REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

PSD Constanţa și-a lansat candidaţii pentru alegerile locale și europarlamentare. Video

PSD Constanţa și-a lansat candidaţii pentru alegerile locale și europarlamentare. Video

E.B., M.M, A.V. 11 mai 2024 | 10:55 6149

PSD Constanța a organizat în cursul zilei de sâmbătă, 11 mai a.c., la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, un eveniment dedicat lansării candidaților în contextul alegerilor locale și europarlamentare, ce vor avea loc pe 9 iunie 2024.

PSD Constanta si-a lansat candidatii pentru alegerile locale si europarlamentare. VideoMarcel Ciolacu

La conferința de presă au fost prezenți: Marcel Ciolacu, președintele PSD, Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Municipiului Constanța, alături de Cătălin Grasa, candidatul la președinția Consiliului Județean Constanța, Irinela Nicolae, candidat PSD la Parlamentul European și de echipele de consilieri locali și județeni.

PSD Constanta si-a lansat candidatii pentru alegerile locale si europarlamentare. VideoCătălin Grasa, Horia Constantinescu, Daniel Georgescu

La eveniment au participat și Felix Stroe, președintele organizației județene și Ion Dumitrache, președinte al organizației municipale.

PSD Constanta si-a lansat candidatii pentru alegerile locale si europarlamentare. VideoFelix Stroe, Ion Dumitrache și Cătălin Grasa

Video 1:

 

Evenimentul organizat de PSD Constanța a reușit să umple sala, fiind peste 700 de persoane prezente.

PSD Constanta si-a lansat candidatii pentru alegerile locale si europarlamentare. Videosala plină

PSD Constanta si-a lansat candidatii pentru alegerile locale si europarlamentare. VideoMarcel Ciolacu și Tit Brăiloiu

Printre participanți se mai află Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, Maria Lazar, secretar general al organizației PSD de femei România, Costin Răsăuțeanu, șeful consilierilor PSD.

PSD Constanta si-a lansat candidatii pentru alegerile locale si europarlamentare. VideoHoria Constantinescu, Marcel Ciolacu, Cătălin Grasa, Paul Stănescu, Mihai Tudose

„Este o zi deosebită pentru PSD. Suntem onorați de prezența liderilor noștri care au venit astăzi la lansarea candidaților PSD pentru funcția de primar al municipiului Constanța, președinte al Consiliului Județean. Sunt prezenți în sală toți candidații pentru funcția de primar din tot județul Constanța. Le urăm succes! Suntem gata să ne luăm revanșa, să aducem PSD în funcția de conducere pentru binele municipiului și județului Constanța și pentru cetățeni. Noi am construit, am implementat fonduri europene, au fost aduse miliarde de euro. Vrem să construim pentru educația tinerilor din județ turism, agricultura. Să facem o asistență medicală de calitate. Suntem și vom fi alături de oameni. Pe data de 9 iunie, să empatizăm cu cetățenii și să le câștigăm votul.” a spus Felix Stroe, președintele organizației județene.

Video 2:

„Cei care mă cunosc, știu că sunt avocat la Baroul Constanța din anul 2000. Am lucrat la urbanism și amenajarea teritoriului. Am fost implicată în problemele orașului Constanța. Împreună cu toți colegii, ne--am adus aportul și vom implementa toate proiectele. Sunt implicata și alături de Horia Constantinescu la toate proiectele. Constanța trebuie să redevină acel oraș turistic care trebuie vizitat tot timpul. Avem nevoie de o administrație puternică. Putem fi solidari. Am ales să fiu în consiliul local pentru că eu nu dorm. Mulțumesc pentru încrederea acordată!”, a relatat Cornelia Cristina Roman.

PSD Constanta si-a lansat candidatii pentru alegerile locale si europarlamentare. Video

„Am hotărât cu Paul Stănescu și Mihai Tudose să mergem în 2 județe unde vom câștiga,  Brăila și Constanța. Cu adevărat județul Constanța are nevoie de o nouă resetare, de persoane harnice, implicate într-un plan coerent și pus de acord și cu guvernul României. Actualul guvern a reușit doar parțial sa între în Schengen. Constanța este marele câștigător. Am fost în Portul Constanța cu Grindeanu de 5 ori. Săptămâna viitoare vom fi din nou. Am întrat într-o dinamică mare de dezvoltare. Niciodată, de câte ori am venit, nu am fost căutat de Chițac sau de președintele de Consiliu Județean. Nu au avut curiozitatea care este planul Guvernului României de dezvoltare a portului Constanța. Nu poți să ai un plan integrat fără autoritățile locale. Mă așteptam să vină Chițac să îmi propună că este nevoie de un parc logistic al portului Constanța. Aici partenerul trebuie să fie autoritatea locală. Eu consider că campania este despre performanță, investitori, fonduri europene. Cu regret vă spun ca în Constanța toate acestea lipsesc cu desăvârșire. Nu existe implicare. Horia Constantinescu este un om dificil. Nu poți avea chimie cu el decât atunci după ce îl cunoști. În schimb, este un om cinstit, determinat.Horia are aceste calități. Poate dezmorți municipiul Constanța. Constanța trebuie să se dezvolte”, a spus Marcel Ciolacu.

