REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
22.4° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

PSD îl spulberă pe ministrul de Finanțe: Ne opunem eliminării voucherelor de vacanță

PSD îl spulberă pe ministrul de Finanțe: Ne opunem eliminării voucherelor de vacanță

Virgil STOIAN 8 septembrie 2023 | 13:46 563

Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, propune eliminarea totală a voucherelor de vacanță pentru bugetari în anii 2024 și 2025. PSD, partid condus de premierul Marcel Ciolacu, a transmis un comunicat de presă prin care anunță că se va opune categoric eliminării voucherelor de vacanță.

PSD il spulbera pe ministrul de Finante: Ne opunem eliminarii voucherelor de vacanta Marcel Boloș

„Să se suspende aplicarea şi acordarea de vouchere de vacanţă pentru anul viitor şi 2025. Încă nu s-a luat o decizie finală”, a declarat Marcel Boloş, ministrul Finanţelor.

Poziția PSD

”PSD insistă pentru menținerea voucherelor de vacanță! Reforma fiscal-bugetară este absolut necesară și se va face, dar nu cu prețul sacrificării lucrurilor bune care și-au probat utilitatea în timp.

Voucherele de vacanță continuă să reprezinte un serios și necesar instrument de sprijin, nu doar pentru industria turismului național, ci și de ordin social. Trebui acordare în continuare, însă, nu oricum și nu oricui!

Soluția justă, pe care PSD o susține este ca voucherele de vacanță să fie acordate, în actualul format (deci, nu sub formă de bani), doar acelor bugetari care au un salariu lunar mai mic de 8000 de lei net, lunar.

PSD solicită tuturor celor care s-au pronunțat public  pentru  suspendarea acordării voucherelor de vacanță înainte de o decizie oficială, să se manifeste cu discernământ și responsabilitate,  lucru valabil, de altfel, pentru orice membru al guvernului.”, arată un comunicat al PSD, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie eliminate si voucherele de vacanta asa se va aseza si piata in turism calitate pret. Si se va elimina inca o inechitate care exista intre bugetari si privat. Trebuie injumatatite locurile de munca in administratie, pus in aplicare vointa poporului unde am votat sa fie doar 300 de dep. si senatori vad ca de asta nu mai vb nimeni.
0
0
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699