintre cele mai performante case de pensii județene din România. Cu voia dvs., Mihu Ștefan, secretar executiv al Organizației Județene. Tocmai ca să înlăturăm o parte din speculațiile care au apărut referitoare la recalcularea pensiilor, am zis că ar fi bine să vă facem și noi o informare asupra a ceea ce a făcut PSD înainte și în perioada gevernării referitor la acest aspect și, apoi, cine este mai important și mai în măsură să ne spună despre ce e vorba, Cristina Samoilă.”a declarat Ștefan Mihu.

PSD Constanta, conferinta de presa privind recalcularea pensiilor! VideoȘtefan Mihu

Legea este așteptată de 2 decenii

Legea este așteptată de 2 decenii.  Mulți pensionari spun că nu este normal ca unii să aibă o pensie și ceilalți altă pensie. Pentru 4.6 milioane de pensionari s-au recalculat pensiile. Era normal să apară nemulțumiri dar nu la.modul acesta. Nu trebuie să speriem pensionarii că le vom scădea pensiile. Această știre este falsă. Pentru majoritatea, pensiile au crescut.  3.8 milioane de pensionari au pensiile crescute de la 1 septembrie. Sunt 800.000 care urlă că nu li s-a mărit pensia. Aceștia rămân cu aceeași pensie. 485.000 sunt pe indemnizație sociala cărora le vor crește pensia de la 1 ianuarie” a transmis Cristina Rizea.

PSD Constanta, conferinta de presa privind recalcularea pensiilor! VideoCristina Rizea

Legea intră în vigoare din septembrie 2024. Au fost emise toate deciziile către poștă și acestea au fost transmise către pensionari.  Începând din 2 septembrie aceste măriri de pensii vor fi distribuite. Calculul este: totalul punctelor realizate se înmulțește cu indicele de referință și se mai adaugă puncte de stabilitate. Ce putem spune este că nu se ia în calcul armata și facultatea. Pensiile au crescut în funcție de contribuitivitatea fiecăruia. Sub 1281 lei nu exista nicăieri în tară pensie. Dacă până acum pensiile se impozitau de la 2000 de lei începând din octombrie se vor impozita de la 3000 de lei. Nemulțumiri au în general cei cu pensia minimă, care se va mări de la 1 ianuarie.” a transmis Cristina Samoilă.

PSD Constanta, conferinta de presa privind recalcularea pensiilor! VideoCristina Samoilă

PSD Constanta, conferinta de presa privind recalcularea pensiilor! VideoDaniel Georgescu

Video 1:

Video 2:

Video 3:

Video 4:

.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Terminați cu dezinformarea prin conferințe de presa! Nu ați mărit pensiile, ci le-ati dat dreptul celor care au contribuit peste 35 de ani, pana la 50 de ani, cu bani din fondul de salarii. Banii i-ati luat cu japca zeci de ani, i-ati impozitat la greu și acum ii impozitați încă o data! Iată justiția, echitatea si respectul pentru muncă! Pe cine p****iți voi, tovarăși? Madam Rizea, vei avea pensie de stat în c*r la parlament, în timp ce alții au muncit sub pământ, pe mari și oceane, sau pivotant avioane cu milioane de oameni la bord. Nu știi tu ce e aia! Ia sa îți ia cineva drepturile constituționale, ce mai URLI SI TU .... Va mai votează dracu, dacă o fi prin tara și ala
1
0
Auzi mai....Rizea asta, de urlat, urla ma-ta! Ce limbaj de mahala ai ales pentru o conferință de presă?? Nu ti-e rusine? Ai muncit tu în locul celor cu grupe de munca? Nuu!! Nu vorbiți nimic de inghețarea acestor pensii de la 1 ian, când toți aceștia vor fi discriminați față de restul pensionarilor. Politica v-a mâncat creierul, logica și bunul-simt!
3
0
V-au lipsit pensionarii din sala.Cred ca sunt multumiti sau nu au fost invitati !
8
1
Băi patrupezilor dacă spuneți ca s-au calculat după contributivitate și nu este normal unii să ia pensie mare și alții pensii mici cum dracu de nu luați în considerare și pe cei cu pensii speciale și pe cei pensionați la 45 de ani ? Animalelor
11
1
A cui e vina pentru inundatii, cine putrezeste prin birou si haleste salarii si pensii nemeritate?
8
0
DNA CRISTINA SAMOILA...DIRECTOAREA CASEI JUDETENE DE PENSII...STIMATA DOAMNA ???DOMNIA VOASTRA CITESTE DECIZIILE DE PENSIONARE???SAU DTA SEMNEZI CA...PRIMARUL ??? CATE DECIZII DE PENSIONARI AU FOST VERIFICATE DE DOMNIA VOASTRA???SI CATE AU FOST SEMNATE LA MISTO???ATI LASAT MII DE PENSIONARI FARA GRUPE DE MUNCA..DE CE???ATI URMAT ORDINUL PESEDEE..CA SA NU DATI NIMIC PENSIONARILOR???SA VA FIE RUSINICA...ASA PROCEDA SI DNA. GABRIELA GOSCHIN.. AM CUNOSCUT-O PE DATA DE 25 SEPTEMBRIE 2000, CAND MI-A DAT DECIZIA DE PENSIE IN DOAR,,,, CINCI MINUTE...SEDIUL CASEI DE PENSII ERA LA CET-PALAS...LA PARTERUL UNUI BLOC...ASA CA AVEM EXPERINTA LA DECIZII CALCULATE LA MISTO...DAR PENSIONARII VOR VOTA....ALTCEVA...DOAMNE AJUTA...
12
0
ACESTA CONFERINTA DE PRESA S-A TINUT..CA SA VA AFLATI IN TREABA,,,,,ESTE TARZIU DLOR PESEDISTI...SEDINTA TREBUIA TINUTA CAND SE BATEA IN CUIE MAREA LEGE A PENSIILOR...LEGEA MINCIUNII SI A AMAGIRII PENSIONARILOR...VETI FI VOTATI DOAR DE DRACU DE LA 12 NOAPTEA...PENSIONARII NU VOR SA MAI AUDA DE VOI...V-ATI BATUT JOC DE ROMANII ACESTEI TARI,,,SA VA FIE ....RUSINICA...SI LA VOT....O VETI LUA....DIRECT IN BOT...DOAMNE AJUTA..
15
0
Lui stroie sa ii mareasca pensia ca nu a furat indeajuns baiatul . In rest sa moara toti.
12
0
Vrajeala ieftina, m**e pcr
12
0
De unde bani din imprumuturi cu dobanzi? La cerseala suntem primii
13
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365