REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Puya, mesaj ironic după ce Guess Who a fost prins cu substanțe interzise. Ce a spus artistul pe scena UNTOLD

Puya, mesaj ironic după ce Guess Who a fost prins cu substanțe interzise. Ce a spus artistul pe scena UNTOLD

A.F. 14 august 2024 | 00:00 288

Puya a reacționat în mod ironic, la scurt timp după ce s-a vehiculat că Guess Who a fost prins cu substanțe interzise la UNTOLD 2024. Artistul a transmis un mesaj sarcastic după situația controversată în care a fost pus colegul său de breaslă.

Puya, mesaj ironic dupa ce Guess Who a fost prins cu substante interzise. Ce a spus artistul pe scena UNTOLDPuya

„Mi-a făcut pantalonii ăștia fără buzunare că a văzut ce a pățit Guess Who”

În urmă cu doar câteva zile, Guess Who a fost implicat într-un scandal de proporții. Solistul ar fi fost prins de poliție cu droguri la festivalul UNTOLD. Acest lucru se repetă a doua oară, întrucât rapperul s-a mai aflat într-o situație similar în 2023, atunci când a fost surprins în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise.

Puya a fost prezent pe scena UNTOLD, iar la un moment dat, acesta a transmis un mesaj ironic, după incidental prin care a trecut Guess Who. Artistul susține că soția sa i-a făcut niște pantaloni fără buzunare, astfel încât să nu treacă prin aceeași situație ca a colegului său.

"Nevasta mea mi-a făcut pantalonii ăștia fără buzunare că a văzut ce a pățit Guess Who și a zis să fiu în regulă aici. (...) Adu-mi și mie sticla aia de vin. Pot să beau? Mă gândesc că o să ajungă bețivii din nou la modă”, a precizat Puya.

Guess Who nu a oferit explicații și nu a reacționat după întregul incident

După ce a fost prins cu substanțe interzise, Guess Who a refuzat să ofere declarații cu privire la acest aspect. Ba mai mult, cântărețul nu a avut niciun fel de reacție în mediul online, acolo unde toată lumea se aștepta să ofere o explicație cu privire la cele întâmplate.

"La data de 09.08.2024, ora 01:40, Mocanu Laurențiu-Marian (Artistul Guess Who), fost identificat în grupul sanitar, de la zona VIP, în timp ce deținea un plic transparent ziplock cu o substanță tip praf de culoare albă", au transmis organele legii la momentul respectiv, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365