REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
21.4° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Putin face apel la negocieri între Israel şi palestinieni

Putin face apel la negocieri între Israel şi palestinieni

A.F. 13 octombrie 2023 | 00:00 751

Preşedintele rus Vladimir Putin a cerut miercuri negocieri între Israel şi palestinieni, apreciind, de asemenea, că este "necesar" să se evite "extinderea conflictului", relatează AFP.

Putin face apel la negocieri intre Israel si palestinieniVladimir Putin

El a cerut ca eforturile să se concentreze pe diplomaţie pentru a pune capăt luptelor declanşate de atacul sângeros lansat de mişcarea palestiniană Hamas sâmbăta trecută şi ca părţile să "revină la procesul de negociere" pentru a se găsi o soluţie "acceptabilă pentru toate părţile, inclusiv pentru palestinieni". "Trebuie să evităm extinderea conflictului" pentru a preveni ca aceasta să aibă consecinţe la nivel internaţional, a adăugat el.

Vladimir Putin a acuzat Statele Unite că inflamează Orientul Mijlociu prin trimiterea unui grup de portavioane în regiune, declarând că sunt necesare "soluţii de compromis" şi exprimându-şi speranţa că va prevala bunul simţ, notează Reuters.

Şeful de la Kremlin a numit explozia de violenţă dintre Israel şi palestinieni drept un exemplu viu al eşecului politicii Statelor Unite în Orientul Mijlociu, despre care el spune că nu au ţinut cont de nevoile palestinienilor, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vina Bideu sa vorbeasca ,el chiar poate sa tina un dialog de pace intre balbe si glume sexuale la copii,e chiar potrivit! Daca nu, avem barbati in lumea asta sa negocieze pacea ca Michelle Obama,un barbat adevarat!
2
4
Să mă kak pe el și pe toți susținătorii lui.
6
1
Fix kktu asta pansat s-a gasit sa vorbeasca despre negocieri ? Du-te ba piticule si vezi-ti de razboiu tau . Phaa haa haa. Miezu lipsea de la datul cu parerea.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699