REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Psihologii au terminat raportul în cazul crimei de la Mangalia

Psihologii au terminat raportul în cazul crimei de la Mangalia

Victor ROTARU 14 august 2023 | 00:00 1851

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul crimei de la Mangalia, la aproape o săptămână după ce Loredana ÅŸi-a ucis cea mai bună prietenă ÅŸi i-a abandonat trupul în parc.

Psihologii au terminat raportul in cazul crimei de la Mangalia

Psihologii au terminat raportul psihologic ÅŸi spun că rar au văzut un caz atât de tulburător.

SpecialiÅŸtii  sunt de părere că "nu există urme de regret, ci Loredana le mimează în speranÅ£a că va obÅ£ine o pedeapsă mai mică".

La cererea psihologului, fata va fi adusă la Bucureşti, pentru un examen psihiatric amănunţit.

Au apărut informații tulburătoare din cadrul anchetei, care i-ar putea aduce Loredanei o condamnare pe viață.

"Nu există urme de regret, le mimează în speranÈ›a că va obÈ›ine o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a È›inut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie.

Psihologul a întrebat în ce poziÈ›ie se afla ea, ce facea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viaÈ›a din prietena ei, cum îÈ™i dă duhul. Ba chiar a spus că i s-a părut puÈ›in timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute", au dezvăluit surse din anchetă.

Loredana este în acest moment în arestul Inspectoratului judeÈ›ean de poliÈ›ie. A fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele ei. Fata a fost vizitată de mamă, dar È™i de avocatul său.

Loredana, fata care ÅŸi-a ucis prietena, pare a avea profil de psihopat

Potrivit psihologilor, nu a avut în niciun moment intenÈ›ia să-È™i salveze prietena, ci i-a pus mâna la gură ca să o asfixieze.

"Este un caz de sadism, numai criminalii în serie îÈ™i privesc victimele până îÈ™i dau ultima suflare. Apoi a trântit-o pe jos fix cum era fata îmbrăcată, într-un maieu si lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge È™i a căutat un geamantan.

A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-È™i bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulÈ›ime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu faÈ›a de gresie. DeÈ™i spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie.

Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simÈ›it un strop de empatie.

Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar È™i după moarte È™i să o expună într-o manieră ruÈ™inoasă", susÅ£in surse din anchetă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vasluiencele sunt cele mai mișto gagici
0
1
Hai CEZARA SA ITI DAU IN PASARYKA PA VEATZA !! ARDEY UMPLUTI!!
0
0
Vaslui....vasluenece...vasluianu...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510