REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Puhoi de lume în Piața Ovidiu, la concertul lui Alessandro Safina,

Puhoi de lume în Piața Ovidiu, la concertul lui Alessandro Safina,

Replica API 21 august 2022 | 23:47 4822

Sâmbătă, 20 august, alături de Orchestra Simfonică București, constănțenii și turiștii au avut bucuria să îl asculte pe îndrăgitul artist de talie internațională Alessandro Safina, care a susținut spectacolul „Notte Sotto Le Stelle”. Dirijorul acestei seri va fi Francesco Rosa. A fost puhoi de lume la eveniment!

Prima ediție a Festivalului BLACK SeaMPHONY a debutat vineri, 19 august, în Piața Ovidiu, începând cu ora 20:30. Evenimentul este organizat de Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța în parteneriat cu Asociația Philson Young.

Orchestra Simfonică București a pregătit în cele trei zile în care BLACK SeaMPHONY Festival va răsuna la malul Mării Negre, invitați speciali, nume importante ale scenei muzicii clasice.

Concertul de deschidere a Festivalului, „Pe Aripile Muzicii” va a fost dirijat de Andrei Tudor și a adus pe scena din Piața Ovidiu, de la orele 20:30, alături de Orchestra Simfonică București, pe soprana Irina Baianț.

Alessandro Safina, spectacol senzațional

Alessandro Safina a fost vedeta celei de-a doua seri. Sâmbătă, nu mai aveai loc să arunci un ac la concertul susținut de artistul internațional.

În cea de a treia seară, duminică, 21 august, Orchestra Simfonică București va încheia Festivalul BLACK SeaMPHONY printr-un concert cu un concept dinamic, intitulat „Rock Symphonic”. Cătălin Oprițoiu, solistul acestui concert va interpreta Anotimpurile de Antonio Vivaldi, reorchestrată în varianta pop/rock de Eduard Dabrowski, care va dirija acest concert. Artiștii vor interpreta melodii din repertoriul trupelor The Beatles, Queen, Led Zeppelin, AC/DC, etc.

Video:

sursa video: Mirela Doicescu

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In sfarsit un eveniment cultural la un nivel foarte mare. Este primul si singurul din noianul de ev din aceasta vara care se poate numi de cultura. Astfel de evenimente trebuia sa organizeze primaria toata vara nu garda pretoriana de reptilieni unde ati dat banii de pomana de v-ati batut joc de banii constantenilor. Spuneti stop la evenimente de genul acela si alea pe faleza unde pe ritmuri de orchestra lumea incinge hore si sarbe. Nu ne dezicem de manelarii
0
0
E nevoie de evenimente de genul in comuna, sa mai scoata oamenii capul din pamant
0
0
vai de plua voastra...
0
0
MP ... of ... daca ai fi trecut pe la scoala , ce treaba mai era ... invatai si tu sa scrii...
0
0
Au avut bucuria sa il asculte si dirijorul va fi. Sa intelegem ca evenimentele s-au desfasurat separat.Logica deficitara...
0
0
a fost puhoi ca a fost mocca . daca era 1 leu intrarea nu venea nici dracu .se duceau toti la salam si mario fresh
2
0
Astea se fac la P Neamt de 20 de ani !, cam tarziu .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510