Video 3:

„În 2020 a fost un duș rece pentru Constanța. Administrația actuală nu a corespuns așteptările municipiului Constanța. Alternativa suntem noi și totul depinde de noi acum. Campania se face pe stradă. Doar așa vom fi votați. Îl cunosc pe Horia. Sunt prieten cu el. Pe Grasa îl cunosc mai puțin. Dar am mare încredere în ei. Le dau un sfat: Multă empatie față de oameni. Oamenii trebuie să simtă că-i respectăm. Dragi colegi, primele alegeri sunt cele mai importante. Urmează prezidențialele, parlamentarele, dar alegerile locale sunt cele mai importante. Am încredere că avem cei mai buni candidați. M-am interesat ce a făcut Cătălin și am înțeles că a fost manager la Spitalul Județean și a fost un succes. Eu sunt convins că și politica înseamnă spirt de echipă. În 2020 cred că nu am avut o echipă. Din cauza asta cred că am pierdut. Acum avem o echipă, o familie. Suntem mândri că suntem PSD-iști.”, a spus Paul Stănescu.

Video 4:

„E dificil de vorbit despre Constanța. Constanța are cele mai vechi povești. Avem portul. Trebuie să fie motorul de dezvoltare al României. Are potențial. Nu mai fiți blânzi. Fiți sincer cu oamenii. Să nu mai stăm cu capul în pământ. Trebuie să stăm drepți. Avem proiecte fezabile. Avem un guvern bun și după numai de noi depind reușitele”, a relatat Mihai Tudose.

Video 5:

„Acum 4 ani PSD a fost în refacere. Toată lumea s-a coalizat împotriva PSD. Realitatea este că suntem oamenii care s-a uitat la oameni despre ce putem face despre oameni. Singurul partid care se preocupa de oameni este PSD. Horia a avut un film bun. Constanța este un oraș care trebuie scos din ruină.”, a spus Adrian Câciu.

„Când vin la Constanța, vin ca acasă, între prieteni. Sunteți statistic pe locul 5 la PIB-ul României. Constanța trebuie să fie cel puțin pe primele 3 locuri, când vorbim de PIB. Suntem alături de Horia. El este încăpățânat în a-și susține punctul de vedere dar este un om de echipă. El nu doarme niciodată. El ține la protecția antreprenorului. Horia a venit cu un plan. Lucrează la el. Vrea ca termenul de închiriere al plajelor să fie de 10 ani. Constanța trebuie să redevină perla turismului de pe litoralul românesc. Trebuie mai multe locuri de muncă mai bine plătite. PSD iubește Constanța mai mult decât o fac competitorii noștri.”, a spus Ștefan Radu Oprea.

Video 6:

Candidatul PSD pentru Primăria Constanța, Horia Constantinescu, a fost prezentat ca fiind cel mai neobosit candidat. Acesta a urcat pe scenă alături de mama sa și de cei doi copii ai săi.

PSD Constanta si-a lansat candidatii pentru alegerile locale si europarlamentare. VideoHoria Constaninescu alături de mama sa și cei doi copii ai săi

„S-a dorit eliminarea mea din primărie deoarece am încurcat ploile unora de acolo. Din păcate orașul, strazile au nevoie de o revitalizare. Trebuie să aducem în primărie și o echipă de consilieri puternici. Să ne gândim la o majoritate pentru ca toate proiectele să fie și implementate. Tot ce este bun pentru comunitate trebuie implementat. Vă rog să ne mobilizăm. Am alături de mine o echipă funcțională de consilieri. Sunt convins că știți că am experiența necesară. Ne dorim o nouă perla a litoralului românesc. Vă mulțumesc că sunteți un număr atât de mare. O am alături pe cea mai importantă piesă, mama mea. Cea care a adus pe piață acest produs, adică eu.Am convingerea că vom reuși să vă mulțumesc foarte mult.”, a relatat Horia Constantinescu.

Video 7:

„Este o onoare pentru mine. Sunt emoționat. Văd în sală prieteni, primari, familia social democrată. Văd o familie sinceră, partid din care sunt mândru că fac parte. Un partid care a arătat responsabilitate, care a scos țara din haos. Întotdeauna PSD când a intrat la guvernare, a făcut doar bine. Am preluat o guvernare dezastruoasă. Suntem partidul care a majorat salarii, pensii. Am adus stabilitate. România, astăzi, este pe mâini bune. Am inițiat în ultimii 4 ani programe sociale. Am venit pentru popor cu programul „bebe trusou”. Am inițiat un program pentru persoanele care suferă de depresie. 4 centre medicale pentru vârstnici. Am propus și am reînviat proiectul șoselei de coastă. Sunt preocupări pe care le am avut în echipă. Aici, la Constanța, împreună cu Horia, le vom implementa. La ora aceasta proiectele noastre sunt blocate. Cu Horia și Cătălin se va dezvolta și se va așeza acolo unde ne este locul”,  a relatat Costin Răsăuțeanu.

Video 8:

 

Pe scenă au urcat toți candidații PSD la Consiliul Local.

Video 9:

„Este o mare onoare să candidez din partea PSD la președinția Consiliului Județean. Îi mulțumesc lui Marcel Ciolacu, care s-a deplasat la Constanța. Avem pentru ce lupta. În timp, am demonstrat că putem face ceva pentru constănțeni. Se va construi un spital în Constanța. Am învățat că aceasta ramură a chirurgiei se face în echipă. Sunt din 2003 în partid. Tot ce am făcut în zona de sănătate, am făcut cu ajutorul partidului. Împreună cu acest partid puternic putem ridica bunăstarea constănțenilor. Vă invit la vot!”, a transmis Cătălin Grasa.

Video 10:

„Horia este o locomotivă. La Consiliul Județean mergem cu Grasa, care a construit 10 ani spitalul. A făcut mii de operații. Multi oameni îi datorează viata. Vrem ca imaginea lor să ajungă corect la cetățeni.”, a spus Felix Stroe la finalul evenimentului.

PSD Constanta si-a lansat candidatii pentru alegerile locale si europarlamentare. Video

 

Video 11:

 

Video 12:

Comandat de Partidul Social Democrat - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro 
CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620