REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Putin se va întâlni cu oficiali în domeniul securităţii pentru a discuta noi măsuri după atentatul de la Moscova

Putin se va întâlni cu oficiali în domeniul securităţii pentru a discuta noi măsuri după atentatul de la Moscova

A.F. 26 martie 2024 | 00:00 166

PreÅŸedintele rus Vladimir Putin intenÅ£ionează să discute luni cu oficiali în domeniul securităţii despre noi măsuri ce vor fi luate în urma atacului terorist de la periferia Moscovei, soldat cu 137 de morÅ£i, a informat agenÅ£ia Interfax, citându-l pe purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, relatează dpa.

Putin se va intalni cu oficiali in domeniul securitatii pentru a discuta noi masuri dupa atentatul de la MoscovaVladimir Putin

În cadrul întrevederii se va discuta, de asemenea, modul în care pot fi sprijinite victimele ÅŸi familiile lor, a mai spus Peskov.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a refuzat să comenteze numeroasele informaÅ£ii apărute privind presupusa tortură la care au fost supuÅŸi cei patru suspecÅ£i reÅ£inuÅ£i de către forÅ£ele de securitate ruse.

Ca răspuns la întrebarea unui jurnalist referitoare la rănile clar vizibile pe care le aveau suspecÅ£ii reÅ£inuÅ£i ÅŸi la o înregistrare video cu acte de tortură, Peskov a afirmat: "Voi lăsa această întrebare fără răspuns".

Gruparea teroristă Statul Islamic (SI) a revendicat de mai multe ori responsabilitatea pentru acest atac, ceea ce autorităţile în domeniul securităţii din statele occidentale ÅŸi experÅ£ii consideră credibil.

Putin ÅŸi alÅ£i oficiali ruÅŸi au declarat, fără a furniza însă nicio dovadă, că Ucraina ar fi fost implicată în atentat. Autorităţile de la Kiev au negat categoric orice responsabilitate pentru atac, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510