REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

PSD vrea să câștige Primăria Mangalia cu Paul Foleanu sau Daniel Georgescu

PSD vrea să câștige Primăria Mangalia cu Paul Foleanu sau Daniel Georgescu

Mirela PASCAL 1 martie 2024 | 00:00 5450

După modelul Primăriei Capitalei, și în marile orașe din județul Constanța s-ar putea contura o alianță între PSD și PNL pentru alegerile locale. UAT-uri sunt deja ”tocate” de șefii organizațiilor județene și se fac calcule, strategii, jocuri de culise în vederea desemnării candidaților potriviți. De exemplu, la Mangalia s-a conturat, în ultima perioadă ideea potrivit căreia liberalii și social democrații vor avea un candidat comun... care ar putea fi Cristian Radu. Dar nu va fi așa! În acest moment, sunt măsurate, de către PSD, două persoane: avocatul Paul Foleanu și Daniel Georgescu. Sondajul a început miercuri și, în maxim două săptămâni se va decide care dintre cei doi va intra în cursa electorală.

PSD vrea sa castige Primaria Mangalia cu Paul Foleanu sau Daniel Georgescu Paul Foleanu și Daniel Georgescu

În contextul discuțiilor din ultima perioadă, de la nivel național, s-a luat în calcul ca PNL și PSD să facă front comun pentru Primăria Capitalei, și nu numai. Cum era de așteptat, au început speculațiile și la Constanța și, mai ales, la Mangalia, scenariul luat în calcul de adversari fiind candidat comun PSD-PNL, respectiv Cristian Radu. Dar nu va fi așa, ne garantează liderul PSD Mangalia.

PSD vrea sa castige Primaria Mangalia cu Paul Foleanu sau Daniel Georgescu Cristian Radu

Deși Ciolacu a cerut social democraților ca, până la finele lui februarie, să fie desemnați candidații la alegeri, pentru cea mai râvnită primărie din sudul litoralului încă nu s-a decis numele candidatului. Cu temele, încă, nepregătite la Mangalia, organizația PSD poate lua nota de trecere, dat fiind că a  are, totuși, în desagă două nume.

PSD vrea sa castige Primaria Mangalia cu Paul Foleanu sau Daniel Georgescu Paul Foleanu

Președintele Organizației PSD Mangalia a declarat, pentru Replica, că PSD va avea propriul candidat și că sunt măsurați Paul Foleanu și primarul din Limanu, Daniel Georgescu.

PSD vrea sa castige Primaria Mangalia cu Paul Foleanu sau Daniel Georgescu Felix Stroe și Neculai Tănasă

Ieri (n.red. miercuri, 28 februarie) am dat drumul la măsurători, sunt măsurate două persoane din PSD, Paul Foleanu și Daniel Georgescu, primarul din Limanu. În niciun caz nu vom avea candidat comun și în niciun caz nu va fi Cristian Radu. Promit asta! Eu ce vorbesc, așa rămâne. Dacă cineva va trece peste decizia Biroului Permanent Mangalia, atunci ridic mâna și-mi voi vedea de treaba mea”, a declarat, pentru Replica, Neculai Tănase, președintele PSD Mangalia.

PSD vrea sa castige Primaria Mangalia cu Paul Foleanu sau Daniel Georgescu Daniel Georgescu

Ar candida Georgescu la Mangalia?

