REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° ConstanÈ›a Vin., 23 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6830
23.3° ConstanÈ›a Vineri, 23 August 2024 Anul XX Nr. 6830
 

PSG, ultimatum pentru Kylian Mbappe

PSG, ultimatum pentru Kylian Mbappe

Virgil STOIAN 8 iulie 2023 | 00:00 1210

​Clubul Paris Saint-Germain i-a dat un ultimatum lui Kylian Mbappe, după ce starul francez a anunţat că doreşte să părăsească Parc des Princes la finalul sezonului viitor, informează EFE.

PSG, ultimatum pentru Kylian Mbappe

Kylian Mbappe are la dispoziÈ›ie 10 zile pentru a decide dacă rămâne la PSG

Luna trecută, Kylian Mbappe a transmis un email conducătorilor clubului PSG pentru a-i informa în mod oficial că doreÅŸte să-ÅŸi după la capăt contractul scadent în iunie 2024 ÅŸi nu va activa activa clauza care îi permite prelungirea contractului său cu un an suplimentar.

Dacă Kylian vrea să rămână ÅŸi noi dorim să rămână. Însă trebuie să semneze un nou contract. Trebuie să se decidă săptămâna viitoare, în zece zile. Cel mai târziu în două săptămâni. Dacă nu vrea să prelungească, atunci are uÅŸa deschisă, desigur.

Nu putem pierde gratuit cel mai bun jucător din lume. Este imposibil. Mai este ÅŸi acordul verbal pe care îl avem cu el. De altfel, chiar el a spus în interviuri că nu va pleca liber. Åži nu este negociabil.

Am fost cu adevărat ÅŸocat să aflu că este pregătit să plece gratis. Îl cunosc bine pe Kylian, este un jucător fantastic, un băiat fantastic, un domn. Dar acum nu este el, nu seamănă cu el, să facă rău marelui club francez, ţării lui. Nu este Kylian” - Nasser Al-Khelaifi, preÈ™edintele PSG.

Kylian Mbappe va primi 40 de milioane de euro dacă va fi la PSG ÅŸi la sfârÅŸitul lunii iulie

Conform presei franceze, ultimatumul dat de Al-Khelaifi are legătură cu faptul că Mbappe urmează să încaseze o primă de fidelitate în valoare de 40 de milioane de euro dacă va fi jucătorul lui PSG la finele lunii iulie, conform acordului dintre cele două părÅ£i, semnat în urmă cu un an.

Clubul francez a reuÅŸit atunci să-l convingă pe căpitanul selecÅ£ionatei FranÅ£ei să rămână pe Parc des Princes ÅŸi să nu plece gratuit la Real Madrid, echipă cu care Mbappe se afla la momentul respectiv în negocieri avansate ÅŸi la care ar putea ajunge în această vară.

PreÅŸedintele FranÅ£ei, Emmanuel Macron, a intervenit personal pentru a-l convinge pe Mbappe să rămână la PSG, după cum a dezvăluit ulterior fotbalistul.

Conform EFE, preÅŸedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a pregătit 200 de milioane de euro pentru a-l aduce în această vară pe Mbappe pe Santiago Bernabeu, o lovitură de efect, care ar impulsiona noul proiect sportiv al clubului cu cele mai multe succese în fotbalul european.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913