REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
28.7° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Putin și-a primit invitații la o masă uriașă și a ajuns din nou ținta ironiilor

Putin și-a primit invitații la o masă uriașă și a ajuns din nou ținta ironiilor

A.F. 28 octombrie 2023 | 00:00 811

Președintele rus Vladimir Putin a dezvăluit o nouă masă masivă pe care o folosește pentru a păstra distanța față de invitații săi. Imediat, a devenit ținta ironiilor pe rețelele sociale, relatează Business Insider.

Putin si-a primit invitatii la o masa uriasa si a ajuns din nou tinta ironiilorVladimir Putin, la masă cu invitații

Președintele rus s-a întâlnit săptămâna aceasta cu reprezentanți ai asociațiilor religioase din Rusia în Sala Sf. Ecaterina de la Kremlin, potrivit biroului său.

Imaginile difuzate de la întâlnire îl arată pe Putin stând pe o parte a unei mese dreptunghiulare albe, în timp ce oficialii sunt înghesuiți cu toții pe celelalte laturi.

Nu a durat mult până când imaginile s-au viralizat pe rețele de sociale, majoritatea oamenilor comentându-le ironic.

Anton Gerașcenko, un consilier al ministrului afacerilor interne al Ucrainei, a postat pe Twitter o fotografie a mesei alături de texul: „Poziția lui la masă spune multe. (Vi se pare că masa arată ca o piscină?)”

Un utilizator al rețelei sociale Reddit a scris că masa prezintă o „oportunitate fantastică pentru trenul sushi”, referindu-se la benzile pe care circulă platouri cu sushi în restaurantele japoneze.

Mesele ridicol de mari ale lui Putin au captat atenția globală încă din timpul pandemiei de Covid.

În iunie anul trecut, el a fost văzut alături de șefi de stat la o masă masivă în Turkmenistan. Putin s-a întâlnit cu președintele francez Emmanuel Macron în februarie anul trecut, la o masă lungă de 4 metri, la Moscova.

După pandemia de Covid-19, Putin ar fi devenit obsedat de sănătatea și siguranța sa și îi place să păstreze distanța față de oameni, au potrivit mai multor articole de presă, citează digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare el mai traeste,ca prea multe zvonuri se aude.Sau joaca teatru sa vada care se bucura sai termine.Sa ramana tot echipa lor sa nu fie trasi la raspundere.
0
0
ca la cat a omorat ii vine si lui randul la novicioc de exemplu. Un scelerat mwist frustrat.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712