Însă, având în vedere că Daniel Georgescu este tot mai aproape de o candidatură la președinția Consiliului Județean, cel mai probabil Foleanu va fi, în final, desemnat candidatul PSD la Mangalia. De altfel, Georgescu a fost și nominaliazarea în fața lui Marcel Ciolacu, atunci când premierul a ajuns la Constanța. Cât despre ce vrea Daniel Georgescu, sufletul lui rămâne la Limanu însă, așa cum a declarat în repetate rânduri,  se pune la dispoziția partidului și candidează oriunde i se va solicita.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FOLEANU candidat ?? Radu va ramane vesnic primar. Aceleasi lepre oportuniste desemnate candidati de la PSD. Nu va mai saturati. De ce nu l-ati pus direct pe Iorgus? Sau mai bine pe Piciu sau Pasa! Sunteti de forma toti nu aveti o minte limpede in tot partidul ala.
2
0
Eu aș vota cu Trusca Cosmin,am auzit ca are micul mare și sincer m-am cam plictisit de Radu,acum stau pe salariu mare mă doare-n fund,mai bine să mă facă ăștia poștă cum îmi plăcea în adolescență….
3
0
Cautis sa dea Dumnezeu sa te ajute pe cat ai fost tu de cinstit ...
7
2
VOTATI MĂ!
1
2
Cine e Georgescu?
5
1
Cărțile sunt oricum facute! Precum și data trecuta atât PSD cât și restul partidelor de buzunar(inclusiv usr, Paris nu a fost candidat ci doar săgeată) va veni cu un candidat săgeată ce va avea rolul doar sa disipeze voturile candidatului cu cele mai mari șanse anti Radu Dacă Menabit a învățat din experienta și va ști sa joace, sa lase gargara ieftina și sa vina cu proiecte specifice pe fiecare categorie de varsta/cetatean/ oameni de afaceri; va matura pe jos cu toti! Fortza Menabit! Îți amintești prima campanie a lui Radu? Trebuie sa iei exemplu! Fuguta echipa și strada la talpa unde discuți direct cu cetateanul(bătrânii susținători a lui Radu sa le arăți ca dracul nu e asa n***u cum îl lauda Radu) iar tineretul sa îi faci sa iasă la vot!
9
4
Ce gluma buna! Tase, termina cu prostiile! Beti cafeaua cu primarul Radu Cristian la carciuma PSD din centru! Cu M. Ciobanel si Sile Stoica! Nu au si afaceri impreuna in Portul Turistic? Bine ca nu candideaza si R. Ion de la PNL, finul lui B. Maganu de la PSD! La alegerile astea Menabit o sa fie nasul vostru! PSD=PNL=Afaceri veroase!
12
4
Cineva a invocat numele meu la comentarii. Acea persoana a scris sub pseudonim ca m-ar plati unii sa scriu articole despre Georgescu. Ii raspund celui (celei) care sub pseudonim isi permite sa minta in privinta mea: Niciodata nu am scris “platit” anchete jurnalistice. Tot ceea ce scriu se bazeaza pe documente, marturii, declaratii de la institutii ale statului. Imi asum cu numele meu anchetele jurnalistice, comentariile pe orice site sau pagini de socializare! Toate demersurile la parchete sau politie le fac mereu cu numele meu, nu anonime! Cat despre candidatura mea la Limanu, fiindca insista in privinta aceasta “anonimii” comentaci ai lui Georgescu, poate ma vor determina sa o iau in calcul. Ca sa pedepsesc astfel de situatii ca cea din articolul meu de mai jos, publicat azi de mine:
8
6
Ce gusteri de candidati.Baaa sunteti PSD chiar nu aveati pe altcineva? Matura Radu cu ei in primele zile de campanie!
14
0
Trei candidați se vor lupta pentru ciolan, Murad, Radu și candidatul PSD, dar alegătorii onești și fără combinații trebuie sa înțeleaga și să aleagă pe cel mai bine intenționat și pregătit candidat pentru Mangalia, respectiv pe Semiran Abdurefi și USR.
7
10
Psd vrea multe,dar ne servesc numai p******e de candidati.
13
0
Bravo primaria Costinesti, concerte de 1 mai, evenimente etc. Primaria Limanu doarme, in iltimii 8 ani de georgescu nu a fost niciun festival in zona de sud a litoralului, polul rock al litoralului. Au distrus turismul in zona Mangalia Vama Veche. Despre Tanase ce sa zic, si-a revenit, era corigent in clasele primare, maine poimaine aud ca e profesor doctor.
16
0
A facut multe,si-a insusit plaja propietatea Statului Roman,si-a facut un imperiu in Vama Veche si s-a cocotat pe un piedestal de nu-i mai ajungi cu prajina la nas.
20
2
Georgescu a facut in comuna mai mult decat oricine din judet,clar nu va veni acum la Mangalia,probabil candidatul PSD va fii......Radu Cristian.....va suna cunoscut numele...Foleanu combinatorul lui Pasa cu Radu,face pe dusmanul primarului dar e blat cu el...
15
13
cat mai așteaptă Dna să îl salte pe Radu? ce le trebuie atâta timp?
9
7
lu Tănase ăla ii curg muciii le hagi sa ia și el câțiva bănuți, a zburat puiul cu ata când era ginerele lui minca, acum sta atârnat colo colo,că de muncit nu a muncit în viața lui,vb ăluia de mai jos cu bac luat la 30 ani ce sa faci cu ăștia că ăștia sunt mai periculoși că radu
21
0
Dacă candidează Foleanu are mari șanse să câștige, deci probabil Tănase cu Stroe vor pune vreun papagal. Georgescu e glumă. Dacă vine la Mangalia va fi un fel de Paris pesedist iar educatoarea aia care vrea sa candideze în locul lui care are dosar penal nu va intra nici in consiliu la Limanu.
7
8
Foleanu nu era ala catelul lui Iorgus?
20
0
Toate panaramele de nu a auzit nimeni de ele, nu au realizat nimic, ridica mana si pleaca de la organizatia psd mangalia. Bai necunoscutule tanasa mergi tata, ca oricum nu te stie nimeni, mergi ca doar de castigat o sa aiba o organizatie la fel de necunoscuta
14
0
ce sa ceri?tanasa in mintea lui luminata a dat drumul la masuratori.ce dracu masoara?cae o are mai mare?analfabet eminent.votati psd.un partiid format din interlopi si lichele care n au muncit in viata lor.
18
1
Neculai Tanase,zis Tase,a fost un elev eminent care și-a luat Bac-ul la 30 și ceva de ani și care a terminat meritoriu prestigioasa facultate Biotera . Despre astfel de persoane vorbim,astfel de persoane ne conduc,astfel de persoane ne decid soarta…O să mergem mai departe tot cu Radu,dintre 5 candidați răi merge cu cel mai puțin rău. Asta-i Romania,valorile sunt eliminate și ascunse sub preș!
23
1
Doar niste lepre care vor sa se pricopseasca la panacoteala
18
0
Unul e slab tare,celalalt ingamfat din cale afara.
14
1
Iar articole cenzurate cu proc.urori...un parc frumos? O parcare? Mama masii..
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620