REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Pus sub control judiciar, Dan Diaconescu a ajuns la Poliție, și a parcat pe loc rezervat persoanelor cu handicap

Pus sub control judiciar, Dan Diaconescu a ajuns la Poliție, și a parcat pe loc rezervat persoanelor cu handicap

Valentina CAMARA 14 aprilie 2023 | 11:20 885

Joi, 13 aprilie 2023, Dan Diaconescu, fost patron OTV, a scăpat de arestul la domiciliu și va fi cercetat sub control judiciar.

Pus sub control judiciar, Dan Diaconescu a ajuns la Politie, si a parcat pe loc rezervat persoanelor cu handicapFoto cu rol ilustrativ

Vineri, 14 aprilie a.c., el a ajuns la Secția 10 Poliție din Capitală, pentru a da cu subsemnatul. La sosirea la secție, Dan Diaconescu a parcat pe un loc rezervat persoanelor cu handicap.

În dimineața de vineri, Dan Diaconescu a ajuns la Secția 10, unde a fost întâmpinat de jurnaliști. Fostul om de televiziune nu a dat nicio declarație, chiar dacă a fost întrebat de jurnaliști de ce a parcat pe locul rezervat persoanelor cu dizabilități.

Avocatul său susține că stenogramele apărute în spațiul public sunt false

Alexandru Morărescu, avocatul lui Dan Diaconescu, susține că stenogramele în care fostul om de televiziunea cerea fete virgine nu sunt adevărate.

Dan Diaconescu a scăpat, joi, de arestul la domiciliu, fiind plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile, în urma unei decizii a judecătorilor de la Tribunalul Constanța.

La ieșirea de tribunal, avocatul lui Dan Diaconescu, Alexandru Morărescu, a susținut că stenogramele apărute în spațiul public sunt false.

Avocat: „De unde aveți stenogramele? Nu, nu! Nu sunt adevărate!”

Mai mult, Morărescu le-a cerut jurnaliștilor să spună de unde au stenogramele respective, în care Diaconescu cere fete virgine.

„De unde aveți stenogramele? Nu, nu! Nu sunt adevărate! Nu, nu sunt adevărate! Pe ce vă bazați când spuneți că sunt adevărate?”, a spus avocatul, potrivit bugetul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166